kızlar bu arada dün gülben ergenin programına rastladım.Orada bi bayan baharat ve doğal beslenme üzerine konuşuyodu.Bi şey ilgimi çekti.Diyor ki bayan zayıflarken 1 tatlı kaşığı kadar arı poleni tüketin.Sarkmaya iyi gelir ve kilo vermenize yardımcı olur.Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bir de kolun alt kısmı ve göğüslerde sıkılaşma için ne tür egzersiz en iyisi sizce?ben bi taraftan da bunlar için uğraşmak istiyorum
bu sayfa başlaroda hep bana denk geliyo
kısmetmi acaba???
Kızlar tekrar mrb :)
Öncelikle hepinize başarılar diliyorum.
geçen sene diyetisyene gitmiştim,ilk ayda 8 kilo vermiştim sadece sağlıklı beslenerek.
Sonra işim çıktı gidemedim falan geri aldım..bi daha ki gidişimde yine 8 kilo verdim..sonra yine aldım..
Nasılını,nedenini sorgulamıyorum çünkü nasıl aldım neden aldım,neden yedim bunların hepsi anlık şeyler.Hani yemicem yemicem deriz bi bakmışız lüpletmişizdir.Geçmiş geçmişte kaldı..bi ay olucak,
beslenme programlarımı değiştirerek uyguluyorum ama tartılmak istemiyorum.Şöyle belirgin bi fark olsun,kilo verdiğimi hissediyim öyle tartılıcam inş..Yediklerimide yazıyorum,bi kaç gündür yürüyüşe de gidiyorum. İnşaallah hepimiz hayırlısıyla ideal kilomuza inebiliriz.
Kızlar tekrar mrb :)
Öncelikle hepinize başarılar diliyorum.
geçen sene diyetisyene gitmiştim,ilk ayda 8 kilo vermiştim sadece sağlıklı beslenerek.
Sonra işim çıktı gidemedim falan geri aldım..bi daha ki gidişimde yine 8 kilo verdim..sonra yine aldım..
Nasılını,nedenini sorgulamıyorum çünkü nasıl aldım neden aldım,neden yedim bunların hepsi anlık şeyler.Hani yemicem yemicem deriz bi bakmışız lüpletmişizdir.Geçmiş geçmişte kaldı..bi ay olucak,
beslenme programlarımı değiştirerek uyguluyorum ama tartılmak istemiyorum.Şöyle belirgin bi fark olsun,kilo verdiğimi hissediyim öyle tartılıcam inş..Yediklerimide yazıyorum,bi kaç gündür yürüyüşe de gidiyorum. İnşaallah hepimiz hayırlısıyla ideal kilomuza inebiliriz.
sorma arkadaşım sorma dibini görmeden bırakmıyodum bende.İşte şimdiye kadar hep onun çilesi zaten.inşallah arkadaşım herkes verecek kiloları ve kurtulacağız.bakalım benim hedef 3 ay sonra 10 kilo.Hedeflerimizi hep beraber halledicez.
Bu arada ben tamamen unutmuşum ya 1 ay sonra benim kuzenin nikahı var 21 mayıs.Off ya o zamana kadar 3-4 kilo vermiş olsam bi takımım var geçen sene aldığım.onun içine girebilirim.Şu an heryeri fırtlıyo malesef.Yoksa kıyafet bakmak zorunda kalacağım yaaaİnş veririm de bişeyler ayarlamak zorunda kalmak zorunda kalmam
merhabalar canım ;
Diyetisyenin verdiği liste sende yokmu canım bak ne güzel o liste ile ayda 8 kilo vermişsin.Ona tekrar başla belki tekrar kilo verirsin.Sen bizi burada diyetisiyenlerinmiş gibi düşün hergün bize gel hesap ver.Kendini o zaman salmazsın zorunlu hissedersin.Ben artık öyle yapacağım burada yazdığıma artık uyacağım.
sorma arkadaşım sorma dibini görmeden bırakmıyodum bende.İşte şimdiye kadar hep onun çilesi zaten.inşallah arkadaşım herkes verecek kiloları ve kurtulacağız.bakalım benim hedef 3 ay sonra 10 kilo.Hedeflerimizi hep beraber halledicez.
Bu arada ben tamamen unutmuşum ya 1 ay sonra benim kuzenin nikahı var 21 mayıs.Off ya o zamana kadar 3-4 kilo vermiş olsam bi takımım var geçen sene aldığım.onun içine girebilirim.Şu an heryeri fırtlıyo malesef.Yoksa kıyafet bakmak zorunda kalacağım yaaaİnş veririm de bişeyler ayarlamak zorunda kalmak zorunda kalmam
hakket bende unuttuydum bugün hiç içmedim sen söyleyince kalktım yaptım kendime yeşilçay :)
canımı çektirdiniz akşama bende içim bari
selamlar azimli savaşçılar
burası baya kalabalıkmış niye daha önce görmedim bu topiği :44:
olsun canım bizde yeniyiz zaten boşver geç olsa da hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?