Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

sağolun kızlar ya yanlız olsam kesin şunu söylerdim.Nasılsa ucunu kaçırdım koyver gitsin.Neyse o zaman akşam 1 saat spor ekleme şansım varsa onu yaparım.Bir de salata ve meyve.

Kızlar ben geldim öğlen yemeğimi hemen yazim :

1 Kase mantar çorbası , 2 kaşık patlıcan musakka, 1 kase cacık udak bir dilim ekmek

Ama şimdi kendi kendime karar aldım ya sanki yediklerim fazla gibi geldi.

Kızlar ben geldim öğlen yemeğimi hemen yazim :

1 Kase mantar çorbası , 2 kaşık patlıcan musakka, 1 kase cacık udak bir dilim ekmek

Ama şimdi kendi kendime karar aldım ya sanki yediklerim fazla gibi geldi.

yok yok fazla değil ama çorba kasen tam doluysa yarıma indirebilirsin onu :)

sağolun kızlar ya yanlız olsam kesin şunu söylerdim.Nasılsa ucunu kaçırdım koyver gitsin.Neyse o zaman akşam 1 saat spor ekleme şansım varsa onu yaparım.Bir de salata ve meyve.

Yalnız değilsin canım bundan emin ol.Yanlışın varsa söyleriz hatta saçını çekeriz ona göre.

asılın ya kurban olsun bu saçlar:)
cidden sağolun ya.bu destek olmasa bırakmıştım bu günü

hadi bakalım bugün hep beraber salata günü yapıyoruz akşama herkes salata yiyiiii :))

ayyy bende çok fena bişi yaptım
ama baştan söylüyorum pişman değilim
yemekten sonra çok canım tatlı istedi yarım çikolatalı gofret yedim

şimdide nescafe içiyom

olsun ya nasılsa akşam salat günümüz.Herkes salata yiyecek sorun yok yani:))

Afiyet olsun tatlım.Benimde nascafe içesim var ama çaycı abladan istemiycem eve gidince kendim yaparım.

süper ya yoğurt da müessesenin ikramı mı oluyo:)

kızlar bu arada dün gülben ergenin programına rastladım.Orada bi bayan baharat ve doğal beslenme üzerine konuşuyodu.Bi şey ilgimi çekti.Diyor ki bayan zayıflarken 1 tatlı kaşığı kadar arı poleni tüketin.Sarkmaya iyi gelir ve kilo vermenize yardımcı olur.Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bir de kolun alt kısmı ve göğüslerde sıkılaşma için ne tür egzersiz en iyisi sizce?ben bi taraftan da bunlar için uğraşmak istiyorum

canım ben arı polenini başka bişey için duymuştum.Diyet ile ilgili senden yeni duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…