- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 31
-
- Konu Sahibi Birgaripask93
Aynen orası iyle sabah kalkar kalkmaz işe koyulsam hersey yoluna girer amaGeçmişle yaşamayın
Oda oda kendinizi yormadan düzenleyin düzenlediğiniz yerleri bir yandan temizleyin
Hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor malesef
Öyle yaptiricaz ama ne zaman okadar bekledim ki beklemek istemiyorum yoruldum artik tabikide müstakil evden hayatta vaxgecmem apartman nekadar zor olduğunu etrafimda görüyorumTemizlik konusunda biraz gayret etmelisiniz.2 çocuğunuz varmış evin ayrıca hijyenik olması lazım.
Ev konusunda ise eşiniz madem evi tekrar inşaa ettirecek o zaman biraz sabırlı olun.
Apartman hayatı sandığınız kadar iyi değil sesi,gürültüsü, tuhaf komşuları bitmez emen iyisi müstakil bahçeli ev.Evinizin kıymetini bilin .Yeniden yaparsanız zevkinize göre yaptırıp döseyebilirsiniz
Kirada mecburEv yıkılınca nerede kalacaksınız?
Girdim galiba başka anlam yukluyemiyom çünküGörümcenin ve Eltinin evi düzenli ve temiz onların evinde iş yapmak bu yüzden size cazip geliyor
Evinizi sevmediğiniz için aman yapsam da bişeye benzemeyecek diye düşünüyorsunuz
Öncelikle evde sizi rahatsız eden durumları ortadan kaldırın tamir,boya badana her neyse daha sonra evinizi detaylı bir şekilde temizleyin yardıma görümcenizi eltinizi çağırın böylece zevkli hale getirmiş olursunuz
Ne kadar eski köy evleri var düzenli ve temiz ama huzurlu bi yerden başlayın yoksa depresyona girersiniz
Ne alaka şimdi farklı gösteriş derken acarmisn
Sabır herşeyin ilacıdır. Sizde eşinize ev düzeninizle, pozitif enerjinizile destek olun.Öyle yaptiricaz ama ne zaman okadar bekledim ki beklemek istemiyorum yoruldum artik tabikide müstakil evden hayatta vaxgecmem apartman nekadar zor olduğunu etrafimda görüyorum
Çok yanlış düşünüyorsun ben hicbirxsmsn aAaa koltuk almışlar şunu almışlar diye bir düşüncem olmadı benim gelen gidenim çok ve otrdgmz oda dağınık genelde çocuklar olduğu için hicdegilse gelen insanları temiz derlitoplu bir odada ağırlamak daha guzel olur düşüncem o sizin bana karşı düşüncenin çok yanlış hayatta hava atmak için eşya alan insan olmadım çocuk odasını da artık. Büyüdüler anne baba ile ayni odada uymaları hiç doğru degilGösteriş
Yani önceliğin kendin değil
Çevrene koltuk almış vs dedirteceksin
Yani benim şunum var bunum var aşamasındasın
Eşya hayatı kolaylaştırmak için alınır yatak odan yokken koltuk takımı alınmaz
Ya da ille de alınacaksa ucuz alınır ikisi de alınır vs vs
Yatağı nasılsa kimse görmüyor ne önemi var deyip önemli olan koltuk takımı demişsin ya da çocuklara oda takımı aldık demişsin işte nasılsa kimse yatağın dahi olmadığını bilemez
İnşallah olur sabrediyorum ama bazen çok bunlaiyormSabır herşeyin ilacıdır. Sizde eşinize ev düzeninizle, pozitif enerjinizile destek olun.
Eşinizde evinin daha konforlu olmasını ister .Herşey imkana ,paraya bakar bunlar olunca o da elbette elinden geleni yapacaktır.
Eki Görüntüle 2069219 Bu sekilde bir salonunuz olsa ne yaprdiniz
Oturma odasını sat2+1 evim cocuknodasi Salon otrma odası bukadar eşim bana taşınınca sözünü verince yatak odamda kırık dokuktu bunu atalım çocuk odası yapalım zaten yeni eve çıkınca alicaz demişti ondan yani aslında kısa süreliğine ama 1 yıl oldu
Çok yanlış düşünüyorsun ben hicbirxsmsn aAaa koltuk almışlar şunu almışlar diye bir düşüncem olmadı benim gelen gidenim çok ve otrdgmz oda dağınık genelde çocuklar olduğu için hicdegilse gelen insanları temiz derlitoplu bir odada ağırlamak daha guzel olur düşüncem o sizin bana karşı düşüncenin çok yanlış hayatta hava atmak için eşya alan insan olmadım çocuk odasını da artık. Büyüdüler anne baba ile ayni odada uymaları hiç doğru degil
Maşallah destan yazmissinizArkadaslar sonuna kadar haklilar.ister kiz ister kizma.yatak odan yok neymis efendim misafir geldiginde daginiklik gormesin diye oturma odasi varmis da oturma odasi cok gerekliymisde falan filan.hicbir zaman oturma odam olmadi.benim oturma odam salonumdur.benimde 2 cocugum var ve salonum her zaman daginiktir.koltuklarin yastiklari her saim yerdedir butun oyuncaklar salondan koridora kadar tasar.ama asla pis degildir titiz bir insanim ayrica.daginiktir sadece.ve evine haberli ya da habersiz kim gelirse bu halde bulur evimi.hiccccccc ama hiccccc umrumda degil.daha gecen kayinvalidem geldiginde ustune bastigi oyuncak ordek vikkkkkk diye ottu.o kadar diyeyim sana sen anla daginikligi.hep birlikte gulduk.ne olmus daginiksa.o daginiklik cocuklarinin mutlulugu farkinda misin sen?senin simdi evin 3 odali olsa kesin gene odalardan birini oturma odasi yaparsin sen 2 cocugun olmasina ragmen.2 cocuga 1 oda yeterli dersin kesin.maalesef evim 2 odali.3 odali eve cikinca da oturma odam olnayacak.cocuklarina birer oda ve yatak odam.salonumda yasam alanimiz.ayrica o es kesin elimde kalirdi.madem cocuklarini o kadar dusunuyor.onlara oda yapacagina ciksin o evden ya da tamir mi yaptiriyor ne yapiyorsa yapsin.ev cocuklarin tepesine yikilacak neredeyse adam evden cikacagina yatak odasini atip cocuklara oda yapmis.aman ne dusunnceli baba.cocuklarimi 1 dk tutmam ben o evde.bir de misafirler icin ayri yemek takiminiz varmis.bunu da hic anlamam.10 sene once evlenirken 1 tane yemek takimi aldik 1 tanede kahvalti takimi 10 yildir misafirede kendimize de onlari kullaniyoruz.misafir benden daha degerli degil hanimefendi.siz esyalardan once kafanizi degistirin.bu kafayla 10 odali 5 banyolu evdede mutlu olamazsiniz cunku
Canim sen ayni duzen devam et.dogru yoldasinMaşallah destan yazmissiniz
bu yorumu yapanın alnından saygıyla opuyprum.. Helal olsunHayatta ne olursa olsun senin olana sahip çıkacaksın
Başkasının olana bakıp iç çekmeyeceksin
Başını sokacak bir evin olduğu için şükredebilirsen onun temizlemekte sana zor gelmez
Demi ama insanın dahada hevesi gelir dahada güzelmiş yapmak ister benimde demek istediğim buydu ama anlayan olsaydı keşke sağol canm benm anlayisin içinYalniz degilsin. Bende kiraciyim ev eski. Ne kadar temizlersem temizleyim temiz durmuyor. Pencerelerim yaz kis surekli acik oldugu halde ev havasiz ve kotu kokuyor. Guzel bir eve gidince benim de is yapasim gelir ama burda yapamiyorum. Haftada bir zorla yani. Cozum bulursN beni de aydinlat.