Tecrübe sahibi bayanlar lütfen bir akıl verin çok zor durumdayim

Öyle yaptiricaz ama ne zaman okadar bekledim ki beklemek istemiyorum yoruldum artik tabikide müstakil evden hayatta vaxgecmem apartman nekadar zor olduğunu etrafimda görüyorum

Girdim galiba başka anlam yukluyemiyom çünkü

Ne alaka şimdi farklı gösteriş derken acarmisn

Gösteriş

Yani önceliğin kendin değil

Çevrene koltuk almış vs dedirteceksin

Yani benim şunum var bunum var aşamasındasın

Eşya hayatı kolaylaştırmak için alınır yatak odan yokken koltuk takımı alınmaz

Ya da ille de alınacaksa ucuz alınır ikisi de alınır vs vs

Yatağı nasılsa kimse görmüyor ne önemi var deyip önemli olan koltuk takımı demişsin ya da çocuklara oda takımı aldık demişsin işte nasılsa kimse yatağın dahi olmadığını bilemez

Öyle yaptiricaz ama ne zaman okadar bekledim ki beklemek istemiyorum yoruldum artik tabikide müstakil evden hayatta vaxgecmem apartman nekadar zor olduğunu etrafimda görüyorum
Sabır herşeyin ilacıdır. Sizde eşinize ev düzeninizle, pozitif enerjinizile destek olun.

Eşinizde evinin daha konforlu olmasını ister .Herşey imkana ,paraya bakar bunlar olunca o da elbette elinden geleni yapacaktır.

Çok yanlış düşünüyorsun ben hicbirxsmsn aAaa koltuk almışlar şunu almışlar diye bir düşüncem olmadı benim gelen gidenim çok ve otrdgmz oda dağınık genelde çocuklar olduğu için hicdegilse gelen insanları temiz derlitoplu bir odada ağırlamak daha guzel olur düşüncem o sizin bana karşı düşüncenin çok yanlış hayatta hava atmak için eşya alan insan olmadım çocuk odasını da artık. Büyüdüler anne baba ile ayni odada uymaları hiç doğru degil

Sabır herşeyin ilacıdır. Sizde eşinize ev düzeninizle, pozitif enerjinizile destek olun.

Eşinizde evinin daha konforlu olmasını ister .Herşey imkana ,paraya bakar bunlar olunca o da elbette elinden geleni yapacaktır.
İnşallah olur sabrediyorum ama bazen çok bunlaiyorm

Sizin gibi ilçeye uzaktayız arabamız yok evimiz kira.
Yatak odam yoktu iki kapılı bir dolap aldım ve baza aldım yeni.
1 ay yerde yattık yeni geldi bazam ve mis gibi oldu kıyafetler hurçları içine doldurdum.
Mutfagım çok küçük değil ama kara beton ve delikler var dolap da yok raflı bildiğiniz.
Evin çogu yer delik deşik ve sıvayla kapattım.
Tekrar boyadık rutubet dökülen duvarları kapatmış olduk.
Şimdi düzenlemeye çalışıyorum
Şu an ev bulamadık mecbur evi elimden geldiğimce düzenlemeye çalışıyorum.
Teyzemin evi çok kötü ama içine gir mis gibi tertemiz hani ev kötü de olsa temiz düzenli olursa farkediliyor.
Çok çekmeceli plastik raflar var onlar çok iş görüyor.

Arkadaslar sonuna kadar haklilar.ister kiz ister kizma.yatak odan yok neymis efendim misafir geldiginde daginiklik gormesin diye oturma odasi varmis da oturma odasi cok gerekliymisde falan filan.hicbir zaman oturma odam olmadi.benim oturma odam salonumdur.benimde 2 cocugum var ve salonum her zaman daginiktir.koltuklarin yastiklari her saim yerdedir butun oyuncaklar salondan koridora kadar tasar.ama asla pis degildir titiz bir insanim ayrica.daginiktir sadece.ve evine haberli ya da habersiz kim gelirse bu halde bulur evimi.hiccccccc ama hiccccc umrumda degil.daha gecen kayinvalidem geldiginde ustune bastigi oyuncak ordek vikkkkkk diye ottu.o kadar diyeyim sana sen anla daginikligi.hep birlikte gulduk.ne olmus daginiksa.o daginiklik cocuklarinin mutlulugu farkinda misin sen?senin simdi evin 3 odali olsa kesin gene odalardan birini oturma odasi yaparsin sen 2 cocugun olmasina ragmen.2 cocuga 1 oda yeterli dersin kesin.maalesef evim 2 odali.3 odali eve cikinca da oturma odam olnayacak.cocuklarina birer oda ve yatak odam.salonumda yasam alanimiz.ayrica o es kesin elimde kalirdi.madem cocuklarini o kadar dusunuyor.onlara oda yapacagina ciksin o evden ya da tamir mi yaptiriyor ne yapiyorsa yapsin.ev cocuklarin tepesine yikilacak neredeyse adam evden cikacagina yatak odasini atip cocuklara oda yapmis.aman ne dusunnceli baba.cocuklarimi 1 dk tutmam ben o evde.bir de misafirler icin ayri yemek takiminiz varmis.bunu da hic anlamam.10 sene once evlenirken 1 tane yemek takimi aldik 1 tanede kahvalti takimi 10 yildir misafirede kendimize de onlari kullaniyoruz.misafir benden daha degerli degil hanimefendi.siz esyalardan once kafanizi degistirin.bu kafayla 10 odali 5 banyolu evdede mutlu olamazsiniz cunku

Oturma odasını sat
Yatak odası takımı al
Duvarları alçıpan yerleri laminat yaptır
Pencereler pvc ise bakımlarını yaptır soğuk gelmesin
Isı yalıtımı da yaptırırsanız tadından yenmez
Benim keşke müstakil evim olsa

İyi de çocuk odası almak yerine onları oturma odasında yatırabilirdin

Ya da oturma odası dediğin yeri hem çocuk odası hem de oturma alanı yapardın

Çocuklar uyuyunca eşinle salonda otursan da dağılmaz ki ev

Öncelikleriniz farklı diyorum ilk yorumumdan beri

Bir de çocukların odasında yatmıyorsanız nerede yerde yatıyorsunuz ve o yatağı sonra nereye koyuyorsunuz

Oturma odasında iki kanepe olsa onları iter birbirine koca yatak yaparsın

Bunu yapmayıp yere yatak serip sabah kaldırmak vs işkence değil mi

Bence eşin harekete geçsin diye yapılan bir hamle ama sonuç alamamışsın

Maşallah destan yazmissiniz

Yalniz degilsin. Bende kiraciyim ev eski. Ne kadar temizlersem temizleyim temiz durmuyor. Pencerelerim yaz kis surekli acik oldugu halde ev havasiz ve kotu kokuyor. Guzel bir eve gidince benim de is yapasim gelir ama burda yapamiyorum. Haftada bir zorla yani. Cozum bulursN beni de aydinlat.

Demi ama insanın dahada hevesi gelir dahada güzelmiş yapmak ister benimde demek istediğim buydu ama anlayan olsaydı keşke sağol canm benm anlayisin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…