Tecrübe sahibi bayanlar lütfen bir akıl verin çok zor durumdayim

Heleki 2 çocuk bide gelen giden çok görümce çocukları elti çocukları kv vs vs hepsinin evi son yeni daireler içleri luks insan görünce ister istemez soguyor

oturma odasını iptal edin yatak odası yapın hiç olur mu ya yerde yatmak ne demek salon varken neden oturma odasına ihtiyaç duydunuz ki yataginiz yokken?
hem de kısa süre de değil 1 yıl..

İyide temizlik yapmazsan ev olduğundan daha kötü görünür.
Bunun bilincindeyim ama içimden gelmiyor zevkle yapamiyorum kizcaksin iz ama yataklarım hala yerde tolamamış im birtek kendi evimde bu haldeyim görümcem gitsem etme bi arkadaşıma gitsem özen bozene is yapasim geliyor

oturma odasını iptal edin yatak odası yapın hiç olur mu ya yerde yatmak ne demek salon varken neden oturma odasına ihtiyaç duydunuz ki yataginiz yokken?
hem de kısa süre de değil 1 yıl..
Esim çocuk odasını alırken 3 4 aya çıkıcak demişti ama cikmadi olmadı evde sorunlar çıktı gerçekten kendimi önemsiz hissediyorum zaten kadın olarak yaticak bir yatagim bile yok ev küçük sobalı çocuklarım hasta oluyo vsvs

Evi nasıl kullanıyorsunuz da ev kullandıkça çatlıyor

siz bence güzel bi yatak odası döşeyin şimdiki oturma odanıza

olur da bu evden çıkarsanız yine gittiğiniz evde de kullanırsınız atmayacaksınız sonuçta

üzüldüm.. 1yıl yerde yatınca tabi ki o evden soğursunuz sanki size ait değilmiş gibi hissedersiniz..

Aynen öyle ama oturma odami atma gibi bi luksum yok busefer sonuç çok kötü olur biliyorum gerçektende öyle hissediyorum evi satamayizki çıkalım mecbur yaptiricaz yık yap taşın topla başka eve gec geri gel ohooo nasıl olcak

Temizlijten daha ciddi sonuclari olabilir bu catlaklarin yikilir falan siz bir an once baska bir eve cikin

Temizlijten daha ciddi sonuclari olabilir bu catlaklarin yikilir falan siz bir an once baska bir eve cikin
İmkan yok öyle bir durum yok eşim memur zaten kredi borcu var evde 4 kişi masraf okul masrafı yeme içme borçlar derken kiralar malum valla öyle böyle dogalgaxli bir ev kirası 1200 liradan başlıyor

İyi de konu temizlik vs değil

Ev yıkılıyor belediyeye metro yapan şirkete vs başvurdunuz mu

Komşular da böyle mi

Muhtar ne diyor

İyi de konu temizlik vs değil

Ev yıkılıyor belediyeye metro yapan şirkete vs başvurdunuz mu

Komşular da böyle mi

Muhtar ne diyor
Dava açtık zaten metro izban tarafına muhtarın kendinde haberi yok bi yararı yokki zaten 1 kaçtane evde böyle dava 3 aya kadar sonuclanicak işte dertler çok bunların üstüne birde temizlik isteksizligi resmen depresyona girdim

Bir de ülkem insanına anlam vermek ne zor

Hala oturma odası diyorsunuz

Yatak odası çocuk odası ve oturulacak bir oda

2+1 ev bunları içerir rahatlıkla

Salon dediğiniz yer yaşam odası olacak süs odası değil

Bu arada hepsini geçtim de oturma odasında ve salonda koltuk kanepe yok mu neden orada yatmıyorsunuz da yerde yatıyorsunuz ?

Küçük cocuk.olunca misafir odası şart gelen giden acil.misafirler de şart yani

Küçük cocuk.olunca misafir odası şart gelen giden acil.misafirler de şart yani

Şart vs değil

Hiç oturma odam olmadı yani annemin evinde de benim evinde de olmadı

Yaşım 37 hiç eksikliği olmadı benim de var çocuğum

Hayat yaşamak için var ona buna ayy güzel derli toplu dedirtmek için değil

Bir yabancı gelince dağınık olunca ister istemez insan utanır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…