Tecrübe sahibi bayanlar lütfen bir akıl verin çok zor durumdayim

ben mi yanlış anladım?
çocuk odanız oturma odanız birde misafir odanız mı var?
misafir odasının mantığını oldum olası anlamadım yatak odası yapsanıza orayı.

Duvar daki çatlak larla temizligin ne alakasi var biraz silkelenin toparlanin evinize bi kac aksesuar sus esyasi falan alip susleyebilirsiniz belki isinirsiniz zaten düzenli temizlik yapinca iyi olacaksınız

Duvar daki çatlak larla temizligin ne alakasi var biraz silkelenin toparlanin evinize bi kac aksesuar sus esyasi falan alip susleyebilirsiniz belki isinirsiniz zaten düzenli temizlik yapinca iyi olacaksınız
İnşallah ama bir başlasam gerisi gelicekte

Küçük cocuk.olunca misafir odası şart gelen giden acil.misafirler de şart yani

bence temizlikten önce daha büyük sorununuz var o çatlaklar çok tehlikeli değil mi ben de ufak tefek alçı çatlağı sanmıştım.

bir de şu misafirler için oda lazim mantığını anlamıyorum düşünsenize evde 7/24 yaşayan sizsiniz kendinize göre dizayn etmeniz lazımken arada bi gelen misafirin konforunu düşünüp kendinize yerde yatmayı reva görüyorsunuz lütfen bunu iyi düşünün siz mi aileniz mi önemli dış kapının dış mandalları mı?

ayrıca bir kişi daha sormuş kanepe koltukta deģil de niye yerde yatıyorsunuz peki?

Ben zamaninda seninkinden daha kotu evlerde oturdum.
Ancak kendi ellerim ile boyar sivardim.
Asla kabullenmezdim pisligi.
Yasadigimiz yeri cennet yapmak bizim elimizde.
Cehennem yapmak da..
Sen baskalrinin hayatina ozendiginden kendi sahip olduklarini sevemiyorsun.
Bu tehlikeli birsey.
Bence vazgec.
Bi yerden ise koyul.

bence temizlikten önce daha büyük sorununuz var o çatlaklar çok tehlikeli değil mi ben de ufak tefek alçı çatlağı sanmıştım.

bir de şu misafirler için oda lazim mantığını anlamıyorum düşünsenize evde 7/24 yaşayan sizsiniz kendinize göre dizayn etmeniz lazımken arada bi gelen misafirin konforunu düşünüp kendinize yerde yatmayı reva görüyorsunuz lütfen bunu iyi düşünün siz mi aileniz mi önemli dış kapının dış mandalları mı?

ayrıca bir kişi daha sormuş kanepe koltukta deģil de niye yerde yatıyorsunuz peki?
Çünkü biraz dağınık uyuduğum uz için sigamiyoruz kanepeye evet çatlaklar fazla hangi birine yanayım bilmiyorumki

Ben zamaninda seninkinden daha kotu evlerde oturdum.
Ancak kendi ellerim ile boyar sivardim.
Asla kabullenmezdim pisligi.
Yasadigimiz yeri cennet yapmak bizim elimizde.
Cehennem yapmak da..
Sen baskalrinin hayatina ozendiginden kendi sahip olduklarini sevemiyorsun.
Bu tehlikeli birsey.
Bence vazgec.
Bi yerden ise koyul.
Benimde hakkım değilmi peki inşallah yaparım

Bir yabancı gelince dağınık olunca ister istemez insan utanır yani

Az eşya az dağınıklık

Çocuklu evde yaşam vardır

Yerdeki oyuncak nedeni ile beni ayıplayacak kişinin evimde de Hayatımda da yeri yok

Hadi diyelim oturma odası zorunlu peki neden orada kanepede değil de bir yıldır yerde yatıyorsun

Nereden tutsak elimizde kalıyor konu

Hayatta önceliklerin yanlış yerde

Önce sen sonra çocukların sonra eşin sonra el alem

Görümcenin ve Eltinin evi düzenli ve temiz onların evinde iş yapmak bu yüzden size cazip geliyor
Evinizi sevmediğiniz için aman yapsam da bişeye benzemeyecek diye düşünüyorsunuz
Öncelikle evde sizi rahatsız eden durumları ortadan kaldırın tamir,boya badana her neyse daha sonra evinizi detaylı bir şekilde temizleyin yardıma görümcenizi eltinizi çağırın böylece zevkli hale getirmiş olursunuz
Ne kadar eski köy evleri var düzenli ve temiz ama huzurlu bi yerden başlayın yoksa depresyona girersiniz

Görümcenin ve Eltinin evi düzenli ve temiz onların evinde iş yapmak bu yüzden size cazip geliyor
Evinizi sevmediğiniz için aman yapsam da bişeye benzemeyecek diye düşünüyorsunuz
Öncelikle evde sizi rahatsız eden durumları ortadan kaldırın tamir,boya badana her neyse daha sonra evinizi detaylı bir şekilde temizleyin yardıma görümcenizi eltinizi çağırın böylece zevkli hale getirmiş olursunuz
Ne kadar eski köy evleri var düzenli ve temiz ama huzurlu bi yerden başlayın yoksa depresyona girersiniz
Ben bu eve çok kötü günler yaşadım yani beta rafa baksam ayrı kötü hatırası var çatlakları eksikleri cabasi düzen konusu çok önemli ama nerden nasıl basliyacagimi bilmiyorum yatak odasız geçireceğim 4 5 ayın daha var mecburum yerim yok çünkü

Sizce bir kadın bile isteye odasından vazgecermi bazı mecburluklar vardır evimin durumu ortada evimden soğudum ısınmak için nekadar cabaladiysam boş caresizim

Benim evimde cok dar 65 metrekare esyam fazla eve gire ne mutfakta geziniliyo ne odalarda misafir gelmesin istiyorum artik ama yapicak bisiy yok evi degiatiremiyosan esyani degistir mesela oturma odasini perdesini yada mitfak masa ortunu yada kanepe ortunu vs. Maliyeti daha dusuk seylerle en azindan hosuna gider toplamak gelir icinden

Ben bu eve çok kötü günler yaşadım yani beta rafa baksam ayrı kötü hatırası var çatlakları eksikleri cabasi düzen konusu çok önemli ama nerden nasıl basliyacagimi bilmiyorum yatak odasız geçireceğim 4 5 ayın daha var mecburum yerim yok çünkü
Geçmişle yaşamayın
Oda oda kendinizi yormadan düzenleyin düzenlediğiniz yerleri bir yandan temizleyin
Hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor malesef

Günaydın kk üyeleri ben sırf bu derdim yüzünden üye oldum hanimlar ben ev hanimiyim 2 çocuk annesiyim 24 yasindayim ufak bir kasaba gibi yerde otryoruz merkeze araç ile gidip geliyoruz benim sıkıntım ev isi ile ilgili 2 kat evimiz var duvarlar olsun tavanlar olsun çatlak 3 sene önce mutfagimi yaptırdım ama pek memenun değilim mesela eltimin evine görümcem in evine gittiğimde is yapasim geliyor çok zevkli is yapmak ama kendi evime gelinceye yerimden kalkamıyorum aklımda plan kuruyorum bugün sırayı temizliyim yatın burayı falan ama nafile yerimden kalkamiyorum içimden gelmiyor son 1 haftadır düzgün temizlik yapmadım ev les gibi battikca batiyorum evden soğudum ama mecbur temizlik şart nasıl duzeticem kendimi eşimin dediğine göre 3 4 ay a evi yıkıp yeniden benim istediğin gibi yaptiricakmisiz ama ben 4 senedir bekliyorum ilçeye gitmeyi ama eşim apartman sevmiyor ben yapamam diyor burda müstakil evimiz var bide arabamız olur merkeze gitmek daha kolay olur diyor 4 yıldır gidicez diye diye soğudum evden zaten bi görseniz evin halini heryer catladi 2. Bir sey ise geçen sene çocuk odası aldık burdan taşınınca diye yatak odami iptal ettirdi eşim tabi onun zoru ile yatak odamdan vazgeçtim yeni eve çıkınca yenisini alıcam sana dedi 1 senedir yerde yatiyoz bende gencim bende heves ediyorum ama şuanki en büyük problemim temizlik nasıl yenice kendim bir bardak kaldirsim yok dolapları içi almış başını gidiyor aman kim yapcak diyorum bu konuda n çok rahatsixim bu evde napicam
Temizlik konusunda biraz gayret etmelisiniz.2 çocuğunuz varmış evin ayrıca hijyenik olması lazım.
Ev konusunda ise eşiniz madem evi tekrar inşaa ettirecek o zaman biraz sabırlı olun.

Apartman hayatı sandığınız kadar iyi değil sesi,gürültüsü, tuhaf komşuları bitmez emen iyisi müstakil bahçeli ev.Evinizin kıymetini bilin .Yeniden yaparsanız zevkinize göre yaptırıp döseyebilirsiniz

X