desin desin iyi olur mercimeğin tuzu eksikti zatenbide şimdi hamileyim diye yazarsa ne gülerim ha
hamileyim de bence. konuyun gidişatı daha aksiyonlu olur
bence doktora gittim bozulmuş kızlığım diktireyim mi demesi lazım. Hamile demez kurgu çok iyi.bide şimdi hamileyim diye yazarsa ne gülerim ha
hamileyim de bence. konuyun gidişatı daha aksiyonlu olur
hahahaha günaydın az yorumlara bak bebeğim
bu sahneleri çocukken gerçek zannederdik. ama baygın bir halde zar nasıl gidiyor ya da giderken hiç mi uyanamayacak halde.. Ne komikmiş de anlamıyormuşuz. Şimdiki çocuklar cin gibi. Biz saf bir jenerasyonun evlatlarıydık.
aa bak aklıma geldi arkadaşım dediydi fragmanı izle ama şirket bilgisayarından değil de cepten izle.
hatırlattınız bakayım şu grey'i kim oynamış yahu?
:)
Konu açmış arkadas doktora gittim diyebence doktora gittim bozulmuş kızlığım diktireyim mi demesi lazım. Hamile demez kurgu çok iyi.
Ya da bozulmamış esnekmiş demesi lazım. Bu noktadan sonra ne yapayım diye sorması lazım.
Konu açmış arkadas doktora gittim diye
neyyyy
konunun devamını okumadım kız üzerimizde yazarlık denemeleri mi yapıyormuş yoksa?
Şey yazmış, bu kitabı okumaya karar verdiysen büyük bir hata yapacaksın yakın zamanda, çünkü bu kitap değerleri hiçe sayıp, hayvan gibi yaşamayı öngörüyor ve öğütlüyor.
Bir Alexander Skasgard giderdi bence
aa ciddi mi?Konu açmış arkadas doktora gittim diye
Bir şeyi yokmuş, tecavüze uğramamış, dağılabilirizaa ciddi mi?
neden buraya yazmıyor aaa...
bakalım bari ne demiş dr
Tirtemizmiş yaniBir şeyi yokmuş, tecavüze uğramamış, dağılabiliriz
L LiLyaNa_HanimKelesimiGetir benide götürün 14 şubatta tanınmayacak bir şekilde filme girip çıkmak istiyorum
ahahahaaha ben o filme girince ne şekil çıkarım bilmiyorummmL LiLyaNa_HanimKelesimiGetir benide götürün 14 şubatta tanınmayacak bir şekilde filme girip çıkmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?