• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz....

ahu tugba ve nuri alçoyu unuttunuz...:D

kız uyanır üzerindeki çarşafı hafifi kaldırır çarşaf altından kendine bakar ve bir çıglık atar.:mad:

gitti genç kızlığım...:oops:

o an nuricim kapıdan belirir elinde visky bardagıyla:KK50: haşın bakan gözlerle artık sen genç ve güzel bir kadınsın alev...:KK70::KK70:
bu sahneleri çocukken gerçek zannederdik. ama baygın bir halde zar nasıl gidiyor ya da giderken hiç mi uyanamayacak halde.. Ne komikmiş de anlamıyormuşuz. Şimdiki çocuklar cin gibi. Biz saf bir jenerasyonun evlatlarıydık.:KK52:

Konuyu okurken acıklı bir roman okuyor gibi hissettim,
siz yazdığınıza göre aklı başında eğitimli biriniz ilk yapmanız gereken polise gidip rapor almak olayın şokuyla
aklınıza gelmedi heralde aksi takdirde bütün bu anlattıklarınız nasıl kanıtlayabilirsiniz ki?
16 yaşında üniversiteden mezun olup dünyanın maaşını alan birine mi yazdın sen bunu şimdi:KK23::KK23::-):-)

Ben didim bacım ama herkes hayranıymış meğer herifin, patladı gitti, tutamadım çenemi:oops:
Filmisi çıkacak kaçırmayın sakın ha, satırları canlı canlı göreceksiniz:KK48:

İlk kitapta uyuz oldum kendisine ama hakkını yemiyim diğer kitaplarda iyiydi :KK48:
Filmdeki Grey'i beğenmedim yaa, daha iyisi olabilirdi bence. Kitaptaki Grey'le uymamış :KK45: Ama olsun yine de bekliyorum filmi :KK48::KK48::KK48:

ahanda yakalandın konu sahibi gel bakim sen buraya gel geeel :KK70:

Arkadasim polise git.tecavuzden sikayetci ol.cok az vaktin var.tecavuz edildigi hemen ertesi gun gidersen anlasilir,hatta o hayvanin yaptigi bile anlasilir.ondan sonra kacacaksan kac.ama daha sonra gidersen tecavuz ettigine dair deliller yok oluyor vucuttan.o hayvanin tecavuzden hapsi boylamasi evlilikten tek kurtulusun.

bide şimdi hamileyim diye yazarsa ne gülerim ha :KK70::KK70:
hamileyim de bence. konuyun gidişatı daha aksiyonlu olur :KK69:

şu lafı ilk defa okudum valla.
kadınlığım mı deniyor oraya. vay ya. çok cahil kalmışım ben.
Ben ilk kadinligi görünce guzel sozler soyledi de kadinlik ruhumu oksadi dedi diye bile dusundum. Jeton okuduklarimdan sonra düştü. Ben de ilk kez duyuyorum.

Düşüncelerini mi yazdı acaba,bence oku merakın kalmaz hi,ç değilse
Şey yazmış, bu kitabı okumaya karar verdiysen büyük bir hata yapacaksın yakın zamanda, çünkü bu kitap değerleri hiçe sayıp, hayvan gibi yaşamayı öngörüyor ve öğütlüyor.
İlk kitapta uyuz oldum kendisine ama hakkını yemiyim diğer kitaplarda iyiydi :KK48:
Filmdeki Grey'i beğenmedim yaa, daha iyisi olabilirdi bence. Kitaptaki Grey'le uymamış :KK45: Ama olsun yine de bekliyorum filmi :KK48::KK48::KK48:
Bir Alexander Skasgard giderdi bence:KK50:

aa bak aklıma geldi arkadaşım dediydi fragmanı izle ama şirket bilgisayarından değil de cepten izle.
hatırlattınız bakayım şu grey'i kim oynamış yahu?
:)

şehir dışında okumuşsunuz eğitimlisiniz.. ben anlamıyorum nasıl bukadar saf oluyorsunuz. yada insanları saf yerine koyuyorsunuz :KK53:
doktora gidip muayne olabilirsiniz. bunu düşünemeyecek kadar cahil olmamalısınız..
.............

zar adama ne olmuş :cool::cool::cool:

Zengin, şımarık öğlen. Orta halli kız. Çocuk şımarık ya, ailesi her istediğini yapıyor. Bana ne, ben bu kızı istiyorum diyor hoop aileler anlaşıyor hemen. Kızın annesi de paragöz, oh zengin aileye dünür olacağız diye seviniyor, kızını gözden çıkarıyor.

Amaa, bir sorunumuz var. Kız, bu çocuğu istemiyor. Çocuğu istemeyip, asilik yaptıkça çocuğun hoşuna gidiyor daha da inat ediyor. En sonunda da son çare kıza tecavüz ediyor. Hani, şımarık zengin p.çi ya, istediğini elde ediyor.

Kuzum, show tv'de her gün türk filmleri oluyor, bu aralar çok mu izledin acaba?

Munir ozkul un aile şerefi adlı filmiyle birebir.:KK53::KK53:

Back