Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

O canilerden biri: "En kıymetlinizi, çocuğunuzu çoluğunuzu, kimseye emanet edemediğiniz karınızı kızınızı bize emanet edersiniz. O yüzden şoförler önemlidir, kutsaldır" minvalinde bir yazı paylaşmış sosyal medya hesabından.

Yakalansalar ne olacak ki? Tecavüze uğrayan kadının üzerinde koy pantalon olduğu için hafifletici sebep olarak görülen bir ülkede yaşıyoruz biz, hiçinancım kalmadı adalet sistemine

Allahıım ne kadar zor nasıl öğrendin

Bir de baba-oğulmuş galiba içlerinden ikisi. Nasıl bir aile hayatları varsa artık.
büyük konuşmak istemiyorum, benim oğlum olsa onu mu öldürürüm, kendimi mi öldürürüm, evlatlıktan mı rededderim, ülkeyi mi terk ederim. bilmiyorum.
bir yanda evlat, öbür yanda bir cani yetiştirmiş olmanın utancı.
başa çıkamayacağımız olaylarla sınanmayalım ama gerçekten bilemiyorum.
bir de baba oğul ha? ne diyeceğim ki cinsine yandığım cinsine çekiyor işte, armut uzağa düşmezmiş.

Allah seni korumuş. O pisliğin de Allah belasını versin.

Küfürler bile yetersiz kalıyor.

Ayy seninkide kötüymüş canım ya..yeni oldu bu olay ...verilmiş sadakan varmış pislik adam..

Allahım, cümle bile kuramıyorum iyi, kötü.

Kendimi o kızın yerine 1 salise bile koyup, düşünemiyorum. Anında zihnim çıkıyo o düşünceden. Ve bu kız bunu yaşadı. İnanamıyorum.

Allah belasını versin, 20 liraya giderecekleri lanet zevkleri uğruna, bir insanı, bir canlıyı nasıl katleder düşünebilen bi organizma... Allah belasını versiN

Ben kanal 7 de ve starda izledim haberi olayda tecavüz kelimesi geçmedi. Aklıma geldi kesin dedim ama dememislerdi. Demek ailesi istememis bu ayrıntıyı. Allahım nasıl bir dünya. Zalimler için yaşasın cehennem!!

ülkede artık kadın cinayetleri çocuk hayvan cinayetleri had safaya ulaştı yani insanlar ahlaksızlaşmaya başladı. kanun bile tecavüzcüden yana bundan dolayı adam diyor ki öldürürüm ceza yemem döverim ceza yemem tecavüz ederim ceza yemem insanları caydırmak yerine artık kanunlar teşvik ediyor bazı şeylerin değişmesi lazım artık haberler kadın cinayetlerinden geçilmiyor malesef... merhumeyi allah rahmet eylesin, yazık gül gibi hayatının baharında bir genç kız 3 sapığın zevk ve caniliğine kurban gitti

keske ıstanbulda olsaydım
bulundugum sehırden bır yuruyus duymadım henuz..
o adi pisliklerin yaptıkları yanına kalmıycak
fani dünyada rahat yasıycaklar belkı
ama Allah bunu onların yanına bırakmıycak

Ben kanal 7 de ve starda izledim haberi olayda tecavüz kelimesi geçmedi. Aklıma geldi kesin dedim ama dememislerdi. Demek ailesi istememis bu ayrıntıyı. Allahım nasıl bir dünya. Zalimler için yaşasın cehennem!!
benım yakın arkadasımın tanıdıgı bu kız.. tecavuz var kesin bilgi..

Allah ailesine sabır versin düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…