- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
-
- Konu Sahibi braindamage
Bir de baba-oğulmuş galiba içlerinden ikisi. Nasıl bir aile hayatları varsa artık.
Allahıım ne kadar zorAyrıldığım erkek arkadaşımın 15 yaşında bir kıza tecavüz ettiğini öğrendim ve 6 ay antidepresan kullandım, onunla evlenmiş olsam ne yapardım bilmiyorum. Nasıl bir duygu anlatamam. Ailemden birisi olsa ben öldürürdüm herhalde onu. Bir şerefsizle yıllarımı geçirmişim. Dün yazmıştım bir konuya. Ben o adamın elini tuttum ya. Sarıldım falan...
büyük konuşmak istemiyorum, benim oğlum olsa onu mu öldürürüm, kendimi mi öldürürüm, evlatlıktan mı rededderim, ülkeyi mi terk ederim. bilmiyorum.Bir de baba-oğulmuş galiba içlerinden ikisi. Nasıl bir aile hayatları varsa artık.
Allah seni korumuş. O pisliğin de Allah belasını versin.Ayrıldığım erkek arkadaşımın 15 yaşında bir kıza tecavüz ettiğini öğrendim ve 6 ay antidepresan kullandım, onunla evlenmiş olsam ne yapardım bilmiyorum. Nasıl bir duygu anlatamam. Ailemden birisi olsa ben öldürürdüm herhalde onu. Bir şerefsizle yıllarımı geçirmişim. Dün yazmıştım bir konuya. Ben o adamın elini tuttum ya. Sarıldım falan...
Küfürler bile yetersiz kalıyor.O canilerden biri: "En kıymetlinizi, çocuğunuzu çoluğunuzu, kimseye emanet edemediğiniz karınızı kızınızı bize emanet edersiniz. O yüzden şoförler önemlidir, kutsaldır" minvalinde bir yazı paylaşmış sosyal medya hesabından.
Ayy seninkide kötüymüş canım ya..yeni oldu bu olay ...verilmiş sadakan varmış pislik adam..Ayrıldığım erkek arkadaşımın 15 yaşında bir kıza tecavüz ettiğini öğrendim ve 6 ay antidepresan kullandım, onunla evlenmiş olsam ne yapardım bilmiyorum. Nasıl bir duygu anlatamam. Ailemden birisi olsa ben öldürürdüm herhalde onu. Bir şerefsizle yıllarımı geçirmişim. Dün yazmıştım bir konuya. Ben o adamın elini tuttum ya. Sarıldım falan...
benım yakın arkadasımın tanıdıgı bu kız.. tecavuz var kesin bilgi..Ben kanal 7 de ve starda izledim haberi olayda tecavüz kelimesi geçmedi. Aklıma geldi kesin dedim ama dememislerdi. Demek ailesi istememis bu ayrıntıyı. Allahım nasıl bir dünya. Zalimler için yaşasın cehennem!!
Içim yandı bi kız evlat anasiyim. Içim yandı..benım yakın arkadasımın tanıdıgı bu kız.. tecavuz var kesin bilgi..
allahın cezasıAranan pislik bu arkadaşlar
Zaten haberlerde söylemeseler bile insan hemen tahmin ediyor.benım yakın arkadasımın tanıdıgı bu kız.. tecavuz var kesin bilgi..