Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Bağırsan nolucak hükümet bile kadını 2.sınıf görüyor

Evet bunu araştıracağım, nerelerden nasıl ulaşabiliriz diye.
Daha sonra yeni bir konu açıp neler yapabileceğimizi konuşmalıyız ki yakın zamanda olmalı bunlar.

her yolu denemekten zarar gelmez bence

Canım adaşım benim tabi ki susmayacaz ben tepki verdim sadece hükümet böyle şuan densizin biri çıkar kızları okula gönderirseniz böyle olur der hırsız din tüccarları bunlar

Ben tatlı su hümanisti denen insanlardanım.İdama karşı, canlı hayatına azami düzeyde değer veren biriyim. Ama böyle olaylarda idam olmasın diyememekle birlikte bu kişilere ne ceza verilse azdır diyorum. Etlerini lime lime etmeli, gözlerinin önünde etleri kopartılmalı. evet bu kadar vahşileşiyorum. Niye mi LANET olası empati duygum yüzünden. o kızın yerinde olabilirdim! Çığlık atsam kimse duymuyor napabilirsin ki 3 adet .... ??? hangi sıfat tanımlar ki? 1 olsa belki ama 3 tane... tecavüz mü evet hayatım boyunca unutmam ama hayallerim olurdu gerçekleşebilecek ama şimdi? ölüysem ben? lütfen kimseye söylemicem diye mi bağırırdım.. yoksa kendimi ölüme mi bırakırdım? empati bile buraya kadar!! daha ötesi yok işte... Korkunç olmalı çünkü. dönüp dolaşıp buraya yazacağım çünkü unutamıyorum aklımdan çıkmıyor...

5 dakika daha yaşamak isterdim tüm ölen kadınlar gibi...

Canım adaşım benim tabi ki susmayacaz ben tepki verdim sadece hükümet böyle şuan densizin biri çıkar kızları okula gönderirseniz böyle olur der hırsız din tüccarları bunlar
biz buradan çözüm için kendimizi paralıyoruz ama bu iş yasalaşmadığı ve sapıklara özgürlük verildiği sürece kendimizi de paralasak sonuç nafile canım

Özgecan Aslan Ölümsüzdür facebook sayfasında şerefsizlerin profilleri paylaşılmış..
Hayatım boyunca hiç etmediğim ve edemiceğim kadar küfür yağdırdım.. bi nebze olsun geçmedi öfkem..

biz buradan çözüm için kendimizi paralıyoruz ama bu iş yasalaşmadığı ve sapıklara özgürlük verildiği sürece kendimizi de paralasak sonuç nafile canım

Kesinlik ile öyle sesimiz duyulsun diye illa iç savaşmı çıkartalım ? erkek kaçırıp kesip biçip yakalım mı ? Yasalar olsa bu olay olmazdı korkmuyolar çünki 3-5 sene ne olacak ki ?

Kesinlik ile öyle sesimiz duyulsun diye illa iç savaşmı çıkartalım ? erkek kaçırıp kesip biçip yakalım mı ? Yasalar olsa bu olay olmazdı korkmuyolar çünki 3-5 sene ne olacak ki ?
iç savaş çıkartsan adın çapulcu olur kaale bile alınmazsın maalesef çok acı bir durum çok

Erkek kesmek, erkek kaçırıp öldürmek lafı bana o kadar normal gelmeye başladı ki artık.
Hep bu olaylar, bu iğrençlikler yüzünden.
Bir silahım olsa diyorum hepsini teker teker vursam.

O kadar çok üzüldüm ve etkilendim ki dolmuşa minibüse binmeye korkar oldum oldum bütün erkeklerden tiksindim çok acı Rabbim ailesine sabırlar versin o üç pislikle aynı şekilde hatta daha beter can versin ne istediniz ya ne istediniz hiç vicdan yok hiç mi merhamet yok offf nasıl bu kadar döndü gözünüz ((
allahım zalimin zulmünden şeytanın şerrinden sana sığınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…