-
- Konu Sahibi braindamage
yarın ki yürüyüşe basın da gelecektir illa ki ordan kameralar karşısında bağıra çağıra milletvekillerine seslenmek lazım ilk etkili yol bu mail adresleri de başbakanlık sitesinde vardır sanırım ordan ulaşılmalı
Attım canım
her yolu denemekten zarar gelmez benceBağırsan nolucak hükümet bile kadını 2.sınıf görüyor
neden bu kıza tecavüz edildiği haber sitelerinde ve haberlerde verilmiyor ...
yarın ki yürüyüşe basın da gelecektir illa ki ordan kameralar karşısında bağıra çağıra milletvekillerine seslenmek lazım ilk etkili yol bu mail adresleri de başbakanlık sitesinde vardır sanırım ordan ulaşılmalı
Evet bunu araştıracağım, nerelerden nasıl ulaşabiliriz diye.neler yapacağımızı kararlaştıralım en azından mailler atalım kadın millet vekillerine gazetecilere falan herkes kısa ve öz bişeyler yazıp göndersin mektup daha etkili olur ama ne olursa fark etmez.bişeyler yapmalıyız
Evet benim de dikkatimi çekti.
haberlerde verildi kızlar nette de varEvet benim de dikkatimi çekti.
her yolu denemekten zarar gelmez bence
haberlerde verildi kızlar nette de var
biz buradan çözüm için kendimizi paralıyoruz ama bu iş yasalaşmadığı ve sapıklara özgürlük verildiği sürece kendimizi de paralasak sonuç nafile canımCanım adaşım benim tabi ki susmayacaz ben tepki verdim sadece hükümet böyle şuan densizin biri çıkar kızları okula gönderirseniz böyle olur der hırsız din tüccarları bunlar
biz buradan çözüm için kendimizi paralıyoruz ama bu iş yasalaşmadığı ve sapıklara özgürlük verildiği sürece kendimizi de paralasak sonuç nafile canım
En kötüsü de bu katil pislikler 3-5 yıla çıkacaklar dışarı. cinayettende yargılanacakları için kolay kolay çıkamazlar içerden.ama idam gelmelı tabi
iç savaş çıkartsan adın çapulcu olur kaale bile alınmazsın maalesef çok acı bir durum çokKesinlik ile öyle sesimiz duyulsun diye illa iç savaşmı çıkartalım ? erkek kaçırıp kesip biçip yakalım mı ? Yasalar olsa bu olay olmazdı korkmuyolar çünki 3-5 sene ne olacak ki ?
bütün bilgiler verilmiyor tecavüzü bile söylemediler neden bend bilmiyorumO zaman yeni oldu ben izlediğimde söylemediler
Erkek kesmek, erkek kaçırıp öldürmek lafı bana o kadar normal gelmeye başladı ki artık.Kesinlik ile öyle sesimiz duyulsun diye illa iç savaşmı çıkartalım ? erkek kaçırıp kesip biçip yakalım mı ? Yasalar olsa bu olay olmazdı korkmuyolar çünki 3-5 sene ne olacak ki ?