- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi braindamage
İşte bunları düşündükçe aklım çıkacak gibi oluyorben bılerek haberlerı ızlemedım
ben 20 yasındayım kendım koydum o kızın yerıne
savunamadı yazık yapma dedıler yaptı
bagırdı kımse duymadı agzını kapattılar
boğazını kestıler
ne acılar cektı
offff....
Ayy buda kötüymüş içim fena oldu valla.kızlar bu olayların orneklerı cok
yıllar once g.antepte yaşanan bı olay.
semt adı vermem dogru olur mu bılmıyorum ama o zamanlar ıssız olan bır semt.
ve yıne dolmusta yalnız kalan bı kız..
dolmuscu cekıyor tabı bır koseye
arkadaslarını cagırıyor..
arkadasları geldıgınde kızın başında çuval ya da poşet benzerı bır sey.
tecavuz edıyorlar 3 ya da 4 kişi
poşeti çıkardıktan sonra tecavuz edenlerden bırı bakıyor kı kendı kız kardeşi.
o adam(!) ın ıntıhar ettıgını duymustum yıllar once..
ucuz kurtulmuşsun canım çok şükür. ben senden önce olmuş sandımİlişki ciddiye binmek üzereydi, sözlenecektik daha doğrusu isteme olacaktı saçma sapan bir nedenden ayrıldık. Bir kaç yıl sonra bu olay olmuş, ceza olayına gelince bilmiyorum, baktım ama bir şey öğrenemedim. Burada yaşamıyordu zaten o sırada. Çok fazla araştırmadım zaten, bol bol dua ettim iyi ki kurtarmışsın beni diye Rabbime.
bu 4 kişiyi halka açık şekilde idam etseler baska biri de cesaret edermi ?İşte bunları düşündükçe aklım çıkacak gibi oluyornolur bir gün gelse de erkekler böyle şeyleri yapmaya korkar olsa
Canım o kadar şanslıymışsın ki. Allah seni korumuş..İlişki ciddiye binmek üzereydi, sözlenecektik daha doğrusu isteme olacaktı saçma sapan bir nedenden ayrıldık. Bir kaç yıl sonra bu olay olmuş, ceza olayına gelince bilmiyorum, baktım ama bir şey öğrenemedim. Burada yaşamıyordu zaten o sırada. Çok fazla araştırmadım zaten, bol bol dua ettim iyi ki kurtarmışsın beni diye Rabbime.
bu 4 kişiyi halka açık şekilde idam etseler baska biri de cesaret edermi ?
Canım bunları ben başlığa ekliyorum o zamanİnstagram'da şöyle bir bilgiye ulaştım.
*14 Şubat saat 13.30'da Taksim Fransız Konsolosluğu önünde
*14 Şubat saat 16.00'da Antakya Eğitim-Sen önünde toplanılacak
*14 Şubat saat 14:30'da Adana Barajyolu Ziraat Bankası önünde toplanılacak
*16 Şubat saat 12.00'da Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde
Kendi şehirlerindeki yürüyüşleri teyit edenler olursa katılabilir belki. Burada da paylaşayım dedim.
onları cezaevınde rahat bırakmazlar canmCanım o kadar şanslıymışsın ki. Allah seni korumuş..
Etmez işte edemez. Aslında cezaevine götürürken yanlışlıkla halkın onları almasına müsaade edecekler. Paramparça edecekler onları, asıl o zaman böyle birşey yapmaya cesaret edemeyecekler. Çünkü o idamı yapamayacaklarını zaten biliyoruz.
Bir milletvekilinin, başbakanın, cumhurbaşkanının kızına yapılsaydı bu olay deyip düşünmek lazım..
Olur tabi, daha iyi olur hatta.Canım bunları ben başlığa ekliyorum o zaman
Ever canım yaparlar ama bu yine durdurmuyor ki onları.onları cezaevınde rahat bırakmazlar canm
haberlerı gelır
burda bıle bı doktoru öldürdüler dıye hemen ilk günden hapiste şişlediler adamı
elbet bi iletişim bir şey kurulur dışardan içeriye
halledılır o adiler
Bitirdin beniben bılerek haberlerı ızlemedım
ben 20 yasındayım kendım koydum o kızın yerıne
savunamadı yazık yapma dedıler yaptı
bagırdı kımse duymadı agzını kapattılar
boğazını kestıler
ne acılar cektı
offff....
aldıgım nefesı hıssedemıyorum kac saattır..Bitirdin beniişte bende böyle en ince ayrıntısına kadar düşünüp kahroluyorum. Yaşadığı korkuyu yaşıyorum. Boğazımda bir yumru var.. Gitmiyor..
Benimde aklıma o geldi hakları o aslında ama cezayı kesmek bize kalmıyor kidaha bugun ızledım
mezarına tukurecegım dıye bır fılm
4-5 kişi kıza tecavuz edıyor
tabı film gercekte var mıdır bılmem
kız tekrar dönüp kendısıne ne yaptılarsa ıntıkamını alıyor aynılarını yaparak
ahah bunlara onu yapacaksın
bunları o aıleye vereceksın ya