Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Kızlar kardeşimle yazışıyorum bir yandan emine ülkü tarhan bu konuda çok dişli diyo kardeşim...bakın ben ne dicem kk büyük bir aile yüzlerce binlerce kullanıcısı var hepimiz bulunduğumuz illerde ilçeler imza toplasak ve bu imzaları tek bir yazı altımda bayam vekillerimize mail atsak..

Bende bu vahşeti bu konu sayesinde öğrendim üzüldüm ama içimde bir karamsarlık daha oluştu ben bircok yürüyüşe birseylere hayır demeye katıldım destek verdim ,verdik,verdiler,veriyorlar
Ama arkama dönüp yaptıklarımıza bakıp sonra donup suana baktığım bir arpa boyu gidilmedi ,cinayetler arttikca artti her hafta ayri bir kadın ölüyordu medyaya yansımayan duymadıklarımız kimbilir kaç tane .. her olayda ayaklanıp gunlerce konusulup,organizasyon yapiliyor ve duruluyor herkes kaldiği yerden devam ediyor aynı sekilde cinayet ve tecavuzlerde öyle
Baştakiler masaya yumrugunu vurmadıkça biz yurumeye devam edecegiz,vahşette devam edecek uzgunum ama cok karamsarım
Ailesine sabır ,kizimiza rahmet diliyorum
Bende yururken gece dönerken vs yanımda bicak ,kesici alet tasiyordum hep halada en azindan bi biber gaziyla dolaniyorum
Keske cephanelik gibi dolasmak yerine özgür olabilsek

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ancak yazan şuna benzer bir cümle kurmuştu: Siz hiç bu ülkede tenhada adam kıstırıp ona tecavüz edip öldüren kadın haberi okudunuz mu? Neden hep kadınların başına geliyor bunlar? Aynen katılıyorum yazana.

Tuhaf ama bende böyle olaylarda ilk benim çocuğum olsa ne yapardım diye düşünüyorum. Ne korkunç birşey bir canavar yetiştirmek.

Evet canım haklısın, iletişim halinde olalım lütfen

Bugün okuduğum bir yorum beynime kazındı ve aslında bütün tablonun özeti "Erkeğin ç.künden değersiz kadınlar..."
Şimdi bu şerefsizler uçkuruna sahip çıkamıyor diye saçımı kapatmadığım için ben mi suçluyum?
Özgenin tek suçu saçı mı? Kot giymesi mi? Okuması mı?

Allahıım ne kadar zor nasıl öğrendin

Canım nasıl öğrendiğim bile ALLAH'ın bana gönderdiği bir armağan, resmen önüme getirdi, al onun için üzülme dedi. Facebookuma dondurmuştum aylar sonra açtım açtığım gün facebook'da gördüm bir sayfa paylaşmış, o adi şerefsizin adını vermek yasak mı bilmiyorum, google a gir "Gebzesporlu futbolcu 15 yaşında kıza tecavüz etti" diye çıkıyor.

Hangi ulkeydi hatirlamiyorum. Dort yasindaki uvey ogluna tecavuz eden babaya hapiste yirmi kisi tecavuz edip kanlar icinde birakmislardi aynin onun gibi bu adamlara da hapishanede aynisi yapilmali bence! Mahkemeler adalet vermiyosa insanlar kendi adaletini aramali!

Ülkede değil dünyada gerçekleşmemiştir böyle bir olay.

ay canım ya Allahtan ilişki ciddiye binmeden öğrenmişsin. noldu şimdi ona ceza aldı mı

Şimdi bu şerefsizler uçkuruna sahip çıkamıyor diye saçımı kapatmadığım için ben mi suçluyum?
Özgenin tek suçu saçı mı? Kot giymesi mi? Okuması mı?
Ne münasebet, böyle bir yargı, böyle hastalıklı bir düşünce kabul edilebilir mi?
Ama bunu kabul etmemeye önce sözle, gözle, elle taciz edildiğimizde susmamakla başlamalıyız.
Ülke rakamları korkunç evet ama o rakamlar sadece açığa çıkanlar. Geride utanıp konuşmayan sayısız kadın var. Üstelik o utanç da onlara ait değil.
Örneğin bu pisliklerin çalıştığı taşıma hattı bu taciz olaylarından dolayı senelerdir sabıkalıymış aslında.

Aslında Türkiye de suçlar ölümler kazalar bağıra bağıra geliyor.

kızlar bu olayların orneklerı cok
yıllar once g.antepte yaşanan bı olay.
semt adı vermem dogru olur mu bılmıyorum ama o zamanlar ıssız olan bır semt.
ve yıne dolmusta yalnız kalan bı kız..
dolmuscu cekıyor tabı bır koseye
arkadaslarını cagırıyor..
arkadasları geldıgınde kızın başında çuval ya da poşet benzerı bır sey.
tecavuz edıyorlar 3 ya da 4 kişi
poşeti çıkardıktan sonra tecavuz edenlerden bırı bakıyor kı kendı kız kardeşi.
o adam(!) ın ıntıhar ettıgını duymustum yıllar once..

Evet canım burda da biri yazmıştı.
Ahh ah o abi ne duşundu acaba pislik herifler.
Dünyam yıkıldı benim sanki bugün

Ayy okudum canım birde inkar etmiş..sperm örnekleri onun çıkınca yakalanmış pis herif ya..allah korusun bunu sanada yapmaya kalkışabilirdi..

Evet canım burda da biri yazmıştı.
Ahh ah o abi ne duşundu acaba pislik herifler.
Dünyam yıkıldı benim sanki bugün
ben bılerek haberlerı ızlemedım
ben 20 yasındayım kendım koydum o kızın yerıne
savunamadı yazık yapma dedıler yaptı
bagırdı kımse duymadı agzını kapattılar
boğazını kestıler
ne acılar cektı
offff....

ay canım ya Allahtan ilişki ciddiye binmeden öğrenmişsin. noldu şimdi ona ceza aldı mı

İlişki ciddiye binmek üzereydi, sözlenecektik daha doğrusu isteme olacaktı saçma sapan bir nedenden ayrıldık. Bir kaç yıl sonra bu olay olmuş, ceza olayına gelince bilmiyorum, baktım ama bir şey öğrenemedim. Burada yaşamıyordu zaten o sırada. Çok fazla araştırmadım zaten, bol bol dua ettim iyi ki kurtarmışsın beni diye Rabbime.

Allaha emanet yasıyoruz cidden yani ne olucagı belli degil su hale bak erkeklerden nedir cektikleri bu kadınların ya bakıyorsun ufacık cocuklara hayvanlara bile bu pisligi yapıyorlar bu insanları yasatmamalılar idam edilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…