- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
-
- Konu Sahibi braindamage
büyük konuşmak istemiyorum, benim oğlum olsa onu mu öldürürüm, kendimi mi öldürürüm, evlatlıktan mı rededderim, ülkeyi mi terk ederim. bilmiyorum.
bir yanda evlat, öbür yanda bir cani yetiştirmiş olmanın utancı.
başa çıkamayacağımız olaylarla sınanmayalım ama gerçekten bilemiyorum.
bir de baba oğul ha? ne diyeceğim ki cinsine yandığım cinsine çekiyor işte, armut uzağa düşmezmiş.
Evet canım haklısın, iletişim halinde olalım lütfenKızlar kardeşimle yazışıyorum bir yandan emine ülkü tarhan bu konuda çok dişli diyo kardeşim...bakın ben ne dicem kk büyük bir aile yüzlerce binlerce kullanıcısı var hepimiz bulunduğumuz illerde ilçeler imza toplasak ve bu imzaları tek bir yazı altımda bayam vekillerimize mail atsak..
Şimdi bu şerefsizler uçkuruna sahip çıkamıyor diye saçımı kapatmadığım için ben mi suçluyum?Bugün okuduğum bir yorum beynime kazındı ve aslında bütün tablonun özeti "Erkeğin ç.künden değersiz kadınlar..."
Allahıım ne kadar zornasıl öğrendin
Ülkede değil dünyada gerçekleşmemiştir böyle bir olay.Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ancak yazan şuna benzer bir cümle kurmuştu: Siz hiç bu ülkede tenhada adam kıstırıp ona tecavüz edip öldüren kadın haberi okudunuz mu? Neden hep kadınların başına geliyor bunlar? Aynen katılıyorum yazana.
ay canım ya Allahtan ilişki ciddiye binmeden öğrenmişsin. noldu şimdi ona ceza aldı mıCanım nasıl öğrendiğim bile ALLAH'ın bana gönderdiği bir armağan, resmen önüme getirdi, al onun için üzülme dedi. Facebookuma dondurmuştum aylar sonra açtım açtığım gün facebook'da gördüm bir sayfa paylaşmış, o adi şerefsizin adını vermek yasak mı bilmiyorum, google a gir "Gebzesporlu futbolcu 15 yaşında kıza tecavüz etti" diye çıkıyor.
Ne münasebet, böyle bir yargı, böyle hastalıklı bir düşünce kabul edilebilir mi?Şimdi bu şerefsizler uçkuruna sahip çıkamıyor diye saçımı kapatmadığım için ben mi suçluyum?
Özgenin tek suçu saçı mı? Kot giymesi mi? Okuması mı?
Doğru söylüyorsun akasya, dünyada örneği yok ama kadınlarÜlkede değil dünyada gerçekleşmemiştir böyle bir olay.
Aslında Türkiye de suçlar ölümler kazalar bağıra bağıra geliyor.Ne münasebet, böyle bir yargı, böyle hastalıklı bir düşünce kabul edilebilir mi?
Ama bunu kabul etmemeye önce sözle, gözle, elle taciz edildiğimizde susmamakla başlamalıyız.
Ülke rakamları korkunç evet ama o rakamlar sadece açığa çıkanlar. Geride utanıp konuşmayan sayısız kadın var. Üstelik o utanç da onlara ait değil.
Örneğin bu pisliklerin çalıştığı taşıma hattı bu taciz olaylarından dolayı senelerdir sabıkalıymış aslında.
Evet canım burda da biri yazmıştı.kızlar bu olayların orneklerı cok
yıllar once g.antepte yaşanan bı olay.
semt adı vermem dogru olur mu bılmıyorum ama o zamanlar ıssız olan bır semt.
ve yıne dolmusta yalnız kalan bı kız..
dolmuscu cekıyor tabı bır koseye
arkadaslarını cagırıyor..
arkadasları geldıgınde kızın başında çuval ya da poşet benzerı bır sey.
tecavuz edıyorlar 3 ya da 4 kişi
poşeti çıkardıktan sonra tecavuz edenlerden bırı bakıyor kı kendı kız kardeşi.
o adam(!) ın ıntıhar ettıgını duymustum yıllar once..
Ayy okudum canım birde inkar etmiş..sperm örnekleri onun çıkınca yakalanmış pis herif ya..allah korusun bunu sanada yapmaya kalkışabilirdi..Canım nasıl öğrendiğim bile ALLAH'ın bana gönderdiği bir armağan, resmen önüme getirdi, al onun için üzülme dedi. Facebookuma dondurmuştum aylar sonra açtım açtığım gün facebook'da gördüm bir sayfa paylaşmış, o adi şerefsizin adını vermek yasak mı bilmiyorum, google a gir "Gebzesporlu futbolcu 15 yaşında kıza tecavüz etti" diye çıkıyor.
ben bılerek haberlerı ızlemedımEvet canım burda da biri yazmıştı.
Ahh ah o abi ne duşundu acaba pislik herifler.
Dünyam yıkıldı benim sanki bugün
ay canım ya Allahtan ilişki ciddiye binmeden öğrenmişsin. noldu şimdi ona ceza aldı mı