Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Allah belalarını versin. Şerefsiz, vicdansızlar. Bu davaya öyle bir ceza verilmeli ki başkaları cesaret edemesin bunları yapmaya. Yazık ya. Anası babası ne haldedir şimdi. Ölmek var bir de böyle ölmek var. Allahım sen sabır ver sevenlerine

Ağladım lan, ağladım.
Medeniyet kisvesi altında çok çok ağır konuşamıyorum malum, ama ağladım.
Karamsarım ben artık, bunun elbette ki sebepleri var.
Amerika'da öldürülen üç genç "müslüman"dan neyi eksikti bu kızın başkanlarımızın diline uğramayacak kadar, kim bilir? Kadın mıydı, kız mıydı, kim bilir.

Arkadaşlar kadın milletvekillerinin mail adreslerini isteyenler özel mesaj atarlarsa yazayım, söylerseniz de olur ama kaçırabilirim.
Bir de neler yapabiliriz başka öneriniz var mı?

adi şerefsiz p...venkler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaratıklaaaaaar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
içeri girinde göstersinler tecavüz nasıl oluyomuş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o kızcağızdan beter etsinler sizi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
o kızcağız inşallah şehit gitmiştirde , siz b.....kkkk yoluna gidiiiiin !!!!!! neydüğü belirsizleeeeer !!!!!!!!!!!
bu ne ya bu neeeee bu azmakmı buz azgınlıkmı bu neeee biri bana söylesin , azmamış bunlar bunların içine canavar girmiş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya ne desem soğumaz içim bu pisliklere , bu adilere, liğme liğme edesim var böylelerini!!!!!!!!!
ulan kadına kıza böyle muamele varda sizi doğuran kim lan kadın diğilmi be p....venk!!!!!!!!!
ananadamı merhametin yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
belediyeler hayvanları topluyo zehirliyo ya bazen hedefi şaşırmışlar sizin gibileri toplıcak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
keşke alnınızda bariz yazsada direk toplanabilseniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ulan tecavüz ne ya o kadarmı acizsin , öldürmek neeeee, yakmak neeee bu nası bi ruh haliii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bunlar ne yiyo ne içiyoda bu hale geliyooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah ım tez zamanda ver cezalarını !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah ım bu vahşet eğilimlerine fırsat verme Yarabbiiiiii
Allah ım aklımızı sağlığımızı, evlatlarımızı, kızlarımızı , kadınlarımızı, oğullarımız,çocuklarımız, eşlerimiz, mazlumu, hakkını savunamayanı, acizi, zordakini, sen koru Yarabbiiiii
Eyyy o yürüyüşe gidenler ayaklarınıza sağlık, gidemesekte tepkisini gösteren herkes dualarınıza sağlık

Özgecan Aslan mekanın cennet olsun, sen ve senin gibileri Rabbim eminimki çok iyi ağırlıyordur hiç şüphemiz yok.

özgecan kardeşimiz sadece senin değil aileninde hayatı bitti sanmaki gülecekler , sadece sana kavuşmayı bekleyecekler eminim, sen şaffat et onlara inşallah, Mevla sabırlar versin yakınlarına

Özgecan Aslan Ölümsüzdür facebook sayfasında şerefsizlerin profilleri paylaşılmış..
Hayatım boyunca hiç etmediğim ve edemiceğim kadar küfür yağdırdım.. bi nebze olsun geçmedi öfkem..
Bende baktım şimdi paylaştım ki o kaçak olan it ye bulunsun hemen inşallah

düşünemiyorum ya, gerçekten.
idam cezasına karşıyım, sonuna kadar, kimseye hapiste tecavüz edilmesini de dilemem ama belki de utanarak söylüyorum, bu adamlara ne olacağını umursamıyorum. bu beni kötü bir insan yapacaksa olsun varsın, herkes iyi olacak diye bir kaide yok.
gencecik bir kız ya. ne dedi, nasıl yalvardı, düşünemiyorum bile. bu pislikler zevk aldılar o kızın bedeni parçalara ayrılırken ki varıp baksanız ilk tecrübeleri de bulabildilerse eşek bulamadılarsa su damacanasıdır.
bir insan nasıl zevk alır, karşısındaki ağlayıp bağırırken ya. aklım havsalam almıyor. nasıl bir vicdansızlıktır bu.
hayvanlar bile avlarını yerken önce öldürür sonra yer, bedenini parçalara ayırmaz diri diri. bunlara hayvan diyoruz biz bir de.
ana bacı edebiyatı yapmak istemiyorum ama hiç mi akıllarına gelmedi kendi kız kardeşleri?
benim ablam benden uzakta, İstanbul'da tek başına aklım çıkıyor her gün. bir manyak yolunu mu kesti, biri peşine mi takıldı. biri onun saçının telini incitse tüm hümanistliğim gider, onun canını yakanın kalbini yerinden ellerimle sökermişim gibi geliyor.
o ana, o baba, o kardeşler ne halde düşünmek bile istemiyorum.
nasıl bir vicdandır tecavüz edip öldürüp üzerine yakmak. o kızcağızdan ne istedikleri belli de, cenazesinden ne istediler. nasıl çok gördüler o anneye evladına son bir kez bakmayı.
çok şey istemiyorum, dilerim o kızın canı ne kadar yandıysa o kadar, daha fazla değil, o kadar canları yansın, ama ölmesinler, her gün o acıyı çeksinler, her gün o kıza yaptıkları gelsin akıllarına. ölmesinler, aynı acıyı çeksinler ölmek için dua etsinler ama can veremesinler.

Lanet olsun size Allah tandami korkmadınız . aklım almıyor duşundukçe çıldırcm . Allahım sen guç ver boyle bir olum , çok feci insanlik dışı , bunlar insan olmaz tuylerim diken diken. Allah kahretsin sizi , felak olun inşllah. Çolugumuz çocugumuz var , Allahım... Kardesimizin mekanı cennet olsun Allah ailesine guç kuvvet versin.

Büyük konuşmak istemiyorum ama bunların ailelerinden biri olsaydım intihar ederdim.

Ayrıldığım erkek arkadaşımın 15 yaşında bir kıza tecavüz ettiğini öğrendim ve 6 ay antidepresan kullandım, onunla evlenmiş olsam ne yapardım bilmiyorum. Nasıl bir duygu anlatamam. Ailemden birisi olsa ben öldürürdüm herhalde onu. Bir şerefsizle yıllarımı geçirmişim. Dün yazmıştım bir konuya. Ben o adamın elini tuttum ya. Sarıldım falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…