- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
-
- Konu Sahibi braindamage
- #1.961
Alıntı bile yapasım gelmiyor şu şahsa. He en doğru düşünenler sen ve senin gibiler zaten. Siz en mükemmelsiniz. O yüzden müslüman cografyalar suan bu halde.
Din konusmak yasak belki ama resmen hakaret ediyor bu kadın benim inancıma ve hala ban almıyorsa bende hakaretine karsılık verme hakkına sahibim diye düşünüyorum.
ben fikrimi yazdım sadece özgecana hiç hakaret felan yok yazdıklarımda.. ben aradan çekilirim.. benimde tek sinirlendiğim sey burda herkez herkezi kışkırtıyor..Aferin size! Karşılıklı böyle hakaret edin siz böyle bunun çözümü bu çünkü.
Ben cekiliyorum sahneden acayip sinirleniyorum böyle yorumlara çünkü. Hele ozgecanin sayfasinda hic katlanamiyorum. Ama anlaşılan devam edecek. En iyisi başlığa bir daha bakmamak!
ben fikrimi yazdım sadece özgecana hiç hakaret felan yok yazdıklarımda.. ben aradan çekilirim.. benimde tek sinirlendiğim sey burda herkez herkezi kışkırtıyor..
onuniçin susacam...Sizin yorumlarınız kışkırtıcı farkinda misiniz? siz susarsaniz olay hallolacak zaten. Özgecan için susun biraz lütfen!
[/QUOTE]evet yasak olur olmadık yere gelip partı reklamı yapılıyor.dini sohbetler yapılıyor ve burda her inanca sahip insanlar var ve tartışma çıkıyor.
ayrıca konu dışı yorum yapmakta yasak,
ayrıca şunu ekleyim demişiniz ki sp insanlara din iman kuran peygamber öğretiyor .
bana hiçbir parti inancımı öğretemez bana ailem ve kitabım öğretir ki benim dinim dediğiniz o partiden yüzyıllarca öncesinde vardı
o parti meydana çıkınca islamıyet gelmedi.hz.muhammed gelmedi çok daha önceleri vardı
bilmeden yazmayın lütfen çünkü burası özge için açılmış ve herkesin acısını paylaştığı bir yer.acınızı paylaşacaksanız onunla ilgili yazın yoksa sp yok başka şeyler yazmayın lütfen
neyse susayım ben yazacak olsam çok şeye var konu dışına çıkmayım
haydiii hayırlı günler
Ne demek hristyan gibi? Sen ne diyorsun be!!!güzelim partiye alakası yok ama din iman sünnet kuran la alakası cookkkk işte sp partisi bunu anlatamaya çalışıo... mesela bu pisiği yapan o şerefsizin babası oturupta oğluna sünnet kuran allah peygamber anlatmısmı hmm anlatmamıs neyapmıs gözünün önünde ANNESİNİ kemerle dövmüş içip sıcmıs... sonrada bilincine bu sacmalığı yerleştırıp aynısını yapmaya calışmıs ve daha beterini yapmış ... yanii benim dünden beri anlatmak istediğim ama belki kendimi tam olarak ifade edemediğim şey..biz toplum olarak hiristiyan gibi içim sıçıp sonrada işimiz düşünce allahtan yardım istememiz oldugu sürece bu böyle devam gider .. hiç birimiz cocuklarımıza NAMAZI allahı anlatıozmu peygamberi ahramı helalı cebnneti cehennemi hmmm ölümü kabiri kabir azabinı anlatanımız varmı ...yokkk işte biz anca hiristiyan gibi noel kutlarız..... son sözüm İLLEDE EDEP İLLEDE AHLAK İLLEDE DİN İLLEDE NAMAZ İLLEDE SÜNNET İLLEDE KURAN İLLEDE PEYGAMBER... siyah giyinmeyle protesto etmekle bu iş buzaman kadar çözülmediyse bundan sonrada düzelmez heppp magsumların canııı böyle yanar... RABBİM HEPİMİZİ İSLAH ETSİN DOĞRULUKTAN AYIRMASIN ...
başka dinlere
inançlara hakaret edince içiniz rahatlıyor değilmi. kibleyeceğim yeter artık.[/QUO
sana çookk güzel cvp yazardım ama yemin ediom özgecan için ve burdakiler yazdıklarımdan rahatsız oldugu için susuyorum...... yazdıklarıma cvp yazmayın... allah hepimizin yardımcısı olsunn..
kadesa .!.:son 5-6 sayfayı okurken yuh dedim,bu ne ya hu? sabrili kadrili arkadaş gelip konyu mahvettiğin için tebrikler!
kadın resmen parti propagandası yapıyor bu konuda,iyi ki gerçek hayatımızda yok böyle insanlar.şükür şükür.
Dun uyardik bugun yine gelmiş ayni şeyler din iman vb...bide sp
Ne kadar güzel Allah din peygamber doğruluk diyorsunuz. Demesine diyorsunuz, çok güzel. Sizin düşüncenize göre de doğru fakat bu fikri savunan insanlar sırf eşiyle 'bazı'sorunlar yaşıyor diye ona şiddet uygulamayı reva görüyor hem de 3 değil 5 değil...güzelim partiye alakası yok ama din iman sünnet kuran la alakası cookkkk işte sp partisi bunu anlatamaya çalışıo... mesela bu pisiği yapan o şerefsizin babası oturupta oğluna sünnet kuran allah peygamber anlatmısmı hmm anlatmamıs neyapmıs gözünün önünde ANNESİNİ kemerle dövmüş içip sıcmıs... sonrada bilincine bu sacmalığı yerleştırıp aynısını yapmaya calışmıs ve daha beterini yapmış ... yanii benim dünden beri anlatmak istediğim ama belki kendimi tam olarak ifade edemediğim şey..biz toplum olarak hiristiyan gibi içim sıçıp sonrada işimiz düşünce allahtan yardım istememiz oldugu sürece bu böyle devam gider .. hiç birimiz cocuklarımıza NAMAZI allahı anlatıozmu peygamberi ahramı helalı cebnneti cehennemi hmmm ölümü kabiri kabir azabinı anlatanımız varmı ...yokkk işte biz anca hiristiyan gibi noel kutlarız..... son sözüm İLLEDE EDEP İLLEDE AHLAK İLLEDE DİN İLLEDE NAMAZ İLLEDE SÜNNET İLLEDE KURAN İLLEDE PEYGAMBER... siyah giyinmeyle protesto etmekle bu iş buzaman kadar çözülmediyse bundan sonrada düzelmez heppp magsumların canııı böyle yanar... RABBİM HEPİMİZİ İSLAH ETSİN DOĞRULUKTAN AYIRMASIN ...