Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Aferin size! Karşılıklı böyle hakaret edin siz böyle bunun çözümü bu çünkü.

Ben cekiliyorum sahneden acayip sinirleniyorum böyle yorumlara çünkü. Hele ozgecanin sayfasinda hic katlanamiyorum. Ama anlaşılan devam edecek. En iyisi başlığa bir daha bakmamak!

ben fikrimi yazdım sadece özgecana hiç hakaret felan yok yazdıklarımda.. ben aradan çekilirim.. benimde tek sinirlendiğim sey burda herkez herkezi kışkırtıyor..

ben fikrimi yazdım sadece özgecana hiç hakaret felan yok yazdıklarımda.. ben aradan çekilirim.. benimde tek sinirlendiğim sey burda herkez herkezi kışkırtıyor..

Sizin yorumlarınız kışkırtıcı farkinda misiniz? siz susarsaniz olay hallolacak zaten. Özgecan için susun biraz lütfen!

[/QUOTE]

Ya burda konu gencecik bir kızın vahşice ölümü farkında mısınız? Susun artık biz böyle acı çekip üzülürken sizin bu anlattıklarınızı dinlemek zorunda değiliz. Partiymiş oymuş buymuş bırakın. Bu konuyu kirletmeyin böyle şeylerle. Bu dünyada Allah peygamber bilmeyen birçok insan var ama bu vahşeti yapmıyorlar. Ben de inançlı bir insanım ama bu konuyu inançlı olsaydı yapmazdı diye geçiştiremezsiniz. Susun! Ne inançlı insanlar tanıyorum ben. Allah kalbimizden iyiliği güzelliği eksik etmesin.

Sırf konuşmakla sorunların çözüleceğini düşünen tek ülkeyiz vesselam. Zaten şu ülke,'' o bunu söylemişti, bu bunu söylemişti, en büyük benim partim''diyenlerle dolu.
Şimdi dönüp bakıyorum da hiçbiri de başımıza geçince o söylediklerinden eser kalmıyor. Hepsi de rant peşinde, hepsi kendi çıkarı peşinde.

Siz o partiyi bu partiyi boş verin de kendinizi, kendi çocuklarınızı doğru yetiştirmekle ilgilenin. Zaten başımıza geçenlerden fayda yok(zira şuan birbirini tekmeleme derdindeler), o yüzden herkes kendi kapısının önünü süpürmeyi becerebilseydi en azından toplum olarak geri kalmazdık.

Bırakın artık partilere bel bağlamayı.

Son düzenleme:
Ne demek hristyan gibi? Sen ne diyorsun be!!!

Son düzenleme:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/2...tm_medium=mailling&utm_campaign=gunluk-bulten

kızlar bakın 7 yıl önce bir çocuğu taciz eden adam yine topluma karışabiliyorsa bu kanunların yetersiz olduğunu gösteriyor TBMM'de bugünlerde boyuna birbirini yumruklayan ama her oylamada bir koyun sürüsünden farkı olmayan milletvekilleri özellikle iktidar partisi bu haberdeki adam gibi sapıkların bir daha asla cezaevinden çıkamayacağı şekilde ceza alacağı yasalar yapmadıkça bu işin sonu yok
Bakın adam BİR AY ÖNCE ÇIKIYOR VE YİNE BİR KIZ ÇOCUĞUNU taciz etmek üzereyken yakalanıyor böyle kanun olur mu bu çocuk kurtulamasa ne olacaktı yarın haberlerde ismini duyuyor olacaktık

[QAdAm_OLaCaK_KIZ, post: 39553647, member: 503612"]hüsne aslan olayı da zaten gergin olan sinirimi iyice lacka etti[/QUOTE]

Arbadan atip ustunden gecmis sevgili denen pislik

Dun yine haberler de vardi esi kadini 52 parcaya ayirmis.bazu parcalarini cope bazi parcalari buzdolabina koymus

En cok kizdigim komsulari konustu sesleruni duyduk keske155 arasaydik demeleriydi.

Bir insan ister müslüman,yahudi,hristiyan ister ateist olsun çocuğuna güzel ahlakı ögretsin yeter.Bunun için de öyle aşırı bir uğraşa gerek yok,çocuk aileden gördüğünü yapar.'İmamın dedigini yap,yaptığını yapma.' ögütü gerçek hayatta uygulanabilse keşke.

Dun uyardik bugun yine gelmiş ayni şeyler din iman vb...bide sp

Dun uyardik bugun yine gelmiş ayni şeyler din iman vb...bide sp

vallahi insanlarda insaf denilen şey kalmamış,bunca sayfa yorum yapıldı kimse sen şuncusun buncusun demedi.demek ki arada böyle saçmalayanlar çıkacakmış.ama bu konuda böyle basit reklamları benim ne midem kaldırıyor ne de beynim.

Ne kadar güzel Allah din peygamber doğruluk diyorsunuz. Demesine diyorsunuz, çok güzel. Sizin düşüncenize göre de doğru fakat bu fikri savunan insanlar sırf eşiyle 'bazı'sorunlar yaşıyor diye ona şiddet uygulamayı reva görüyor hem de 3 değil 5 değil...
demek ki islamiyet bu insanların içindeki şiddet ve tahammülsüzlük tohumlarını kazimaya yetmiyormuş. Bazen bazı şeyler insanın içinde ve yetiştirilmesine bağlı imiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…