- 12 Temmuz 2006
- 55.860
- 214.691
- 52
-
- Konu Sahibi braindamage
- #1.981
egitim şart ...güzelim partiye alakası yok ama din iman sünnet kuran la alakası cookkkk işte sp partisi bunu anlatamaya çalışıo... mesela bu pisiği yapan o şerefsizin babası oturupta oğluna sünnet kuran allah peygamber anlatmısmı hmm anlatmamıs neyapmıs gözünün önünde ANNESİNİ kemerle dövmüş içip sıcmıs... sonrada bilincine bu sacmalığı yerleştırıp aynısını yapmaya calışmıs ve daha beterini yapmış ... yanii benim dünden beri anlatmak istediğim ama belki kendimi tam olarak ifade edemediğim şey..biz toplum olarak hiristiyan gibi içim sıçıp sonrada işimiz düşünce allahtan yardım istememiz oldugu sürece bu böyle devam gider .. hiç birimiz cocuklarımıza NAMAZI allahı anlatıozmu peygamberi ahramı helalı cebnneti cehennemi hmmm ölümü kabiri kabir azabinı anlatanımız varmı ...yokkk işte biz anca hiristiyan gibi noel kutlarız..... son sözüm İLLEDE EDEP İLLEDE AHLAK İLLEDE DİN İLLEDE NAMAZ İLLEDE SÜNNET İLLEDE KURAN İLLEDE PEYGAMBER... siyah giyinmeyle protesto etmekle bu iş buzaman kadar çözülmediyse bundan sonrada düzelmez heppp magsumların canııı böyle yanar... RABBİM HEPİMİZİ İSLAH ETSİN DOĞRULUKTAN AYIRMASIN ...
[Q"Elif, post: 39558495, member: 7093"]
Bu kasıtlı olarak yapılmış bişi ama kamera şakası olarak[/QUOTE]Kadın fırlayıp çıksa oradan siginsa polisa falan ne bileyim ya bu kadar eziyet baskı işkence yazık insanlık dışı
Biri adama dalda uyarsa niye böyle olduk biz anlamıyorum
Bu nasıl bir vahşet ya inanamıyorum.Genç kızın özellikle boyun kısımında çok sayıda bıçak darbesi ve öldürücü kesikler, kafasında küt cisim darbelerine bağlı travmatik bulgular ve vücudunun değişik yerlerinde çok sayıda ödem ve morluklar saptandı.
Raporda, Özgecan’ın vücudunun büyük kısmının yandığı belirtildi. Özgecan’ın, katil zanlısınca kesilen ve daha sonra bulunan ellerinde tırnak incelemesi yapıldı. İnceleme sonucunda, Özgecan’ın tırnaklarında, katil zanlısından alınan DNA dokularına ulaşıldı.
Ankara Adli Tıp Kurumu’nun raporunun soruşturmayı yürüten Tarsus Cumhuriyet Savcısı Ayhan Akyol’a gönderildiği öğrenildi. Savcı Akyol’un raporun ulaşmasıyla birlikte eldeki tüm deliller ışığında iddianamesini yazmaya başladığı ve kısa süre içinde mahkemeye iddianameyi sunacağı belirtildi.
http://www.internethaber.com/ozgecan-aslanin-otopsi-raporunda-flas-detay-767389h.htm
Bana gelen mail.
Sevgili Nurten,
Özgecan için 1 milyon imzaya 19 bin kişi kaldı. Türkiye’deki en büyük katılım olan imza kampanyalarından biri bu. Geçen hafta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na imza teslimi için başvurduk.‘Tamam size geri döneceğiz’ dediler ama ses seda yok. Dün tekrar aradık. ‘Döneceğiz’ dediler. Yine ses seda yok.
Bu arada kadınlar öldürülmeye, yaşam haklarına müdahale edilmeye devam ediyor. Artık hiç birimizin bekleyecek tahammülü yok.
Evet, Bakan'ın gündemi yoğun olabilir. Ama daha kaç kadınımızın yok yere hayatını kaybetmesi gerekiyor ki Bakanlığın önceliği bu olsun? O yüzden artık beklemek yok diyoruz ve Bakanlığa sesleniyoruz; eğer bir maniniz yoksa 4 Mart saat 14:00'te size geliyoruz!
İmzalarımızı ve taleplerimizi kadın platformu temsilcileriyle birlikte Bakan Ayşenur İslam'a ileteceğiz.Talebimiz çok net: Kadına karşı şiddet davalarında ceza ve iyi hal indirimi kalksın.
Lütfen takipte kalın ve kampanyayı Facebook’ta veTwitter’da paylaşın. İlerleyen günlerde benden bir mektup daha alacaksınız. Benden gelecek mektupları açmanız ve okumanız çok önemli. Çünkü bu konunun takipçisi olmak ve bir şeyleri değiştirmek için birlikte çalışacağız. Yoksa gidenlerin ardından vah vah demekten başka çaremiz kalmaz.
4 Mart'ta haber gelirse ne güzel her medeni ülkede olması gerektiği gibi imzalarımızı teslim edeceğiz. 1 milyon kişi olarak taleplerimizi ilgili Bakan'a ileteceğiz. Bakanlık randevu vermezse 4 Mart günü sabah saatlerinde sizinle tekrar iletişime geçeceğim.
Şimdi hep beraber kampanyayı Facebook’ta ve Twitter’da paylaşalım.
Sağlıcakla kal Nurten,
Gözde
Gülme de, alay da etme, sadece sus. Partiye de getirme olayı.[/QUOTE]çokk ön yargılısın.. gülümseme yapma nedenim dalga anlamına gelmiorki ... özgecan kardeşim gibi niceleri katledildi hatta daha beteri yapıldı benim anlamadıgım ozaman degılde neden şimdi herkez yas tutuyor...
Gülme de, alay da etme, sadece sus. Partiye de getirme olayı.
Gülme de, alay da etme, sadece sus. Partiye de getirme olayı.