Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

konuyu dine çevirmeye çalışmamıştım :) ama neyse... yazdıgınında yarısına katılıom yarısına katılmıom :)

aynen öyle onlar tecavüzcüler için kullanmıştım... keşke yazdığımı tam okusaydınız... :)
Oznesi belli değildi yazdığınız cümlenin anlaşılmıyor yani kime dediğiniz o yüzden sordum.

konuyu dine çevirmeye çalışmamıştım :) ama neyse... yazdıgınında yarısına katılıom yarısına katılmıom :)
Bu konu altında bence bu şekilde gülümsemeci ve dalgacı bir tavır takınmayın.

Bu konu altında bence bu şekilde gülümsemeci ve dalgacı bir tavır takınmayın.[/QUOTE]
çokk ön yargılısın.. gülümseme yapma nedenim dalga anlamına gelmiorki ... özgecan kardeşim gibi niceleri katledildi hatta daha beteri yapıldı benim anlamadıgım ozaman degılde neden şimdi herkez yas tutuyor...

neresinden tutalım ki yazdığınızı ne yani diğerlerine yas tutulmadı diye Özgecan'a da mı yas tutmayalım, kaldı ki siz belli ki kadın cinayetleri konusunda çok bilgili değilsiniz çünkü kadın toplulukları her kadın cinayetinde ortalığı ayağa kaldırdı benim aklıma gelen ilk örnek Güldünya Töre mesela.
neden Özgecan biliyor musunuz? çünkü bu tecavüzde mini etek yoktu, erkek arkadaş yoktu, prezervatif yoktu, gee sokakta tek başına olan bir kadın yoktu sadece okulundan eve dönen, sıradan bir gününde öldürülmüş, katledilmiş bir genç kız vardı. suistimal edilecek bir kadın yoktu.
biz her öldürülen kadın için yas tuttuk efendim, siz hesabı onlara değil de sadece Özgecan'a tutan timsah gözyaşlılardan soracaksınız.

Bu konu altında bence bu şekilde gülümsemeci ve dalgacı bir tavır takınmayın.
çokk ön yargılısın.. gülümseme yapma nedenim dalga anlamına gelmiorki ... özgecan kardeşim gibi niceleri katledildi hatta daha beteri yapıldı benim anlamadıgım ozaman degılde neden şimdi herkez yas tutuyor...[/QUOTE]
Cunku toplum bilinclendi artik.ve bu tarz olaylar eskudende vardi. Ama bilinmiyordu.simdi oyle degil.ve alayci uslubunuzu burada kullnmayin.bize aayginiz yoksa hic olmazsa olene olsun

Son düzenleme:

.....

Cunku toplum bilinclendi artik.ve bu tarz olaylar eskudende vardi. Ama bilinmiyordu.simdi oyle degil.ve alayci uslubunuzu burada kukkanmayin.bize aayginiz yoksa hic olmazsa olene olsun[/QUOTE]
valla benim sizede ölenede saygım var ben vakalara hakk vermıomki... bende bi kadınıım bu olay benım veya kızımında basına gelebilirdi... burdakıler cokkkk dik kafalı eminim cogunuz CHP VE MHP siniz.... herkezin aklı yenı başına geidi yok efendim idam geri gelsin yok tecavüz olayları suç olsun diye... oysakı SP BUNU KAÇÇÇ SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİ ama kimse kayıle almamıstı sizin gibiler özgecan ŞEHİT olduktan sonra aklınız basınıza geldi demi.....

Ben seninle aynı havayı solumak istemiyorum. Kısa ve ent. banlanacaksam da bu yüzden banlanayım. bu nasıl bir KADIN zihniyetidir.

Cunku toplum bilinclendi artik.ve bu tarz olaylar eskudende vardi. Ama bilinmiyordu.simdi oyle degil.ve alayci uslubunuzu burada kukkanmayin.bize aayginiz yoksa hic olmazsa olene olsun
valla benim sizede ölenede saygım var ben vakalara hakk vermıomki... bende bi kadınıım bu olay benım veya kızımında basına gelebilirdi... burdakıler cokkkk dik kafalı eminim cogunuz CHP VE MHP siniz.... herkezin aklı yenı başına geidi yok efendim idam geri gelsin yok tecavüz olayları suç olsun diye... oysakı SP BUNU KAÇÇÇ SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİ ama kimse kayıle almamıstı sizin gibiler özgecan ŞEHİT olduktan sonra aklınız basınıza geldi demi.....[/QUOTE]

bunlar nasıl suçlamalar ya allah aşıkına siz ne dediğinizin farkındamısınız ne alaka partiler şunlar bunlar

bu durumda nasıloluyor da politika yapıyorsunuz

biz hiçbir partinin reklamını yapmadan sırf insan olduğumuz için içimiz parçalandı ne alaka şimdi bu yorum

Cunku toplum bilinclendi artik.ve bu tarz olaylar eskudende vardi. Ama bilinmiyordu.simdi oyle degil.ve alayci uslubunuzu burada kukkanmayin.bize aayginiz yoksa hic olmazsa olene olsun
valla benim sizede ölenede saygım var ben vakalara hakk vermıomki... bende bi kadınıım bu olay benım veya kızımında basına gelebilirdi... burdakıler cokkkk dik kafalı eminim cogunuz CHP VE MHP siniz.... herkezin aklı yenı başına geidi yok efendim idam geri gelsin yok tecavüz olayları suç olsun diye... oysakı SP BUNU KAÇÇÇ SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİ ama kimse kayıle almamıstı sizin gibiler özgecan ŞEHİT olduktan sonra aklınız basınıza geldi demi.....[/QUOTE]
Sacmaliyorsunuz bunun partiyle alakasi yok.insanlari itham etmekten tanimadiklariniza iftira etmekten vazgecin.ozgecanin adini devamli ondan sonra akliniz başınıza geldi diye belirtmenizdeki maksadı cok iyi anladim insanlari otekilestirenlerle isim olmaz benim

Şimdi işte ben de dicem ki onun mantığı ile sen kesin chp ve mhp değilsin, böyle yobaz sizden çıkar zamanında Atatürk söylemişti dicem...

ötekiletiricez ve kaos çıkacak...

Bu mudur çözümünüz? Bu mudur sizin vicdanınız?

Chp'niz de batsın Mhp'niz de Akp'niz de Sp'niz de.
Buraya resmen partisini savunmaya gelmiş.
Şu durumda parti derdine düşmeye utanmıyorsunuz pes.

Biz bir çokları için yürüdük, bağırdık...

Yıllar önce ben bu şiddetin mağduru olarak konu açıp yardım istedim...

Orada bile affet boşver, diyenler oldu... ama ben mantığıma uyanı yaptım iyi ki de yaptım..

Polise gittiğimde umursamadı, savcılığa gittiğimde umursamadı, sonunda ısrar edince kamera kayıtları olunca dava açıldı..

İbretlik bir olaydır hayatımda.. üstelik dışarıdan değil içeriden olan bir şeydi. Kaçacak yerim yapacak işim, yiyecek ekmeğim yoktu ve korkuyordum.

O nedenle böyle saçma sapan vidansızlıkla yaklaşmayın, bu vicdansızlığınızı tokun açın halinden anlamaması olarak değerlendiririm, ötesine geçemem. Bu da tam bir dar bakış açısıdır.

Bu memlekette polisinde yasalarında ne olduğunu benden iyi bilen yoktur bir kadın olarak. partilerle alakası yok, insanlar böyle.. insanları iteleyen sebepler var. Fakat temel sorun eğitimsizlik ve şiddetin kurumsallaşması.

Detaylar korkunç

üçü nasıl bir araya gelmiş ya, birinden biri de adam çıkmamış, gerçi ikisi zaten aynı gen

ayrıca ak partı sp den bölünen bir parti getirsin idamı ...

maşallah herşey elinizde kimse gıkını çıkaramıyor...birbirleriyle kavga etceklerine azıcık ülkede neler oluyor ona baksınlar da ülke için düzen getirsinler...

daha özgecan olayı tazeyken bir kadın okul müd yard. erkek öğrencilerden kız öğrencileri taciz etmesini istiyor... bir öğretmen bir kadın?!
sözün özü benim hiç ümidim yok memleketten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…