- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
-
- Konu Sahibi braindamage
- #1.921
Iman derken ne kastettiginizi aciklarsaniz insanlarda zan altinda kalmaz yaptigi yorumlar nedeni ile.konuyu dine çevirmeye çalışmamıştım :) ama neyse... yazdıgınında yarısına katılıom yarısına katılmıom :)
Oznesi belli değildi yazdığınız cümlenin anlaşılmıyor yani kime dediğiniz o yüzden sordum.aynen öyle onlar tecavüzcüler için kullanmıştım... keşke yazdığımı tam okusaydınız... :)
Bu konu altında bence bu şekilde gülümsemeci ve dalgacı bir tavır takınmayın.konuyu dine çevirmeye çalışmamıştım :) ama neyse... yazdıgınında yarısına katılıom yarısına katılmıom :)
neresinden tutalım ki yazdığınızı ne yani diğerlerine yas tutulmadı diye Özgecan'a da mı yas tutmayalım, kaldı ki siz belli ki kadın cinayetleri konusunda çok bilgili değilsiniz çünkü kadın toplulukları her kadın cinayetinde ortalığı ayağa kaldırdı benim aklıma gelen ilk örnek Güldünya Töre mesela.çokk ön yargılısın.. gülümseme yapma nedenim dalga anlamına gelmiorki ... özgecan kardeşim gibi niceleri katledildi hatta daha beteri yapıldı benim anlamadıgım ozaman degılde neden şimdi herkez yas tutuyor...
çokk ön yargılısın.. gülümseme yapma nedenim dalga anlamına gelmiorki ... özgecan kardeşim gibi niceleri katledildi hatta daha beteri yapıldı benim anlamadıgım ozaman degılde neden şimdi herkez yas tutuyor...[/QUOTE]Bu konu altında bence bu şekilde gülümsemeci ve dalgacı bir tavır takınmayın.
neresinden tutalım ki yazdığınızı ne yani diğerlerine yas tutulmadı diye Özgecan'a da mı yas tutmayalım, kaldı ki siz belli ki kadın cinayetleri konusunda çok bilgili değilsiniz çünkü kadın toplulukları her kadın cinayetinde ortalığı ayağa kaldırdı benim aklıma gelen ilk örnek Güldünya Töre mesela.
neden Özgecan biliyor musunuz? çünkü bu tecavüzde mini etek yoktu, erkek arkadaş yoktu, prezervatif yoktu, gee sokakta tek başına olan bir kadın yoktu sadece okulundan eve dönen, sıradan bir gününde öldürülmüş, katledilmiş bir genç kız vardı. suistimal edilecek bir kadın yoktu.
biz her öldürülen kadın için yas tuttuk efendim, siz hesabı onlara değil de sadece Özgecan'a tutan timsah gözyaşlılardan soracaksınız.
Cunku toplum bilinclendi artik.ve bu tarz olaylar eskudende vardi. Ama bilinmiyordu.simdi oyle degil.ve alayci uslubunuzu burada kukkanmayin.bize aayginiz yoksa hic olmazsa olene olsun[/QUOTE]çokk ön yargılısın.. gülümseme yapma nedenim dalga anlamına gelmiorki ... özgecan kardeşim gibi niceleri katledildi hatta daha beteri yapıldı benim anlamadıgım ozaman degılde neden şimdi herkez yas tutuyor...
Ben seninle aynı havayı solumak istemiyorum. Kısa ve ent. banlanacaksam da bu yüzden banlanayım. bu nasıl bir KADIN zihniyetidir.="valla benim sizede ölenede saygım var ben vakalara hakk vermıomki... bende bi kadınıım bu olay benım veya kızımında basına gelebilirdi... burdakıler cokkkk dik kafalı eminim cogunuz CHP VE MHP siniz.... herkezin aklı yenı başına geidi yok efendim idam geri gelsin yok tecavüz olayları suç olsun diye... oysakı SP BUNU KAÇÇÇ SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİ ama kimse kayıle almamıstı sizin gibiler özgecan ŞEHİT olduktan sonra aklınız basınıza geldi demi.....
valla benim sizede ölenede saygım var ben vakalara hakk vermıomki... bende bi kadınıım bu olay benım veya kızımında basına gelebilirdi... burdakıler cokkkk dik kafalı eminim cogunuz CHP VE MHP siniz.... herkezin aklı yenı başına geidi yok efendim idam geri gelsin yok tecavüz olayları suç olsun diye... oysakı SP BUNU KAÇÇÇ SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİ ama kimse kayıle almamıstı sizin gibiler özgecan ŞEHİT olduktan sonra aklınız basınıza geldi demi.....[/QUOTE]Cunku toplum bilinclendi artik.ve bu tarz olaylar eskudende vardi. Ama bilinmiyordu.simdi oyle degil.ve alayci uslubunuzu burada kukkanmayin.bize aayginiz yoksa hic olmazsa olene olsun
valla benim sizede ölenede saygım var ben vakalara hakk vermıomki... bende bi kadınıım bu olay benım veya kızımında basına gelebilirdi... burdakıler cokkkk dik kafalı eminim cogunuz CHP VE MHP siniz.... herkezin aklı yenı başına geidi yok efendim idam geri gelsin yok tecavüz olayları suç olsun diye... oysakı SP BUNU KAÇÇÇ SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİ ama kimse kayıle almamıstı sizin gibiler özgecan ŞEHİT olduktan sonra aklınız basınıza geldi demi.....[/QUOTE]Cunku toplum bilinclendi artik.ve bu tarz olaylar eskudende vardi. Ama bilinmiyordu.simdi oyle degil.ve alayci uslubunuzu burada kukkanmayin.bize aayginiz yoksa hic olmazsa olene olsun
Chp'niz de batsın Mhp'niz de Akp'niz de Sp'niz de.valla benim sizede ölenede saygım var ben vakalara hakk vermıomki... bende bi kadınıım bu olay benım veya kızımında basına gelebilirdi... burdakıler cokkkk dik kafalı eminim cogunuz CHP VE MHP siniz.... herkezin aklı yenı başına geidi yok efendim idam geri gelsin yok tecavüz olayları suç olsun diye... oysakı SP BUNU KAÇÇÇ SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİ ama kimse kayıle almamıstı sizin gibiler özgecan ŞEHİT olduktan sonra aklınız basınıza geldi demi.....
Detaylar korkunç‘Canavarca hisle...’
VATAN’ın edindiği bilgiye göre 3 sanık yani Suphi Altındöken, Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe için savcılık makamı TCK’nın 82’ye B maddesi gereğince ‘Canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmek suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet’ talebinde bulunacak. Bu talebin bulunulmasında ise sanıkların verdiği ifadeler etkili oldu. Suphi Altındöken ifadesinde Özgecan’ın ellerini daha ölmeden kestiğini ifade etmesi ve daha sonra yakması aleyhinde en önemli kanıt.
Fatih ‘Ellerini kes’ dedi
Fatih Gökçe’nin de ağırlaştırılmış müebbet talebi istenmesinin nedeni ise Suphi ve Necmettin Altındöken’in ifadesi. baba oğul verdikleri ifade Fatih’in Özgecan’ın boğazını ve ardından ellerini kesmesini söylediğini iddia etti. Ayrıca benzinin temin edilmesi de bir başka delil. Bu iki ifade ve benzin temini Fatih’i de Suphi kadar suçlu hale getirdi.
Babanın hırıltı ifadesi delil
Baba Necmettin Altındöken’in ifadesinde, “Ben kesme işlemlerini görmedim ancak arabanın içinden gelen hırıltı seslerinden anladım. Birisinin genzinden ‘hığğ’ sesi geliyordu” demesi de Özgecan’ın hala yaşadığını gösterdi. Babanın, Özgecan’ı kurtarmak için hiçbir girişimde bulunmaması, onlarla birlikte minibüse binmesi, pasif kalması onu da diğer iki zanlı kadar suçlu kıldı. Ayrıca babanın Özgecan’a ait kitapları ve kıyafetleri ablasının sobasında yaktığını beyan etmesi de kuvvetlendirici delil sayıldı.
http://www.milliyet.com.tr/savcidan-ucune-de-en-agir-ceza-gundem-2016619/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kiz-ogrenciye-tecavuzden-tutuklandi.798695/daha özgecan olayı tazeyken bir kadın okul müd yard. erkek öğrencilerden kız öğrencileri taciz etmesini istiyor... bir öğretmen bir kadın?!
sözün özü benim hiç ümidim yok memleketten