- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.821
Bunu gördünüz müüü
Evet... Uğramadı. Direnmeseydi o da olacaktı.
Hem ne farkeder ki?
Tam bunu paylasmak istedim siz benden önce davranmisiniz .
buna ne denir ki yaziklar olsun , bizler "sizinde ananiz baciniz var" dedik ama sen öz bacina bile abi olamamisin valla yaziklar olsun . Sen bi abi olarak bari en azindan kiz kardesini koruyup kollaman gerekirken böyle birseyi nasil yaparsin aklim almiyor pis herif . anasina ne evlat olabildi bacisina ne abi olabildi karisinada ne koca olabildi , adam olamadi insan olamadi namussuz mikrop .
bugün o okuldaki kızlarla konuşmuslar haberciler. tacize uğramayan yok. birçok kişi de bu katil tarafından tacize uğramış. biri demiş ki para verirken ellerimi avuçladı. normal insan olmadıkları her hallerinden belli. baş katilin dosyası o kadar kabarık ki. dediğin gibi öyle el kesmeler, yakmalar işin planlı olduğunun kanıtı. allah yardımcımız olsun. aklıma geldikçe kendimi sorgulamaktan alamıyorum. neydi bu kızın suçu? nasıl kıydılar? kıydılar işte. artık geri dönüşü yok ama en azından bundan sonrası için önlemler alınsa, yeni özgecanlar olmasa..
Tecavüz edilmedi ve ailesi bu şekilde lanse edilmesinden RAHATSIZMIŞ o yüzden babası savaşçı kızım dedi.
idamın gelmesini herşey için istemiyorumkiidam geldiğinde hakedenlere geleceğini nereden biliyorsunuz?
aksine kendi fikirlerini taşımayan insanları asacaklar.
tarihte örneği çok...
bu arada başlık sürekli gözüme takılıyor, özgecan tecavüze uğramadı ki, yanlış mı biliyorum
idamın gelmesini herşey için istemiyorumki
sadece tecavuz ve cinayet suçlarına gelsin istiyorum.
yoksa düşünce suçu yada diğer ufak suçlar için istemiyorum elbette
yani o kadar için yanıyorki diliyorum istiyorumBu hükümet asla hak edene idam cezası vermeyecek .
İdamı kendi baş edemedikleri için istiyorlar, tecavüzcü sapıklar için değil .
Hadım edilmeli bu pislikler ömür boyu hasip yatmalı hiçbir affı olmamalı bu suçların ..
Daha bir kaç gün önce bu tepkiler sürerken yine tecavüzcü pislikler iyi hal denilen bahanelerle neredeyse suçlu
bulunmayacak şekilde karar verildi bu devletin mahkemesinde .
Bu ülkeye idam gelse de adil işleyemeyecek, o yüzden sapıklar yine kol gezecek ..
İdam çözüm değil şu safha da .
kesinmi bu bilgi tahliye oldular yanıBu hükümet asla hak edene idam cezası vermeyecek .
İdamı kendi baş edemedikleri için istiyorlar, tecavüzcü sapıklar için değil .
Hadım edilmeli bu pislikler ömür boyu hasip yatmalı hiçbir affı olmamalı bu suçların ..
Daha bir kaç gün önce bu tepkiler sürerken yine tecavüzcü pislikler iyi hal denilen bahanelerle neredeyse suçlu
bulunmayacak şekilde karar verildi bu devletin mahkemesinde .
Bu ülkeye idam gelse de adil işleyemeyecek, o yüzden sapıklar yine kol gezecek ..
İdam çözüm değil şu safha da .
yani o kadar için yanıyorki diliyorum istiyorum
ama biliyıorum benım istememle olmaaycak
o yuzden günlerdir sadece Allaha sıgınıyorum onun adalaetine
güveniyorum.
Düşünün 21.yy Türkiyesinde mahkumlardan adalaet bekleyecek kadar elimiz kolumuz bağlı
çok üzücü....
Yeminle işimiz Rabbimize kaldı.Bir tek güvendiğim onun adaleti zaten
kesinmi bu bilgi tahliye oldular yanı
yazıklar olsn dehşet morelim bozuk şimdi.
Kesin, bir tanesini geçenlerde paylaşmıştım burada ..
Hatta turistte tücavüz etmişti bir pislik ..
Ve daha niceleri internette arama motoruna bir yaz bak tarihleri ile neler neler çıkacak ..
Tabii biz sadece haber olanları bulacağız bir de olmayanlar da var ..
Allah ım içim acıyor ..
Kendi uğradım tacizler geliyor aklıma, arkadaşlarımın, internette çeşitli sayfalarda okuduğum bir çok
kardeşimizin başından geçenler ..
Lanetler ediyorum yaa ..
Günlerdir hiçbirşeye adepte olamıyorum paronayak gibi sürekli kardeşimi arıyorum ..
Kesin, bir tanesini geçenlerde paylaşmıştım burada ..
Hatta turistte tücavüz etmişti bir pislik ..
Ve daha niceleri internette arama motoruna bir yaz bak tarihleri ile neler neler çıkacak ..
Tabii biz sadece haber olanları bulacağız bir de olmayanlar da var ..
Allah ım içim acıyor ..
Kendi uğradım tacizler geliyor aklıma, arkadaşlarımın, internette çeşitli sayfalarda okuduğum bir çok
kardeşimizin başından geçenler ..
Lanetler ediyorum yaa ..
Günlerdir hiçbirşeye adepte olamıyorum paronayak gibi sürekli kardeşimi arıyorum ..
Uğramadı kendini tecavüzden korumaya çalışırken öldürüldü Özgecan
cübbeli hocam söylediyaaaabiliyorum canım, sanırım haber ilkin yanlış çıkmış, detaylar sonra anlaşılmış
canım benım şimdi manen çöktüm yemin ederim.
kız evladım var benım.
ve herşeyden evvel bende bir kadınım
korkuyorum
ve korkaraka yaşamak insana çok acı veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?