• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Bunu gördünüz müüü

Tam bunu paylasmak istedim siz benden önce davranmisiniz .
buna ne denir ki yaziklar olsun , bizler "sizinde ananiz baciniz var" dedik ama sen öz bacina bile abi olamamisin valla yaziklar olsun . Sen bi abi olarak bari en azindan kiz kardesini koruyup kollaman gerekirken böyle birseyi nasil yaparsin aklim almiyor pis herif . anasina ne evlat olabildi bacisina ne abi olabildi karisinada ne koca olabildi , adam olamadi insan olamadi namussuz mikrop .

Evet... Uğramadı. Direnmeseydi o da olacaktı.

Hem ne farkeder ki?

Nasıl ne fark eder ya böyle bir cümle var mı?
Özgecan tecavüze uğramamak uğruna o şerefsizle mücadele etti
Özgecan tecavüze uğramamak uğruna can verdi.
o şerefsiz o pis ellerini onun vücuduna süremedi
o tertemiz öldü.
çok fark eder.
eminim babası ve anneside bu kelimenin kullanılmasını istemiyordur
ben olsam istemezdim.
tecavüze uğramak ne demek biliyor musunuz siz
neler hissedeckti o anlarda?
belki ölürken hisettiğinin daha kötüsünü
çok fark eder ÖZGECAN'a tecavüz edilmedi.
o kahramanca öldü!

Tam bunu paylasmak istedim siz benden önce davranmisiniz .
buna ne denir ki yaziklar olsun , bizler "sizinde ananiz baciniz var" dedik ama sen öz bacina bile abi olamamisin valla yaziklar olsun . Sen bi abi olarak bari en azindan kiz kardesini koruyup kollaman gerekirken böyle birseyi nasil yaparsin aklim almiyor pis herif . anasina ne evlat olabildi bacisina ne abi olabildi karisinada ne koca olabildi , adam olamadi insan olamadi namussuz mikrop .

İnan şok oldum doğru olmamasını umuyorum. Ama kimse böyle bir şeyi boş yere anlatmaz herhalde, yani neden anlatsın bilmiyorum ki. Kanım dondu resmen.

bugün o okuldaki kızlarla konuşmuslar haberciler. tacize uğramayan yok. birçok kişi de bu katil tarafından tacize uğramış. biri demiş ki para verirken ellerimi avuçladı. normal insan olmadıkları her hallerinden belli. baş katilin dosyası o kadar kabarık ki. dediğin gibi öyle el kesmeler, yakmalar işin planlı olduğunun kanıtı. allah yardımcımız olsun. aklıma geldikçe kendimi sorgulamaktan alamıyorum. neydi bu kızın suçu? nasıl kıydılar? kıydılar işte. artık geri dönüşü yok ama en azından bundan sonrası için önlemler alınsa, yeni özgecanlar olmasa..

avukatın akıl vermesi ile bu salak ifade değiştiriyor ama o ifadede de tutar yan. yok neymiş bu kestirmeden gidiyomuşta ozge kaçırıldığını düşünüp saldırmışta madem öyle çek kenara senle mi ugrasicam de indir arabadan dimi ısrarla üstüne mi atlıcak2 ne yapabilecek sana bir kız

Tecavüz edilmedi ve ailesi bu şekilde lanse edilmesinden RAHATSIZMIŞ o yüzden babası savaşçı kızım dedi.

doğrudur hangi baba rahatsız olmaz ki, tecavüze uğrayıp öldürülse acıları daha büyük olacaktı
annesi namusu için öldü diye ağlıyordu, belli ki tecavüze son ana kadar direnmesinden gururluydu. Ailenin isteklerine saygı duymak lazım

idam geldiğinde hakedenlere geleceğini nereden biliyorsunuz?
aksine kendi fikirlerini taşımayan insanları asacaklar.
tarihte örneği çok...
idamın gelmesini herşey için istemiyorumki

sadece tecavuz ve cinayet suçlarına gelsin istiyorum.

yoksa düşünce suçu yada diğer ufak suçlar için istemiyorum elbette

sabah bende nette okudum anaokulu öğtermeni vardı tecavuz edip öldürmüşlerdi.
suçlular beraat etmiş doğrumu bilmiyorum ama
bunun hesabını kim verecek Allah aşkına.

konu ilk açıldığında medyada bile önce üç kişinin tecavüzüne uğradığı sonra da vahşice öldürüldüğü yazıyordu.hatta basına yansımadan iki gün önce kk dan bir arkadaşın komşusuymuş özgecan,ilk o konu açmıştı derdim var bölümüne o da başlıktaki gibi anlatmıştı olayı.ama sonra ayrıntılar ortaya çıkınca tecavüz olayının olmadığı anlaşıldı. İnşallah olmamıştır kızcağız bari bu iğrençliği yaşamadan göçüp gitmiştir bu iğrenç dünyadan.

idamın gelmesini herşey için istemiyorumki

sadece tecavuz ve cinayet suçlarına gelsin istiyorum.

yoksa düşünce suçu yada diğer ufak suçlar için istemiyorum elbette

Bu hükümet asla hak edene idam cezası vermeyecek .
İdamı kendi baş edemedikleri için istiyorlar, tecavüzcü sapıklar için değil .
Hadım edilmeli bu pislikler ömür boyu hasip yatmalı hiçbir affı olmamalı bu suçların ..
Daha bir kaç gün önce bu tepkiler sürerken yine tecavüzcü pislikler iyi hal denilen bahanelerle neredeyse suçlu
bulunmayacak şekilde karar verildi bu devletin mahkemesinde .
Bu ülkeye idam gelse de adil işleyemeyecek, o yüzden sapıklar yine kol gezecek ..
İdam çözüm değil şu safha da .

Hadım edilmeli bu pislikler ömür boyu hasip yatmalı hiçbir affı olmamalı bu suçların ..
Daha bir kaç gün önce bu tepkiler sürerken yine tecavüzcü pislikler iyi hal denilen bahanelerle neredeyse suçlu
Bu ülkeye idam gelse de adil işleyemeyecek, o yüzden sapıklar yine kol gezecek ..
yani o kadar için yanıyorki diliyorum istiyorum
ama biliyıorum benım istememle olmaaycak
o yuzden günlerdir sadece Allaha sıgınıyorum onun adalaetine
güveniyorum.
Düşünün 21.yy Türkiyesinde mahkumlardan adalaet bekleyecek kadar elimiz kolumuz bağlı

çok üzücü....

Yeminle işimiz Rabbimize kaldı.Bir tek güvendiğim onun adaleti zaten

kesinmi bu bilgi tahliye oldular yanı
yazıklar olsn dehşet morelim bozuk şimdi.

ben idama karşıyım neden iki dakikalık bir ölüm kurtarıcısı olsun bu lanetlerin? o kadar kolay mı ölmek,özgecan ve diğer tüm şiddet mağdurları öyle kolayı mı öldü!

önce her ne suç işlediyse aynısı yapılacak böyle yaratıklara,misal tecavüz mü aynısına uğratılacak birini mi yaktı onun da bedeni hala ayakta kalacak nefes alacak ve tüm o acıları hissedecek şekilde yakılacak ama ölmeyecek asla.sonra da bir ömür bu acılarla kıvranarak hapiste kalacak.benim görüşüm de bu yönde.

yani o kadar için yanıyorki diliyorum istiyorum
ama biliyıorum benım istememle olmaaycak
o yuzden günlerdir sadece Allaha sıgınıyorum onun adalaetine
güveniyorum.
Düşünün 21.yy Türkiyesinde mahkumlardan adalaet bekleyecek kadar elimiz kolumuz bağlı

çok üzücü....

Yeminle işimiz Rabbimize kaldı.Bir tek güvendiğim onun adaleti zaten

Aynen gerçekten tek inancımız Allah a havale etmek ..
Bu pislikler yüzünden beduaa ağzımdan düşmez oldu ..
Belki bu pislikler göstermelikte olsa şimdilik ağır bir ceza alacaklar belki sonra yine hafifletilecek cezaları ..
Zaten şimdi bile ifade değiştirmeye başladılar iyi hallerden yararlanmak için ..
Yaa diğerleri, bu ülkede tecavüzcüler en çok 7 yıl yatıyor ve çıkıyor sonra yine yine canlarımızı yakıyorlar ..
Bir çok sapık beraat ediyor suçsuz bulunuyor mahkemeler de ..
Üstelik hem tecavüzden hem de işkenceyle öldürmekle suçlanan bile ..
Allah bu kararları verenlerinde şu pislik mahlukat sapıklarından binbir cezasını versin inşallah ..

kesinmi bu bilgi tahliye oldular yanı
yazıklar olsn dehşet morelim bozuk şimdi.

Kesin, bir tanesini geçenlerde paylaşmıştım burada ..
Hatta turistte tücavüz etmişti bir pislik ..
Ve daha niceleri internette arama motoruna bir yaz bak tarihleri ile neler neler çıkacak ..
Tabii biz sadece haber olanları bulacağız bir de olmayanlar da var ..
Allah ım içim acıyor ..
Kendi uğradım tacizler geliyor aklıma, arkadaşlarımın, internette çeşitli sayfalarda okuduğum bir çok
kardeşimizin başından geçenler ..
Lanetler ediyorum yaa ..
Günlerdir hiçbirşeye adepte olamıyorum paronayak gibi sürekli kardeşimi arıyorum ..

Ve daha niceleri internette arama motoruna bir yaz bak tarihleri ile neler neler çıkacak ..
Allah ım içim acıyor ..
Kendi uğradım tacizler geliyor aklıma, arkadaşlarımın, internette çeşitli sayfalarda okuduğum bir çok
Lanetler ediyorum yaa ..
Günlerdir hiçbirşeye adepte olamıyorum paronayak gibi sürekli kardeşimi arıyorum ..

canım benım şimdi manen çöktüm yemin ederim.
kız evladım var benım.
ve herşeyden evvel bende bir kadınım
korkuyorum
ve korkaraka yaşamak insana çok acı veriyor.

Allah ım içim acıyor ..
Lanetler ediyorum yaa ..

kötü şeyler düşünüp kendini zihnini yorma.
Ya hafız çek. sürekli.
ya hafız Allahın koruyucu esmasıdır.
Güzel şeyler düşün güzel olsun.
hadi canım benım.

canım benım şimdi manen çöktüm yemin ederim.
kız evladım var benım.
ve herşeyden evvel bende bir kadınım
korkuyorum
ve korkaraka yaşamak insana çok acı veriyor.

Allah hepimizi, evlatlarımızı, kardeşlerimizi korusun ..
Allahım düşmanımın başına vermesin böyle birşey .
Daha dün bir kadıncağıza iş dönüşü saldırmış sapığın biri, haberlerde vardı hatta buarada da paylaşmıştı .
Bunların utanması arlanması yok ..
Ben iş gereği küçük bir yerde yaşıyorum ama memleketime gittiğimde o kalabalık beni öyle bir
korkutuyor ki ..
Lise dönemlerinde toplu taşımalarda uğradığım tacizler sayesinde kalabalık yerlerde yürümeye hep korkmuşumdur ki
mecbur kalmadıkça da girmem ..
Ama şuan şuaralar korkular hatsafhada ..

Back