- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 373
- 34
- Konu Sahibi braindamage
- #1.801
Allahım allahım eğer bu gerçekse... Valla aklımı kaçıracagim yaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani tabii mantıkta böyle ama adam işi icraata dökmeden çekip vuramazsın. eğer sana saldırırsa o zaman nefsi müdafaa ya da meşru savunma hükümleri elbette var.evime giren adam hırsız mı katil mi ne bilecem belki amacı sadece soygun değil
offfff bu gerçek olmasın ya.
Ayni foto oldugunu dusunup rahatliyorum. Keza icim cok daha fazla acimistipaylaşılan ceset resmi özgecana ait değilmiş kızlar. resim 2014te internete düşmüş
özgecan diye bir kaç yerde paylaşılmış. ayağında siyah yarım bot var. vücut yan ile sırt üstü arası bir vaziyette, eller bilekten sarkmış şekilde. resim böyle değil mi? herkesten özür diliyorum anlattığım için ama özgecan değil resim eski. özgecan diye pazarlayanın da allah belasını versin.Ayni foto oldugunu dusunup rahatliyorum. Keza icim cok daha fazla acimisti
Aaaaaa hakkaten allah bildigi gibi yapsin keza sende farketmissindir o foto alalade atilmis bir bedenin yakilmis fotosu degil. Neyseözgecan diye bir kaç yerde paylaşılmış. ayağında siyah yarım bot var. vücut yan ile sırt üstü arası bir vaziyette, eller bilekten sarkmış şekilde. resim böyle değil mi? herkesten özür diliyorum anlattığım için ama özgecan değil resim eski. özgecan diye pazarlayanın da allah belasını versin.
tarikat derken? yani bir tecavüz tarikatı olduğunu mu düşünüyorsun?Aaaaaa hakkaten allah bildigi gibi yapsin keza sende farketmissindir o foto alalade atilmis bir bedenin yakilmis fotosu degil. Neyse
Ben tarikattan falan supheleniyorum simdi neden ne alaka diyeceksiniz son iki yildir kadinlari oldurenler hem el kesiyor hem de yakiyor. Bu normal mi? Katiller farkli kisiler ama anlam veremedim.
tarikat derken? yani bir tecavüz tarikatı olduğunu mu düşünüyorsun?
el kesme işi yabancı filmlerde oluyor. kız yüzünü tırmalayınca tırnaklarında dna örnekleri kalmasın diye ellerini kesiyor katiller..
bugün o okuldaki kızlarla konuşmuslar haberciler. tacize uğramayan yok. birçok kişi de bu katil tarafından tacize uğramış. biri demiş ki para verirken ellerimi avuçladı. normal insan olmadıkları her hallerinden belli. baş katilin dosyası o kadar kabarık ki. dediğin gibi öyle el kesmeler, yakmalar işin planlı olduğunun kanıtı. allah yardımcımız olsun. aklıma geldikçe kendimi sorgulamaktan alamıyorum. neydi bu kızın suçu? nasıl kıydılar? kıydılar işte. artık geri dönüşü yok ama en azından bundan sonrası için önlemler alınsa, yeni özgecanlar olmasa..Psikolojim bozuldu kuruyorum cok buyuk ihtimalle ama elleri kesilio yakilma durumu olunca ve cok kez olunca aklima seri katillerin kopya cinayetleri geldi.
Normal degil cunku? Dna kalmasin diye kesmek bir insani oldurdugumizde 1-2 saatte yapabilecegimiz bir sey degil. Sogukkanli insan hemen yapabilir bunu. Biz normal insanlar cesede bile bakamyiz. Oldurmek zaten bir psikoloji altinda olmayi gerektirir gerisini akil etmek farkli bir durum.
bu arada başlık sürekli gözüme takılıyor, özgecan tecavüze uğramadı ki, yanlış mı biliyorum
Evet... Uğramadı. Direnmeseydi o da olacaktı.
Hem ne farkeder ki?
fark etmez sadece bilgi yanlış