- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi braindamage
- #1.861
kesinlikle öyleaynen bu hep söylenir, ama sadece söylenti işte, hep içerde cezasını verirler derler, görüyor muyuz hayır, sadece söylenti bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle öyleaynen bu hep söylenir, ama sadece söylenti işte, hep içerde cezasını verirler derler, görüyor muyuz hayır, sadece söylenti bence
Allahım sen aklımı koru yemin ederim kafayı sıyıcam
ellerini canlıykenmi kesmişler
deliricem
O dava Aihm' e taşınmış. Bu gün biraz araştırma yaptım N.Ç ye yeni bir kimlik verilmiş. Hukuk fakültesini kazanmış. Gerçek kimliğini sadece iki kişi biliyormuş.Boye bir konuya herkes duyarlAnip ayaklandigi icin gurur duyarim..keske bu duyarliligi 24 kisi tarafindan tecavuz edilip bir koseye atilan,kendi istegi uzerine cinsel birliktelik yasadigi iddaa edilip suclularin serbest birakildigi , o zavalli kiz icinde gosterilseydi...
Suphi nin babasının ifadesi de nete düşmüş ay okudukça afakanlar basıyo
Eğer 2. ifade doğru ise kuzum 2 saatten fazla can çekişmiş.Allahım sen aklımı koru yemin ederim kafayı sıyıcam
ellerini canlıykenmi kesmişler
deliricem
hepsi kendisini masum göstermeye çalışan ifadeler verip diğerlerinin yaptıklarını anlatıyor, böylece daha çok vahşi ayrıntı ortaya çıkıyor. Üstelik bunlar sadece anlatılanlar, belki kimsenin şu an kanıtlayamayacağı daha çok vahşet vardır, Özgecan bizle konusabilse anlatacağı neler vardır kim bilir. düşündükçe mahvoluyorum. uyuyamıyorum günlerdir. yemek yaparken bir şeyler kestiğimde aklıma onun ellerinin kesilmesi geliyor. yanan şömine onun yakılmasını hatırlatıyor. ve bunlar sadece bizim bildiklerimiz diye düşünüyorum
ben de öyle biliyorum malesef haberlerden, canlıyken önce ellerini kesmiş sonra kollarını koparmış cani, sanırım bi noktadan sonra bayılmıştır kan kaybından
bu adam idam edilmesinde kim edilsin yani
akasyamEğer 2. ifade doğru ise kuzum 2 saatten fazla can çekişmiş.
akasyam
bu yavru bu dünyada belliki çok büyük bir ızdırapla öldü
ama kendimi en azından şehit gitti diye avutuyorum
nasıl bir dünya nasıl br toplum yarabbi
bir tane devlet yetkilisi çıkıp bişey konuşmuyor
adalet bakanı nerde
o öğtermenın katilleride serbest kalmış
Kahroluyorum gözümün önünde o güzelliği o masumiyeti sürekliBiri hariç üçü dışarıda maalesef
Bu dünyanın adaletine inanmıyorum da ilahi adalete inanıyorum. Ve ilahi adaletin bu dünyada tecelli etmesi için her gün dua ediyorum.
Özgecan'ın çektiklerinin bin beterini çeksinler ölemesinler inşallah.
Hala aklım almıyor insan bu güzelliğe nasıl kıyar
Biri hariç üçü dışarıda maalesef
Bu dünyanın adaletine inanmıyorum da ilahi adalete inanıyorum. Ve ilahi adaletin bu dünyada tecelli etmesi için her gün dua ediyorum.
Özgecan'ın çektiklerinin bin beterini çeksinler ölemesinler inşallah.
Hala aklım almıyor insan bu güzelliğe nasıl kıyar