• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Boye bir konuya herkes duyarlAnip ayaklandigi icin gurur duyarim..keske bu duyarliligi 24 kisi tarafindan tecavuz edilip bir koseye atilan,kendi istegi uzerine cinsel birliktelik yasadigi iddaa edilip suclularin serbest birakildigi , o zavalli kiz icinde gosterilseydi...

Nice Özgecanlar gitti bu ülkede. Çoğundan haberimiz bile olmadı. Gömülenler, yakılanlar, dövülenler, öldürülenler.. Özgecan gibi sayılı vakalar duyuluyor, detayları ortaya çıkıyor ve toplumda infial yaratınca başımızdakiler tarafından konuşulup en ağır ceza verilecek deniliyor veriliyor da ama sadece duyulanlarla ya diğerleri, haberimiz var mı? bir gazetenin 3. sayfa haberi olmaktan öteye geçemeyen katillere ne cezalar veriliyor, Kravat taktı, traş oldu, pişmanım dedi, ama tahrik var dedi diye salınanlar az cezayla yırtanlar ne olacak. 13 yaşındaki kıza babası yaşındaki 10 kişi tecavüz edip rızası vardı deyip çıkanlar ne olacak. Bakın bu pisliklerde suçu kıza atıp biber gazı sıktı diyerek yırtmaya çalışıyorlar eğer ki o kız ölmeseydi sadece yaralansaydı sırf biber gazı sıktı ve yüzünü parçaladı diye onu bile suçu yaparlardı merak etmeyin. En kötüsü de hala bazı kişilerin parti savunuculuğu yapması olayı bırakıp. Chp oynamış, caniler mhp li diye tüm detaylar hayatları didik didik edilmiyormuş tv de bile Kılıçdaroğlu bunu dedi, Davutoğlu şunu dedi ya bir insan öldü neyin derdinseniz hala. Evet kızıyorum bende devletin ileri gelenlerinin kadınlar hakkındaki aşağılayacı ve 2. sınıf kişi muamelesi yapan sözleri de cesaret veriyor bu pisliklere. Ama böyle infial yarattıkça idam gelsin, işkence edilsin, siyah giyinilsin, eylem yapılsın tamam yapılsın da ne oluyor koskoca bir hiç. Sırf bir gün için kadın korumalar, kadın görevliler göz önüne seriliyor, kadın hakları deniliyor, yasalar değişecek deniliyor sonra yine kadınlar hakkında söylemler. Kaç çocuk yapacağına, ne şekilde doğuracağına, kahkahasının dozuna, hamileyken nasıl giyineceğine, dışarı çıkmaması gerektiğine, erkeklerin işsiz kalmasının kadın işgücüne bağlanmasına, kadın erkek eşitliğine inanmıyorumlara vs. devam edilecek. Duyulanlar infial yaratacak duyulmayanlar kapanıp gidecek. Gecelerdir kabus görüyorum, ellerim yok görüyorum, çığlık atıp duyuramıyorum. Her sabah akşam ağlıyorum peki bizi yönetenlerin ne kadar umrunda.

Allahım sen aklımı koru yemin ederim kafayı sıyıcam
ellerini canlıykenmi kesmişler
deliricem

ben de öyle biliyorum malesef haberlerden, canlıyken önce ellerini kesmiş sonra kollarını koparmış cani, sanırım bi noktadan sonra bayılmıştır kan kaybından
bu adam idam edilmesinde kim edilsin yani

Boye bir konuya herkes duyarlAnip ayaklandigi icin gurur duyarim..keske bu duyarliligi 24 kisi tarafindan tecavuz edilip bir koseye atilan,kendi istegi uzerine cinsel birliktelik yasadigi iddaa edilip suclularin serbest birakildigi , o zavalli kiz icinde gosterilseydi...
O dava Aihm' e taşınmış. Bu gün biraz araştırma yaptım N.Ç ye yeni bir kimlik verilmiş. Hukuk fakültesini kazanmış. Gerçek kimliğini sadece iki kişi biliyormuş.

Suphi nin babasının ifadesi de nete düşmüş ay okudukça afakanlar basıyo

hepsi kendisini masum göstermeye çalışan ifadeler verip diğerlerinin yaptıklarını anlatıyor, böylece daha çok vahşi ayrıntı ortaya çıkıyor. Üstelik bunlar sadece anlatılanlar, belki kimsenin şu an kanıtlayamayacağı daha çok vahşet vardır, Özgecan bizle konusabilse anlatacağı neler vardır kim bilir. düşündükçe mahvoluyorum. uyuyamıyorum günlerdir. yemek yaparken bir şeyler kestiğimde aklıma onun ellerinin kesilmesi geliyor. yanan şömine onun yakılmasını hatırlatıyor. ve bunlar sadece bizim bildiklerimiz diye düşünüyorum:KK43:

hepsi kendisini masum göstermeye çalışan ifadeler verip diğerlerinin yaptıklarını anlatıyor, böylece daha çok vahşi ayrıntı ortaya çıkıyor. Üstelik bunlar sadece anlatılanlar, belki kimsenin şu an kanıtlayamayacağı daha çok vahşet vardır, Özgecan bizle konusabilse anlatacağı neler vardır kim bilir. düşündükçe mahvoluyorum. uyuyamıyorum günlerdir. yemek yaparken bir şeyler kestiğimde aklıma onun ellerinin kesilmesi geliyor. yanan şömine onun yakılmasını hatırlatıyor. ve bunlar sadece bizim bildiklerimiz diye düşünüyorum:KK43:

2 kişi baba oğul olduğu için genelde diğer salagi suçluyorlar o yap dedi söyle dedi böyle dedi tarzı

deliricem yaa chesimmm deliricem Allahımmm
sen koru kurban olduğum
akıl beyin kalmadı bende

ben de öyle biliyorum malesef haberlerden, canlıyken önce ellerini kesmiş sonra kollarını koparmış cani, sanırım bi noktadan sonra bayılmıştır kan kaybından
bu adam idam edilmesinde kim edilsin yani

Eğer 2. ifade doğru ise kuzum 2 saatten fazla can çekişmiş.
akasyam
bu yavru bu dünyada belliki çok büyük bir ızdırapla öldü
ama kendimi en azından şehit gitti diye avutuyorum
nasıl bir dünya nasıl br toplum yarabbi
bir tane devlet yetkilisi çıkıp bişey konuşmuyor
adalet bakanı nerde
o öğtermenın katilleride serbest kalmış

akasyam
bu yavru bu dünyada belliki çok büyük bir ızdırapla öldü
ama kendimi en azından şehit gitti diye avutuyorum
nasıl bir dünya nasıl br toplum yarabbi
bir tane devlet yetkilisi çıkıp bişey konuşmuyor
adalet bakanı nerde
o öğtermenın katilleride serbest kalmış

Biri hariç üçü dışarıda maalesef :(
Bu dünyanın adaletine inanmıyorum da ilahi adalete inanıyorum. Ve ilahi adaletin bu dünyada tecelli etmesi için her gün dua ediyorum.
Özgecan'ın çektiklerinin bin beterini çeksinler ölemesinler inşallah.
Hala aklım almıyor insan bu güzelliğe nasıl kıyar

Eklentiler

• 17881_834879399907136_6949009227844055134_n.jpg
    17881_834879399907136_6949009227844055134_n.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 111
Biri hariç üçü dışarıda maalesef :KK43:
Bu dünyanın adaletine inanmıyorum da ilahi adalete inanıyorum. Ve ilahi adaletin bu dünyada tecelli etmesi için her gün dua ediyorum.
Kahroluyorum gözümün önünde o güzelliği o masumiyeti sürekli

Biri hariç üçü dışarıda maalesef :KK43:

o kalan biride yakında çıkar.
o zaman neymiş bu ülkede adalet yokmuş

Boğazımın düğümünü çözmeden "Özgecan" diyemiyorum..
Nasıl kıydınız, nasıl el uzattınız Özgecan'a ve diğer CAN'lara..

Takip etmeyeceğim diyorum, dayanamıyorum, sürekli okuyorum, düşünüyorum, geceleri uyuyamıyorum, çığlıklarını duyuyorum sanki, çaresizliğini, yalvarışlarını... Çektiği acıyı düşünüyorum, hayallerimde o kızcağızın başına vırduğu levyenin kendi kıçından girip ağzından çıktığı görüntüler, ruh halim hiç iyi değil, herkesten şüpheleniyorum artık, yalnız kalmaktan korkmaya başladım. Bu dünyada cezasını çekmese bile cehennem ateşinde yanacak olması rahatlatsa da insaın içi soğumuyor. Keşke o annesi veya eşi zehirleseydi de şu masumun başına bunlar gelmeseydi diyorum, keşkeler anlamsız, zamanı geriye almak, böyle olmasaydı şöyle olurdu'lar için çok geç. O kadar üzgünümki dua etmekten ve katillerinin çektiği acılara dair gelecek güzel haberleri beklemekten başka çare yokken. Bi ağlıyorum bi sinirleniyorum, içim nefret dolu, kin dolu. Tecavüzcüler idam edilmesin, tarihteki en ağır işkenceler uygulansın, insanlar canlı canlı bağırışlarını, can verişlerini izlesin istiyorum. İntikam istiyorum...

Ben hala kabullenemiyorum aklimdan hiç çikmiyor. Uyuyamiyorum hep özgecanin o dolmuşun içinde yaşadiklarini hayal ediyorum. İçim aciyor.
Allah ailesine sabir versin.

Back