- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.841
biliyorum canım, sanırım haber ilkin yanlış çıkmış, detaylar sonra anlaşılmış
kötü şeyler düşünüp kendini zihnini yorma.
Ya hafız çek. sürekli.
ya hafız Allahın koruyucu esmasıdır.
Güzel şeyler düşün güzel olsun.
hadi canım benım.
cübbeli hocam söylediyaaaa
namusunu korurken öldü
Allah katında şehit nazarında dedi
Saol canım ..
İnşallah Allah bizleri, sevdiklerimizi, sevdiklerimizi tüm kadınlarımızı korusun inşallah ..
Amaçlarına ulaşanlar şimdi dışarda chessim içim donduevet canım ama yorumlar sonra oldu, haber ilk çıktığında herkes duymadan önce böyle çıkmış sanırım
gerçi hem fark eder hem etmez bu durum, fark eder çünkü en azından o acıyıda yaşamadı, ailesinin içi daha rahat belkide fark etmez çünkü bu konuyu düşünürken diğer konuları es geçebiliriz, masum bi çocuğun rutin bi günde katlendilmesi ve bunun hepimizin başına gelebileceği gerçeği, böyle canilerler her an yanyana oturuyor yürüyor olmamız daha bir sürü konu
bazıları sosyal medyada tecavüze izin verse belki öldürülmezdi demiş, bence her halukarda o katil onu öldürecekti, pis amacına ulaşamadı ama...
İdam geri gelsin taksim meydaninda assinlar bide tecavuz mu etmislerKeşke istanbul da olsaydım mutlaka katılırdım
Nasıl vicdanları var bunların ya aklım almıyor
Üstelik şerefsizin biri hala yakalanmadı
Daha rapor çıkmadı ama sanırım tecavüz yok Özgecan canı pahasına korumuş kendini.İdam geri gelsin taksim meydaninda assinlar bide tecavuz mu etmisler
Bunlar insan degilDaha rapor çıkmadı ama sanırım tecavüz yok Özgecan canı pahasına korumuş kendini.
Ne diyebilirim ki buda dogrumu bilmiyorum insan neyi nasil dusunecegini bilmiyorSanırım öldürenin değilde fatih gökçenin cezaevinde makatına cam şişe sokularak birden yere oturtuldugu ve şişenin parcalandığı, fatih gökçeninde hastaneye goturuldugu soyleniyor
Ben de face'te gördüm bu haberi ama inanmıyorum açıkçası. Nette araştırma yaptım hiç bir şey bulamadım.Sanırım öldürenin değilde fatih gökçenin cezaevinde makatına cam şişe sokularak birden yere oturtuldugu ve şişenin parcalandığı, fatih gökçeninde hastaneye goturuldugu soyleniyor
Sanırım öldürenin değilde fatih gökçenin cezaevinde makatına cam şişe sokularak birden yere oturtuldugu ve şişenin parcalandığı, fatih gökçeninde hastaneye goturuldugu soyleniyor
Ben de face'te gördüm bu haberi ama inanmıyorum açıkçası. Nette araştırma yaptım hiç bir şey bulamadım.
Bende konusu acmistim ama malesef haber yalan cikmis kim neresinden uydurduysa artik , keske gercek olsaymis
Cok güvendiğim birisi dogruladı. İçerden bir askerle konusmus hatta elimde delilde var ama askeri yakmamak için gosteremem dedi.
Ayrıca dun haber sitelerindede paylasılmıstı kalçasını kestiler diye.
bi ikm olarak şunu söyliye bilirim ki; bazıları sanıyor ki içeride bu katiller tecavüze uğrayıp dayak yiyecek işkence görecek. ASLA! ASLA öyle biyşey olmayacak. çünkü adalet bakanlığı, insan hakları denilen olay nedeniyle o katille kader mahkumu insanlar bir tutulacak. ceza evlerinde eşitlik var. hatta o kişiler kendilerine kıymasınlar. şiddete maruz kalmasınlar diye özel önem verilecek. cezaevi psikologları özel olark görüşecek, belki başlarına birer tane ikm verilecek sürekli göz önünde olsun güvenliği korunsun diye.
neden; çünkü insan hakları var. öte git bile desek (infaz korumalar olarak) biz zalim konumuna düşüyoruz.. belki özgecanın canının kıymeti yoktu ama içeri girince o katillerin canı kıymete binecek.. neden; infaz işlemlerinde vücut bütünlüğü esastır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?