• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

ergenlik döneminde konsere pikniğe vs gitmek için babamdan izin alırken ezilip büzülürdüm izin verirdi ama hep o almaya gelirdi ama iş üniversiteyi dışarda okumaya gelince kesinlikle karşı çıkmıştı ve ankaradaannemle babamın dizi dibinde okudum o zaman çok kızmıştım liseye gidiyo gibi üniversiteye gidiyorum diye ama şimdi benimde bi evladım var anlıyorum annemi babamı, ben dışardayken nasılda hop hop ediyordu yürekleri kimbilir, erkek kardeşim dışarda olurdu babam otururdu saatlerce, ne zaman kapıda anahtar sesi duyuluyo o zaman çaktırmadan yatağına giderdi kardeşim görmezdi, insan anne baba olunca anlıyo, sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum lafı boş değil altı dolu bi laf

cübbeli hocam söylediyaaaa
namusunu korurken öldü
Allah katında şehit nazarında dedi

evet canım ama yorumlar sonra oldu, haber ilk çıktığında herkes duymadan önce böyle çıkmış sanırım
gerçi hem fark eder hem etmez bu durum, fark eder çünkü en azından o acıyıda yaşamadı, ailesinin içi daha rahat belkide fark etmez çünkü bu konuyu düşünürken diğer konuları es geçebiliriz, masum bi çocuğun rutin bi günde katlendilmesi ve bunun hepimizin başına gelebileceği gerçeği, böyle canilerler her an yanyana oturuyor yürüyor olmamız daha bir sürü konu
bazıları sosyal medyada tecavüze izin verse belki öldürülmezdi demiş, bence her halukarda o katil onu öldürecekti, pis amacına ulaşamadı ama...

evet canım ama yorumlar sonra oldu, haber ilk çıktığında herkes duymadan önce böyle çıkmış sanırım
gerçi hem fark eder hem etmez bu durum, fark eder çünkü en azından o acıyıda yaşamadı, ailesinin içi daha rahat belkide fark etmez çünkü bu konuyu düşünürken diğer konuları es geçebiliriz, masum bi çocuğun rutin bi günde katlendilmesi ve bunun hepimizin başına gelebileceği gerçeği, böyle canilerler her an yanyana oturuyor yürüyor olmamız daha bir sürü konu
bazıları sosyal medyada tecavüze izin verse belki öldürülmezdi demiş, bence her halukarda o katil onu öldürecekti, pis amacına ulaşamadı ama...
Amaçlarına ulaşanlar şimdi dışarda chessim içim dondu

Yandı parçalandı

Sabahtan beri nfes alamıyorum

Zaten aksyete depresfi nöbet panik atak hastasıyım

Korkuyorum..

Ve korkarak yaşamak çok zor bişey.

ADALET SİSTEMİMİZİN KISA ÖZETİ :(

988892_814177211981420_5460842938224373596_n.png

Keşke istanbul da olsaydım mutlaka katılırdım:KK42:
Nasıl vicdanları var bunların ya aklım almıyor:KK42:
Üstelik şerefsizin biri hala yakalanmadı :KK62:
İdam geri gelsin taksim meydaninda assinlar bide tecavuz mu etmisler

Sanırım öldürenin değilde fatih gökçenin cezaevinde makatına cam şişe sokularak birden yere oturtuldugu ve şişenin parcalandığı, fatih gökçeninde hastaneye goturuldugu soyleniyor

Sanırım öldürenin değilde fatih gökçenin cezaevinde makatına cam şişe sokularak birden yere oturtuldugu ve şişenin parcalandığı, fatih gökçeninde hastaneye goturuldugu soyleniyor
Ne diyebilirim ki buda dogrumu bilmiyorum insan neyi nasil dusunecegini bilmiyor

Ben de face'te gördüm bu haberi ama inanmıyorum açıkçası. Nette araştırma yaptım hiç bir şey bulamadım.

detaylar ortaya cıktıkça okudukça içim parcalanıyor canıler neler yapmıslar özgecana daha hayattayken ellerını kesmıler saaterce can çekişmiş:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61: adelet yokki ama allahın adaletı var bıde ıcerdekı kader mahkumları bunlara gerekenı yapar inşallah tabı devlet tek kısılık koguşa koyup paşalar gıbı bakıp gpzunden bıle sankınmsa salsa mahkumların ıcıne adeletın vermedıgı cezayı mahkumlar verır.. şeylerı kopasıcalar canıler pıslıkler merhametsızler... bıde avukatları olunca ıfadeer nekadar degıstı yok ılk o bana saldırdı 100 tl verdı hızlı gıtmem ıcın pıslık bızlerın kulahına anlatırsın yalanlarını kızcagız 100 tl vercek olsa taksı tutar adı heıf.... ben evde karınca goruyorum yemınle kıyamıyorum kendılerının gtmesını beklıyorum oldukları yerı supurup sılmıyorum..... bunlar ınsanmışeytana papucunu ters gıydırır adiler...

Ben de face'te gördüm bu haberi ama inanmıyorum açıkçası. Nette araştırma yaptım hiç bir şey bulamadım.

Bende konusu acmistim ama malesef haber yalan cikmis kim neresinden uydurduysa artik , keske gercek olsaymis :KK43:

Bende konusu acmistim ama malesef haber yalan cikmis kim neresinden uydurduysa artik , keske gercek olsaymis :KK43:

Cok güvendiğim birisi dogruladı. İçerden bir askerle konusmus hatta elimde delilde var ama askeri yakmamak için gosteremem dedi.
Ayrıca dun haber sitelerindede paylasılmıstı kalçasını kestiler diye.

hergün böyle olaylar yaşanıyor bildiğimiz bilmediğimiz.
Acaba onlar ne oluyor.Çok duyulmasaydı bu olay sonucu ne olacaktı.Onlarda şişeye oturtulmuşmudur.
Umarım kasa kasa şişeye otururlar .

bi ikm olarak şunu söyliye bilirim ki; bazıları sanıyor ki içeride bu katiller tecavüze uğrayıp dayak yiyecek işkence görecek. ASLA! ASLA öyle biyşey olmayacak. çünkü adalet bakanlığı, insan hakları denilen olay nedeniyle o katille kader mahkumu insanlar bir tutulacak. ceza evlerinde eşitlik var. hatta o kişiler kendilerine kıymasınlar. şiddete maruz kalmasınlar diye özel önem verilecek. cezaevi psikologları özel olark görüşecek, belki başlarına birer tane ikm verilecek sürekli göz önünde olsun güvenliği korunsun diye.
neden; çünkü insan hakları var. öte git bile desek (infaz korumalar olarak) biz zalim konumuna düşüyoruz.. belki özgecanın canının kıymeti yoktu ama içeri girince o katillerin canı kıymete binecek.. neden; infaz işlemlerinde vücut bütünlüğü esastır..

Cok güvendiğim birisi dogruladı. İçerden bir askerle konusmus hatta elimde delilde var ama askeri yakmamak için gosteremem dedi.
Ayrıca dun haber sitelerindede paylasılmıstı kalçasını kestiler diye.

evet haber sitelerinde paylasildigini bende gördüm . ama suan bendeki kafa tekrar karisti , bu haber gercekmi sahtemi :KK64:

bi ikm olarak şunu söyliye bilirim ki; bazıları sanıyor ki içeride bu katiller tecavüze uğrayıp dayak yiyecek işkence görecek. ASLA! ASLA öyle biyşey olmayacak. çünkü adalet bakanlığı, insan hakları denilen olay nedeniyle o katille kader mahkumu insanlar bir tutulacak. ceza evlerinde eşitlik var. hatta o kişiler kendilerine kıymasınlar. şiddete maruz kalmasınlar diye özel önem verilecek. cezaevi psikologları özel olark görüşecek, belki başlarına birer tane ikm verilecek sürekli göz önünde olsun güvenliği korunsun diye.
neden; çünkü insan hakları var. öte git bile desek (infaz korumalar olarak) biz zalim konumuna düşüyoruz.. belki özgecanın canının kıymeti yoktu ama içeri girince o katillerin canı kıymete binecek.. neden; infaz işlemlerinde vücut bütünlüğü esastır..

aynen bu hep söylenir, ama sadece söylenti işte, hep içerde cezasını verirler derler, görüyor muyuz hayır, sadece söylenti bence

Back