Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

yazdıklarına katılıyorum ama bunları ve daha nice önlemleri uygulasak da çoluğumuza çocuğumuza ne kadar göz kulak olsak da minibüse binmek kadar sıradan bir eylem bile tüm önlemleri sıfırlıyor. bu kızcağız ne yaptı ya aklım almıyor. evine gitmek için minibüse bindi. hepimizin hergün yaptığı bir eylem. tabii ki kadın olarak önlemlerimizi alalım, kendimize mukayyet olalım ama sadece bizim çabamızla olmaz. idam geri getirilmeli. çocuk istismarı, kadın tecavüzü gibi toplumun hiçbir kesiminin asla kabul etmeyeceği, hoş görmeyeceği suçlar için tek cezalandırma yöntemi idam olmalı. işte o zaman her minibüse bindiğimizde özgecanla, çocuğumuzu kapı önünde göremeyince gizem ile aynı sonu paylaşma korkusu yaşamayız.

Suphi Altındöken'in ağır sakinleştiriciler kullanması TECAVÜZ için neden mi? Sakinleştirici kullananlar tecavüz edebilirler mi? #milliyet
bu kadarmı küçüldün milliyet
Bu vahşeti ne ile örtecekler oky? Bu ve bunun gibi bir sürü saçmasapan sebepler çıkacak ortaya. Belki özgecanın tahrik ettiğini bile söyleyen çıkacak.

Ben artık şaşırmıyorum. Adalete hiç güvenmiyorum zaten. Gelecekten korkuyorum sadece.

O haberi hatırlıyorum ben. Söz konusu bi de pedofili oldu mu ne yurt dışında ne de burada asla rahat bırakmıyolar içerideyken.

Halimize bak ki mahkemeden ümidi kestik hepimiz, içerideki başka bi suçlu adaleti sağlasın diye ümit ediyoruz.

Ne iğrenç bi ironidir bunu umut etmeye mecbur kalmak.

Evet,benim tek inancım Allah in adaleti,burada kiler belli çünkü bütün insanlar farkında herseyin

Idam hafif kaliyor. Cok daha acili bir sey yapilmali ve uzun surmeli. Inleye inleye olmedikleri surece suclarinin layigi bulamazlar benim vicdanimda.

Türkiye'de de bu şekilde. Tecavüzcüler asla içerde yaşayamaz.
Keşke bu şekilde olsa maalesef değil kazen bey. Daha geçengün bi minübüste çocuk tecavüzcüsünün hapisten çıkıp minübüs şöförü olduğunu duydum .isyan ediyolardı.ne değişti bence hiçbişey bidaha yaparmı bunu düşünmek istemiyorum

Suphi Altındöken'in ağır sakinleştiriciler kullanması TECAVÜZ için neden mi? Sakinleştirici kullananlar tecavüz edebilirler mi? #milliyet
bu kadarmı küçüldün milliyet

sakinleştirici ne içindir adı üstünde..sakinlik vermek içindir ki bütün ilaçlar için demiyorum anca bir çok sakinleştirici içeren ilaç zaten cinsel istekte azalmaya yol açar.

bu yaratık ne içiyorsa içsin bir kıza saldırıp yakarak öldürmüş mü,tamamdır..bitmiştir.hiç bir açıklaması yoktur.bu sapıklıktır.asla psikolojik sorunları var bilmem neyin arkasına sığınmasınlar.zaten psikiyatristler de gereken açklamayı yapar.milliyet işgüzarlığa soyunuyor da bunu haber yapanın kızının başına gelse bakalım nasıl tepki verir.

itin teki ruh sağlığını korumak adına bi hap içti diye bir masumun canını yakmasının bahanesi yok.

bakınız hanımefendi
ben bu yorumu ne ile alıntılayıp yazmışım ona bakınız
benim burada yazdığıma düşünceme karışamazsınız
sağduyulu düşünüyor dediklerinizden daha sağduyuluyumdur bunu bilesiniz
diğer yazdıklarıma bakarsanız üzüntümü tarif edemediğimide anlarsınız
sizlere yada başka insanlara normal gelen şeyleri normal sayıp bunuda özgecanın üzerinden meşrulaştıramazsınız
bu nasıl bir zihniyet nasıl bir insanlık anlayışıki siz utanmadan aynı şey benimde başıma gelse oh olsunmu diyeceksiniz lafını şahsıma kullanıyosunuz
ki tanımadığım bilmediğim bir insana içim bu şekilde yanarken bu lafı yazıyosunuz
burada sırf muhalefet olmak için bişeyleri normalleştirmeye çalışmayın

Daha mı az üzülelim o zaman Özgecan'a? Yoksa hak etti mi diyelim tıpkı o mini etek giydiyse, kırmızı ruj sürdüyse hak etti diyenler gibi? bu lafınızı olduğu gibi tarafınıza iade ediyorum
siz bu lafı bir kız çocuğu annesine söyleyemezsiniz
kendinize gelin

duyduğum kadarıyla bu pislikleri birşey yapılmasın diye tek kişilik hücrelere koyuyorlarmış artık, ki orada mahkumler öldürmesinler diye

Neden bu haberlerin ülkesi sensin...
Neden hala muasır medeniyetler seviyesine ulaşamadın. ..
Neden çocukların öldürüldü. ..
Neden her gun sehit oluyor askerin...
Neden borcun gırtlakta. ..
Neden parça parçasın...
Neden vatandaşının eli,başkasının cebinde...
Neden erkeklerinin gözü, kadınların namusunda. ..
Unuttun. ...
Hani senin toprakların şehit kanıyla sulanmisti. ..
Hani bu vatan iman gücüyle kazanılmışti. ..
Oysa şimdi. ...
Kendi ellerin kan içinde. ..
Kendi ellerinle kendini boğar gibisin Türkiye. ..

Şimdi al...Sevgililer gününü kutla..

bu fatihin profilinden biri yazmış ilgim yok Allah belasını versin falan diye sordum kendi çocuğu var mı diye var bacım hasta kızı var dedi

duyduğum kadarıyla bu pislikleri birşey yapılmasın diye tek kişilik hücrelere koyuyorlarmış artık, ki orada mahkumler öldürmesinler diye
Hayir okypete. Iceride konulduklari yer normal mahkumlarin kaldigi kogus olmuyor. Ben bizzat duydum olanlari gorgu taniklarinin agzindan. Kulaklarimizi kapatiyorduk cigliklarindan dolayi diye. Yalvarmalari kulaklarimdan gitmiyor diyenler oldu.

bu yapılsa belkı ıcımıze bı nebze su serpılır.. keşke yapılsa keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…