- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok beğendim, bunu izninle paylaşabilir miyim?Dolmuşa bindiğinde, şoförün kapıyı kapatıp, ıssız bir yere götüreceği korkusunu yaşamayan, bu korku yüzünden tek kalmamak için son inenle birlikte inmek zorunda kalmayan, ıssız bir sokakta iki adımda bir arkasına tedirginlikle bakmadan yürüyebilen, arkasından gelen kişinin adımlarının temposuna kulak kesilmeyen, yanından geçen birinin kendisini taciz edebileceği korkusu yaşamayan, eve yemek siparişi bile verdiğinde tekse eğer, siparişi getiren kişinin yalnız olduğunu anlamaması için elinden geleni yapan, hayatında hiç tacize uğramamış olan, bindiği taksinin plakasını almak zorunda kalmayan, hayatında birkez olsun tecavüze uğrama korkusu yaşamamış olan bir kadın kaldı mı bu ülkede?
pislikler işte bazı dizilerde böyle kötü örnek oluyor diziyi izleyip böyle bir şey yaptılar belkide allah belalarını versin bi tanesininde küçük bir kızı var yazık
Tabiki....Çok beğendim, bunu izninle paylaşabilir miyim?
Allahım bu anneye sabır versin evlat acısı insanın başına gelebilecek en büyük felaketlerden biri..Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın.Mekanı cennet olsun kardeşimizin..............
sen bu anneye yardım et allahım
Anne ve babasının Allah yardımcısı olsun,Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
sen bu anneye yardım et allahım
Suphi Altındöken'in ağır sakinleştiriciler kullanması TECAVÜZ için neden mi? Sakinleştirici kullananlar tecavüz edebilirler mi? #milliyet
onu görmedim. ne yapmak istiyorlar anlamadım. katillerimi tanıyorlar nedirOky, başka haber vardı tepkiler büyüyünce hemen kaldırıldı.
Şimdi bana kızan da olur belki ama yabancı devlette olmuş bir olay bu kız çocuğuna tecavüz eden adama koğuşta kalan adamlar tarafindan tecavüz ediliyor.bu adamlara o bile az ama aynisini diliyorum.layigini elbet bulurlar.
onu görmedim. ne yapmak istiyorlar anlamadım. katillerimi tanıyorlar nedir
Şimdi bana kızan da olur belki ama yabancı devlette olmuş bir olay bu kız çocuğuna tecavüz eden adama koğuşta kalan adamlar tarafindan tecavüz ediliyor.bu adamlara o bile az ama aynisini diliyorum.layigini elbet bulurlar.