- 28 Haziran 2013
- 411
- 205
-
- Konu Sahibi braindamage
Böyle bi konunun altında böyle bi yorum yapmaya vicdanınız nasıl elverdi inanın bilmiyorum. Bu konunun altına şunu yazdığıma gerçekten utandırıyosunuz beni.
Belki Özgecan da sizin o sapkın hakaretini layık gördüğünüz kadınlardan biriydi, belki o da normal buluyordu. Ne oldu şimdi sizin gözünüzde? Daha mı az üzülelim o zaman Özgecan'a? Yoksa hak etti mi diyelim tıpkı o mini etek giydiyse, kırmızı ruj sürdüyse hak etti diyenler gibi?
Daha 2015 in Ocak ayında 27 kadın öldürülmüş. Belki o kadınlardan biri için normaldi, belki izlerlerdi. Bizim yenileri eklenmesin diye birlik olmamız gereken bi anda siz kadınları ayrıştıran yaftalar kullanıyosunuz, bunu da hiç gocunmadan yazıyosunuz.
Yarın aynı şey benim başıma gelse "oh iyi olmuş, sapkındı zaten" mi diyeceksiniz arkamdan?
evet bu zaten sinirlerin arttığı nokta..Bunu gördünüz mü daha önce bilmiyorum ama benim sinir katsayım daha çok arttı neye özendikleri belli oldupisliklerin
oky dayanamıyorumoffffff
Ben de bunu diyorum tam olarak.Arkadaşlar nolur gerilmeyelim bir birimize bizim bizden başka kimsemiz yok bu ülke de bizde bunu yaparsak kim sahip çıkar
Allahım yardım etsin anneciğine babacığına. çok kötü oldum o resmi görünceoky dayanamıyorum
O annenin acısını dindirecek, kızını ona geri verecek hiçbi şey yokken bu dünyada o adamlar hala nefes alıyolar, o şerefsizlerin akrabaları hala gülüp eğleniyolar ya...offffff
nasıl yaniii ???? karşıt görüşte olanlar mı varrrrrrr??? yok artık bana özelden yazsın o zaman..bak ben ne diycem onaArkadaslar herkesfikirlerini yazabilir ama karsit gorusteki arkadaslar cevap yazmasin tartisma zamani degil kenetlenme zamani
pislikler işte bazı dizilerde böyle kötü örnek oluyor diziyi izleyip böyle bir şey yaptılar belkideBunu gördünüz mü daha önce bilmiyorum ama benim sinir katsayım daha çok arttı neye özendikleri belli oldupisliklerin