Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Bunu gördünüz mü daha önce bilmiyorum ama benim sinir katsayım daha çok arttı neye özendikleri belli oldupisliklerin

Eklentiler

• WP_20150214_001.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 114
Sevgili yöneticilerimmmmm küfür serbest olsuuuuuuunnnn...Allahım içim yanıyor, hırsımı alamıyorum, kadın halimle tüm küfür lügatlarımı tükettim.....Bu ülkede tecavüzün, tacizin, şiddetin alenen konu alındığı ve herkesin azının suyu akıtılarak bakıldığı diziler olduğu ve böyle suçları işleyen p..lere yeterli cezayı veremeyen hukuk sistemimiz olduğu sürece biz kadınlar asla rahat nefes alamayız....
Kızlarımıza çığlık atmayı öğrettik ya oğlanlarımıza sevgiyi, şevkatı, şerefi öğretebiliyormuyuz....
Bu o.ç kadar aileleri de suçlu toptan asılsınlar.......Yeter artık ya yeteeeeeer!....

Arkadaşlar nolur gerilmeyelim bir birimize bizim bizden başka kimsemiz yok bu ülke de bizde bunu yaparsak kim sahip çıkar

Dolmuşa bindiğinde, şoförün kapıyı kapatıp, ıssız bir yere götüreceği korkusunu yaşamayan, bu korku yüzünden tek kalmamak için son inenle birlikte inmek zorunda kalmayan, ıssız bir sokakta iki adımda bir arkasına tedirginlikle bakmadan yürüyebilen, arkasından gelen kişinin adımlarının temposuna kulak kesilmeyen, yanından geçen birinin kendisini taciz edebileceği korkusu yaşamayan, eve yemek siparişi bile verdiğinde tekse eğer, siparişi getiren kişinin yalnız olduğunu anlamaması için elinden geleni yapan, hayatında hiç tacize uğramamış olan, bindiği taksinin plakasını almak zorunda kalmayan, hayatında birkez olsun tecavüze uğrama korkusu yaşamamış olan bir kadın kaldı mı bu ülkede?

Arkadaşlar nolur gerilmeyelim bir birimize bizim bizden başka kimsemiz yok bu ülke de bizde bunu yaparsak kim sahip çıkar
Ben de bunu diyorum tam olarak.

Hükümetin bizi korumadığı ortada, mahkemelerin bizi korumadığı ortada.

Hal böyleyken hala kadınların birbirine hakaret etmesine tahammül edemiyorum ben.

Bizim birlik olup o insanların yitip giden canları için hesap sormanın formülünü düşünmemiz gerekirken gelip de burada "sizin yaftanız sapkındır" demek ne demek siz söyleyin ne olur?

Bu katilin çocuğu varmış vede evli
benim anlamadığım babası suçunu neden kapatıp iş birliği yapmış oğlu ile ailecek pislikmişler zaten bu pislik babadan oğlana geçiyor sanırım ailede zaten çeteymiş ailenin diğer üyeside hapishanedeymiş ,geberin orada

Bu ülkede size göre açık giyindiği ya da size göre rahat olduğu icin bir kadına tecavüz etmeyi aklından dahi geçirmeyen erkekler varsa, suçu kendi zihniyetinizde ve yetiştirdiğiniz erkeklerde arayın.
Neden bizlerin kardeşi, abisi, babası bu tur yorumlarda bulunmuyor ve bunu haklı görmüyor. Bu zihniyetteki insanlarin yüzüne bile tükürmem. Tükürüğüme yazık olur !!

Bunu gördünüz mü daha önce bilmiyorum ama benim sinir katsayım daha çok arttı neye özendikleri belli oldupisliklerin
pislikler işte bazı dizilerde böyle kötü örnek oluyor diziyi izleyip böyle bir şey yaptılar belkide allah belalarını versin bi tanesininde küçük bir kızı var yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…