Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Çok beğendim, bunu izninle paylaşabilir miyim?

pislikler işte bazı dizilerde böyle kötü örnek oluyor diziyi izleyip böyle bir şey yaptılar belkide allah belalarını versin bi tanesininde küçük bir kızı var yazık

Kesinlikle böyle dizilere izin verilmemesi lazım Valla ben hiç acıyamıyorum böyle insanların yakınlarına bu tür insanlar karşısında bütün merhametimi yitiriyorum ne yazık ki

pislikler allhın belaları seylerını koparıp cok sey yazıcamda ıste allahın belalarına adıler ıgrenceler ama adalet yokkı cezalar yeterlı degılkı boyle pıslıkler için idam geri gelmelı cok uzuldum gercekten sımdı burda ogrendım kahretsın nasıl bı dunyada yaşıyoruz

Şimdi bana kızan da olur belki ama yabancı devlette olmuş bir olay bu kız çocuğuna tecavüz eden adama koğuşta kalan adamlar tarafindan tecavüz ediliyor.bu adamlara o bile az ama aynisini diliyorum.layigini elbet bulurlar.

hırslandıkça yazıyorum belki mesaj kirliliği ama kızmayın ne olur....Ben direk idam fikrinden caydım...Hümanist duygum yok onlar için...Böyleee hisettire hissettire can çekiştire çekirtire öldüreceksin...Biz kadınlara versler keşke ne yaratıcı idamlar çıkarırız onlar için. Ahhhhhhhh!!!1

Türkiye'de de bu şekilde. Tecavüzcüler asla içerde yaşayamaz.

Bir baba evladına doğruyu,dürüstlüğü,merhameti,vicdanı öğretmeliyken içindeki şeytanlığı evladına öğretmiş .yaşanan olayın tamamı bukadar kötüyken babanın oğluna dur dememesi ve aynı vahşeti yapması aklım almıyor. Bu kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz.kelimelerimi bile toparlıyamıyorum .haberi ilk okuduğumdan beri kolum dalım kalkmaz oldu. Keşke o yakalayan polisler ellerinden kaçırsa o kalabalığın içinde de linç edilseler. Ailesine sabırrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…