Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Meydanlarda asılmalarını yavaş yavaş çürümelerini görmek istiyorum bu adilerin Allah bunları ıslah etsin inşallahhhhh içim acıdı çok üzüldüm Allah ım ailesine sabır versin ve tüm yakınlarına çok zor Bunun gibileri Yemin ederim Asmak lazım

İçimdeki öfkeyi, kederi, isyanı, acıyı, hıncı anlatabilecek bir kelime yok. Bu pisliklerin, yaratıkların dünyanın oksijenini tüketmeye hakkı yok. Kim bilir bunun gibi kaç mahluk, aftan yararlanıp dışarı çıktı düşünün. Kaç tane kadın cinayeti, zaten şiddet suçundan sabıkalı yaratıklarca işlendi düşünün. Bunlar nasıl ailelerin mahsulü, nasıl çevrelerde yetişiyorlar da böyle yaratıklara evriliyorlar? Cehalet ya da fakirlikten değil bunlar. Merhamet ve ahlak duygusu, ikisinden de bağımsız şeyler.

Pislikler, sizin de anneniz, kız kardeşiniz kadın değil mi? Peki bir kadına nasıl bu gözle bakıyorsunuz, nasıl gözünüzü kırpmadan kıyıyorsunuz? Kısa etekmiş, takrikmiş, saçı sarıymış... Allah kahretsin hepinizi, kendinize ait hiç bir değeriniz, insani duygunuz yok mu? Bir etekle, bir saçla yoldan çıkacak kadar pamuk ipliğine bağlıysa insanlığınız, yaşamanız hata. Allah hepinizin sonunu beter etsin.

Tecavüz zaten canavarlık, peki baba-oğul böyle bir canavarlığı aynı anda nasıl işliyorlar? Bunlardaki beyin, kalp, mide, akıl, bizim anlayabileceğimiz cinsten değil. Ne hukuk, ne adalet, hepsi laf salatası bu ülkede. Bu pislikleri aklamaya çalışan, yok yere öldürülmüş, kimseye zararı dokunmamış bir masuma çamur atmaya çalışan pislikler yaşıyor aramızda, yaşayacaklar da.

Of! Bilmiyorum ne olacak bu gidişin sonu ama sesimizi sonuna kadar çıkaracağız. Ben de Taksim'deyim bugün.

İki saatlik uykuyla uyandım ben de bugün, vucumdaki ağrıların tarifi yok.
Hala düşünüyorum, aklım çıkacak nerdeyse nasıl nasıl demekten.
Ben yolda yürürken tanımadığım biri bana ters baktı diye korkan bir insanken, o kızcağız o halde kim bilir neler hissetti diye düşünüyorum.
Ve yine başıma ağrılar girmeye başlıyor.
Bir bakışla korkabilecek bir kız nelere maruz kalıyor..
Keşke geri gelse ve hiç olmamış gibi olsa

Kısasta sizin için hayat vardır diyor Rabbimiz bence aynı şekilde öldürülmeleri gerekir bu adilerin ibreti alem için sonra yapsın bakayım biri daha yapabiliyor mu aynı şeyi

Bugun sabah okudum haberleri. Haberden cok habere yapilan yorumlara sok oldum.
-Oyle her onune gelene asik olmasaydi,
-Bosuna degildir yapmistir bisiler,
-Dar tayt giyersen boyle tecavuz edilirsin,
-Kiz masummu bakalim,

Daha sonrada Turkiyede normal diye birsuru mesaj gelmis.
Insanliktan cikmis bazi yaratiklar.
Allah ailesine sabir versin insallah.

İnsanın düşünerek kafayı yemesinin en kesin yollarından biri o çaresiz anları düşünmek kesinlikle.
Yanlışlıkla bir kedinin köpeğin kuyruğuna bassan, can acısıyla bağırsa, vicdanının acısından kahrolursun, ona ilaç olmaya çalışırsın.
İnsan olan o yüzden böyle vahşetleri kafasında canlandıramıyor işte. Karşında korkmuş, acı çeken, senden güçsüz, sana yalvaran bir masum var... Ve sen hiçbirini görmüyor, canavarlığına devam ediyorsun.
Yutkunamıyorum, sakinleşemiyorum.

çünkü toplumca cinnet geçiriyoruz.

Biz burda saatlerce ağlayıp sızlarken, uyku uyumazken.
Adamlar çıkıp böyle hadsiz hadsiz yorumlar yapabiliyorlar ya şaşırıyorum resmen.
Hiç o kızın yerine kendilerini koymak gelmiyor akıllarına.
Veya kardeşini, ablasını annesini koymuyor o kızın yerine.
Anca yapmıştır birşey deyip geçiliyor .
Bu yüzden de bu olaylar azalmıyor, artarak devam ediyor..

diyecek bir söz bulamıyorum...bu vahşiliğe bir söz bulamıyorum...her saniye acı çeke çeke gebersinler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…