sen bir çocuk doğur, büyüt, sev, ilgilen, okut.. onun geleceğiyle ilgili planlar yap.. o da seni hayal kırıklıgına ugratmasın, tatlı cici bi kız olsun üniversiteleri kazansın...hoş bütün bunları yapmasada böyle bi sonu haketmez o ayrı! sonra kalk herkesin bindiği,binebileceği,hergün bi sürü yolcu taşıyan dolmuşlardan içlerinden en şerefsiz, en ahlaksız olanın kullandığına denk gel. normalde senin saçının teline bile dokunamayacak olan bu şerefsiz arabada tek başınıza olmanızdan faydalansın. saçından başından kıyafetinden tahrik olsun...zaten sen binmeden önce azmış kudurmuş olsun. sen de denk gel...ayşe olsun, yeliz olsun, özgecan olsun...kim olduğunun ne önemi var? kadın olsun lan kadın!tecavüze yelten,bıçakla yetmesin yak.. çok zekisin ya, tanınmayacak san..herkesten akıllısın ya, ortaya çıkmayacak san.. sonra utanma, babam ne der deme... git babana haber ver. beraber saklayın. o baba da senle aynı şerefsizliğe sahip olsun ve sana yardım etsin. saklayın dere yatağına. babam da senin gibi çok zeki olduğu için, aynı genler onda da olduğu için... evlattır , hırsızlık yapar saklarsın anlarım..evlattır kaza yapmıştır istemeden birine zarar vermiştir saklarsın anlarım... tecavüzü,yakılmayı,sapıklığı saklamayı anlamam, anlamayacağım.. oğlun şerefsiz olabilir ama sen şerefli ol ellerinle teslim et...ama yok evlat de bağrına bas...yardım et..hiç mi acımadınız, hiç mi tereddüt etmediniz? nasıl kıydınız? hayır bi de gazetede o şerefsizin gözlerini flulaştırıyo.. neden? tanınmasın mı?rezil olmasın mı mesela? boy boy fotoğrafını vermeyen basına da lanet olsun. sorgu sonrası linç girişiminde bulunan halkın her birinin de alnından tek tek öperim...müebbet verseler ne olacak?2 kere ağırlaştırılmış müebbet olsa ne işe yarayacak? sorun bakalım özgecanın ailesine içlerindeki ateş sönecek mi?onu tanımayan biri olarak benim içimdeki ateş sönmeyecek onların nasıl sönsün? nefes alacak o şerefsizler,yiyecek içecek hapishanede kilo alacak...vah gidene vah gidene...
yıllar önce ben daha küçükken okuduğum serpil öğretmen geldi aklıma. sık sık gelir serpil öğretmen akıma..bi de antalyada bir kaç turist kadın....gene bindikleri dolmuşta tecavüze uğrayan, bi iki tanesini öldürüp diğerinide defalarca bıçaklayan uçurumdan atan ama inadına yaşayan kadın...kadınlar...sahi katilleri nerede ne yapıyordur? serpil öğretmenin katilleri çıktı diye biliyorum.. antalyadakilerden haberim yok..allah belalarını versin diycem de vermiyo ki.. illa öteki tarafı bekle...biz göremeceğiz ki....ne yapayım böyle adaleti!
bi de ne var biliyo musunuz? facebookta, twitterda özgecanla ilgili yorumlar olacak haberin altında.. akıllı vicdanlı insanların yanında bi de yavşakcanlarla edepsizsizsular olacak.. neden tek başına dolmuşa bindin,canım sen de öyle giyinmeseydin, namuslu bi kızın ne işi vardı o satte o yerde, otursaya evinde diycekler.. kendileri analarının dizinin dibinden ayrılmazlar çünkü, o kadar edepli giyinirler ki bakmaya kıyamazsınız..aksam ezanıyla eve girerler,babaları erkek arkdaşın olmayacak dediğinde tövbe haşa babacıgım diye cevap verecekler..iyiki bunlar var da türkiyenin geleceği ne olacak diye endişelenmiyorum.. tecavüze uğrayan katledilen bir genç kız, en acımasız en vicdansız yorumları yapanlar gene genç kızlar , kadınlar...birbirini böyle destekleyen insanlarımız oldukça bizim sırtımız yere gelmez, özgecanın kanı yerde kalmaz..bakın okuyun yorumları, hatta üşenmeyin girin müge anlı facebook sayfasına. lütfen okuyun yorumları..nasıl da eksik yazdığımı görün..utanıyorum ama en çok da üzülüyorum... sinirden ve üzüntüden çok karışık yazdım,dikkat etmedim imlaya şuna buna..demek istediğim tek şey bunu yapanların allah belasını versin,(nasıl olsa adalet vermeyecek versede bence idam dışında bi işe yaramayacak)..özgecan,ailene özge demek yetmemiş, can demiş,özgecan demiş..mekanın cennet olsun. seni hiç tanı adan arkandan ahkam kesen seni suçlayan insanları görme,duyma.. biz varız,seni tanımadan da olsa seven biz varız.. güzel uyu.. çok güzel uyu.
ekşi sözlük blondierobbet