Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

kadını o kadar çok dillerine doladılar ki sonunda bu azmanlar abi ne olacak tecavüze zaten indirim var dediler zaar kırmızı ruj mini etek en olmadı erkekliģimize laf etti der çıkarız diyolar

İstanbul da olsaydım gelirdim maalesef değilim allahım kahretsin bunları diyecek çok söz var hemde çok dilerim yaradan söyler

Dilerim cezaları çokagir olur korkarım ki cezaların yeterli olmadığını düşünüyorum ki öylede olan bu kizimiza ve aileye oldu

diyecek çok şey varda işte siyaset yapma der şimdi birileri

kendilerine kıyak geçmeye geldim mi jet hızıyla kalkan o parmaklar yıllardır kadına yönelik bi yasa çıkarıp o yasayı da uygulayıp çıkamadılar meydana

kadının bedeniyle,giyimiyle hareketleriyle uğraşıldıkça,kadını yok saydıkça, bu yaklaşımlar sapıkların ekmeğine yağ sürecekti. ve sürdüde.

Allah rahmet eğlesin güzel kardeşim mekanın cennet olsun.Allah cezalarını versin yapanların adiler birde boy boy resimlerini ekleyip hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam etmişler.İnşallah içeride icaplarına bakacak delikanlılar çıkacaktır.

Bide o var evet ulan birini öldürmüşsün facede çikolata şeker resmi paylaşıyor geyik yapıyo daha benim Hamsterım eceliyle öldü veterineri ayağa kaldırdım

kıyamet kopuyosan kop anasını satayım

Allahımmm bu nasıl bir vahşet ben daha yeni duydum.rabbim buu yapanların binbir belasını versin,burnumun direği sızlıyor üzüntüden nasıl ağlıyorum,Allah ailesine sabırlar versin yazarken bile elim titriyor arkadaşlar sizi destekliyorum keşke bende katıla bilseydim .bunları devlet niye yaşatıyorki hergün işgenceyle öldürülmelerini acı çeke çeke gebermelerini istiyorum

İdamın geri gelmesini çok istiyorum. Böyle bir proje olsa da idamın geri gelmesi için oylama seçim falan yapılabilse. İdam yapılırken ibret-i alem için meydanda asılmalı böyleleri. Eğer dayanabilirlerse vefat eden insanların aileleri, akrabaları tekme atmalı o sandalyeye. Canlı yayınla bütün dünyaya izletilmeli. Allah mekanını cennet etsin. Ailesine sabır yağdırsın Rabbim.

okypete şimdi haberlere baktım Suphi denen pislik neymiş uyuşturucu bağımlısı imiş al indirim ne indirimi cezai ehliyeti yok 3 ay tedavi saliver

Susmayalım kadınlar.
Bu caniler haklarını buluncaya kadar avaz avaz bağıralım.
Katılamayacağım ama katılanlara yürekten destek veriyorum.

Kendi varlığımın sesi olayım dedim
Yazık ki kadındım...

Furug Ferruhzad

Kadın olmak zor.
Allah rahmet eylesin gencecik kızcağız...Ailesine sabır diliyorum yazmak klişeden öte gidemez bir temenni.
Ülkemde adalete güveniyorum;suçlular cezasını çekecektir demek isterdim ama yok bu ülkede hangi hak yerini buldu ki bu suçun karşılığı olan ceza verilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…