- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi braindamage
change.org dan da kampanya varimzalamak için face hesabı gibi bişey mi olması lazım oky?
burdanda imza kullanabilirsin kadesa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
change.org dan da kampanya varimzalamak için face hesabı gibi bişey mi olması lazım oky?
Bugun sabah okudum haberleri. Haberden cok habere yapilan yorumlara sok oldum.
-Oyle her onune gelene asik olmasaydi,
-Bosuna degildir yapmistir bisiler,
-Dar tayt giyersen boyle tecavuz edilirsin,
-Kiz masummu bakalim,
Daha sonrada Turkiyede normal diye birsuru mesaj gelmis.
Insanliktan cikmis bazi yaratiklar.
Allah ailesine sabir versin insallah.
change.org dan da kampanya var
burdanda imza kullanabilirsin kadesa
Kapat
#ÖzgecanAslan a tecavüz edip yakıp öldüren 3 vahşi yaratık hakkında masumlaştrma çabaları başladı bile!YAZIKLAR OLSUN
inşallah canım amin zavallı kızcağız gitti bu son mu olacak belki de değil ama cezalarını almaları belki briilerine ders olur :Sçok sağ ol norwegian,imzaladım.İnşallah işe yarar,birileri duyar.
inrdirimden yararlandıracaklar işte. 10 yılda çıkarallah belalarını versin ya şimdide uyuşturcu bahane mi oldu uyuşturucu kullanırken dışarda gezebilecek kadar ayık ta kızı yakacak kadar vahşi
yaa külahıma anlatsınlar
Allahım ya çıldırdım
inrdirimden yararlandıracaklar işte. 10 yılda çıkar
allah belalarını versin ya şimdide uyuşturcu bahane mi oldu uyuşturucu kullanırken dışarda gezebilecek kadar ayık ta kızı yakacak kadar vahşi
yaa külahıma anlatsınlar
Allahım ya çıldırdım
korkunçlar ya tatlım biniyorum bazen allahım böyle öfke böyle hız yok 2 dk da gidiyor 10 dklık yolaBu minibüs şoförlerin çoğu uyuşturucu kullanıyor görüntüleri zaten anormal , sakin olan yok ,