Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Canice tecavüz edip yakanlardan birisi Fatih Gökçe denen şerefsiz 3-4 gün önce hep beraber Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izliyoruz diye gönderi atmış. İşte bizim ülkemizde tecavüzle ilgili dizi çekilmesinin böyle şerefsizler üstünde bu tarz bir algısı var. Bu diziyi izledikten sonra tecavüz edip yakmışlar kızı caniler. Böylelerini meydanın ortasına asıp çürüyene kadar bekletmek gerekiyor. İdam olmasa bile cezaları 5 veya 10 yıl olmamalı. Bu adamlar acı çekmeli. Hapiste içerde birisi bunları farklı yerlerinden bıçaklaması gerekiyor.

Tecavüze uğrayana,oynamıştır sağı solu,şiddet görene ne söyledi ki kim bilir gibi yargılarla gelen bir düzende,saatlik nikahın peşine düşüp pislikten bahsetmeyerek hangi kitaba sığdırmaktır bu,içimizde ki kimyanın terbiyesizliğini ? savunma hiç bir yüce kitapta yoktur.Cahillikle PİSLİĞİ birbirine montajlamak ise ise....... ‪#‎ÖzgecanAslan‬

Bunları yazanların kızları aynı şekilde öldürülünce ancak anlarlar ve bunu yazanlar zaten kadın düşmanı memlekette epey var bunlardan ,
Bugun sabah okudum haberleri. Haberden cok habere yapilan yorumlara sok oldum.
-Oyle her onune gelene asik olmasaydi,
-Bosuna degildir yapmistir bisiler,
-Dar tayt giyersen boyle tecavuz edilirsin,
-Kiz masummu bakalim,

Daha sonrada Turkiyede normal diye birsuru mesaj gelmis.
Insanliktan cikmis bazi yaratiklar.
Allah ailesine sabir versin insallah.

Kapat
B9y1fjrCEAAsmyx.jpg:large

• #ÖzgecanAslan a tecavüz edip yakıp öldüren 3 vahşi yaratık hakkında masumlaştrma çabaları başladı bile!YAZIKLAR OLSUN

Kapat
B9y1fjrCEAAsmyx.jpg:large

• #ÖzgecanAslan a tecavüz edip yakıp öldüren 3 vahşi yaratık hakkında masumlaştrma çabaları başladı bile!YAZIKLAR OLSUN

allah belalarını versin ya şimdide uyuşturcu bahane mi oldu uyuşturucu kullanırken dışarda gezebilecek kadar ayık ta kızı yakacak kadar vahşi
yaa külahıma anlatsınlar
Allahım ya çıldırdım

Bir de kadinlar erkeklere sapik muamelesi yapiyor diyen erkekler var. Ya ne yapacaktik? Ben sokakta yanimdan gecen adama bile pislik gozuyle bakiyorum artik elimde degil. Biri arkamdan biraz hizli yuruse kalp atislarim hizlaniyor hemen ne yapacağımı şaşırıyorum. Otobuslerde kadin yanı bos değilse oturmuyorum ne yapayim. Bu memlekette benden baska beni koruyacak yok. Ben de koruyabildigim kadar. Bu zamana kadar koruyabilmis olmam benim şansım. Sinem munevver ozgecan daha niceleri gucumuz yetmiyor erkek şiddetine :KK43:

Geceden beri sığmıyorum hiç bir yere. Defalarca okudum buraları ne yazılır diye düşündüm durdum. Kifayetsiz kelimelerim, sonuca bağlanmıyor anlatacaklarım...
Daha 20 yaşında yahu, sadece bir yaş küçük benden. Nasıl vicdan, nasıl ahlak demeyeceğim. Kırıntısının dahi olmadığı çok açık.
Masum gözlerinden öperim kız çocuğu... Işıklar içinde uyu...
‪#‎ÖzgecanAslan‬

Bu minibüs şoförlerin çoğu uyuşturucu kullanıyor görüntüleri zaten anormal , sakin olan yok ,
allah belalarını versin ya şimdide uyuşturcu bahane mi oldu uyuşturucu kullanırken dışarda gezebilecek kadar ayık ta kızı yakacak kadar vahşi
yaa külahıma anlatsınlar
Allahım ya çıldırdım

burnumun direği sızladı derler ya ha işte öyle oldum
kullandım imzamı
konu sahibi duyarlılığına ayrıca teşekkür ederim
nasıl koruycaz yavrularımızı
Allahım düşünmekten kafayı oynatıcam

Bu minibüs şoförlerin çoğu uyuşturucu kullanıyor görüntüleri zaten anormal , sakin olan yok ,
korkunçlar ya tatlım biniyorum bazen allahım böyle öfke böyle hız yok 2 dk da gidiyor 10 dklık yola
mümkün olduğunca binmiyorum bunlar normal değil

LÜTFEN BU ŞEHİRLERDE OLAN HERKES BU GÖSTERİLERE KATILSIN.

Çok Önemli!!!

Tecavüz sistematik hale geldi artık. Zaten yapanın yanına kalıyor buna rağmen hala yeni yasa tasarılarında suçu daha da hafif göstermeye çalışıyorlar. Buna ses çıkarmak lazım artık. Buna tepki duyduğumuzu iktidarın ve bu işin gelecekteki potansiyel suçlularının farketmesi lazım.

Bu münferit bir olay değil. Gün içinde uğradığımız tacizin haddi hesabı yok. Sadece gözleriyle de olsa rahatsız ettiğini bile bile hala eylemine devam eden adam tacizcidir. Bunlara ses çıkarmayarak toplumun dejenere olmasına katkı sağlıyoruz biz de.

Vapurda otobüste tavırlarımla ne kadar rahatsız olduğumu göstermeme rağmen, bunu yapmak kendi hakkıymış gibi sapık sapık bakmaya devam eden binbir türlü adam tacizci. Lanet olsun hepsine.

Fatmagülün suçu ne şakaları yapılan bir topluma döndük. YAZIK.

Bir de düşünüyorum belki aramızda, forumdan biriydi diyorum. Burada tanımadığımız ama dertleştiğimiz, konuştuğumuz belki de geyik yaptığımız biriydi..
Düşüncelerime engel olamıyorum maalesef..

Lütfen "şöyle korkunç, böyle kötü oldu" diyip yerinizde oturup cıkcıklamayın. Fazlasını yapın. Buna tepki göstermek sizin sorumluluğunuzda.

Lütfen herkes bu gösterilere katılsın ve bunun böyle devam etmesini istemediğimizi göstersin.

LÜTFEN.

Daha 17 yaşındayım. Şu an minibüslere bir daha binmeme kararı aldım. Niye bu şerefsizler pantolonlarının içindekine sahip çıkamıyorlar? Neden kadınımıza bunlar oluyor? Hepimiz gidip o üç şerefsize bunu yapmamız gerek.
0a2a5ebda1e56c74d839febbb793b00218510e7a

X