Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Adi serefsizler artik sokaklarda dolasamayacagiz mı ya böylelerini hadım etmek lazim sonrada agızlarina tikacaksın. Cok kötüyüm varya haberi duydugumdan beri bu ne düsmanliktir ya neyin hıncı gencecik hayat dolu arkadasimizin canina kiymak bu kadar kolay mi ya serefsizler. “Kadın karnına koca bir dünya sığdırdı, Siz dünyanıza bir kadını sığdıramadınız.”
Kadın cinayetleri son bulsun artık #ÖzgecanAslan.........................................................................

İsimi görünce Google da arattım haberi ağlayarak okudum. Allah cezalarını versin pisliklerin. Minibüsle okula gidip geliyorum,minibüse de binmeye korkacağız artık.
Bir aile için ne kadar zor.Daha 20 yaşında. Yaptıkları iğrençliği tarif edecek kadar kötü bir kelime yok. Allah belalarını versin

profil resimlerimizi mi değişelim napalım daha çok insan görsün.. ben haberleri izlemiyorum uzun süredir.. burdan duydum..haberim olmayacaktı.. çoğu insanında haber yok..duyurmak lazım.. bu gencecik kızın hayatını söndüren pislikler ebedi cehennemde yanarlar inşallah.. bu pisliklerin ateşte yandığını görsem üzerine benzin dökerim o kadar nefret doluyum

bakın münevver karabulutun katilinin sonuna..
sinem yurdanurun katilinin sonuna..
bunlar sadece çok bilindik olan örnekler..
bunlar ne düşüyordu acaba.. kıza tecavüz edip öldürüp yakıp sonra hayatına günlük gülistanlık devam edeceklerini mi..
o kızın vebali yakalarını bırakmayacak...

Bir şekilde mecliste konuşulmalı bu durum.
Başka çaresi yok.
Ve buna çare bulmaları gerek kişiler de meclis üyeleri.
Kör mü onlar göremiyorlar mı ellerinden mi birşey gelmiyor?
Anlayamıyorum ben gerçekten, ben duyduğum andan beri gözlerime hakim olamıyorum, çoluk çocuk sahibi insanlar nasıl olur da görmezden gelirler anlayamıyorum.
Her gün üşenmeden bütün kadın meclis üyelerine mail atacağım.
Yetmedi arayacağım.
Buna davet etmeliyiz herkesi.
Artık kazıyacaklar beyinlerine..

İnanır mısın onların ölümlerine bile sevinemiyorum
Annelerin bağırmaya kızmaya çekindikleri kızlarına elin adamları neler ediyor.

ne kadar ALLAH BELALARINI VERSİN desem az.RABBİM DAHA GÜZELİNİ VERİR.İstanbul'da yaşasaydım kesin katılırdım.

çünkü onların ve çoluk çocuklarının korumaları var !!!!!!!

İnanır mısın onların ölümlerine bile sevinemiyorum
Annelerin bağırmaya kızmaya çekindikleri kızlarına elin adamları neler ediyor.

söyleyecek binlerce söz arasından yinede ne söylenir bilemiyorum.. mail etkinliğinize bende destek vermek isterim.. şu forumda şuan başka konu konuşulmaması lazım normalde.. herkes ayağa kalkmalı ama işte yakınına yada kendinin başına gelmeden kimsenin kılı kıpırdamıyor.. ben dayanamıyorum.. kabul edemiyorum.. o kızın orda çırpınışını kabullenemiyorum..
herkes destek versin lütfen.. okuyup geçmeyelim.. yarın öbür gün orda adı geçen biz yada yakınımız olabilir Allahım göstermesin..

Aklıma geldi de bu minibüs te tek kalmaktan hep çekiniyor dum eskiden beri böyle çok olay anlatılıyor..ortaya çıkmayan neler olmuştur kim bilir

Psikolojim bozuldu artık. Okumayacağım diyorum Özgecanla ilgili bişey, ama dayanamıyorum. Ne biçim iş bu... Sinem Yurdanuru 3 sene boyunca bulamadılar, İnegöl'ün ücra bi ormanında bulundu kızcağız. Battaniyelere sarılı halde. Unutamadım onu, o kuytu yerden çıkarılışını... Bi de Özgecan eklendi buna. Tek sevindiğim şey ölüsü de olsa bulundu. Olay daha tazeyken failler yakalandı.
Münevver, Sinem, Özgecan.... Daha sizin gibi çok kızımız var eminim. Allah rahmet eylesin hepinizi. O şerefsizler insanı insanlığından utandırır..

koca bir of cekesin var aklimda sadece ozge ve kendi kizim bu guvenilmez dunyada boyle serefsizlerden nasil koruyacagiz yavrularimizi
tecavuz taciz yapanlari hadim ediceksin ki korkup hic birsey yapamasinlar

Ben karar verdim, biber gazı ve elektrik şoku veren cihazdan alıcam.
Bu pislikler insan değil. Bizim kendimizi korumamız lazım, kanunlarımız bu konuda yetersiz. İş başa düşüyor işte.
Evet biber gazını devlet tüm kadınlara ücretsiz dağıtmalı bence.
O şok cihazlarını da dağıtmalı.
Keyfi kullananlar olur diyecekler vardır elbet, ama olsun keyfi kullanalım.
Adamlar keyfi olarak kadın öldürüyorlar biz de keyfi olarak onları bayıltalım çok mu ?

Allah korusun başıma böyle bişey gelse, yanımda herhangi bir silahvari bişey olsa ben acımam gebertirim bana bunu yapmaya kalkanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…