- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
-
- Konu Sahibi braindamage
Ben de bir an düşünmem, daha geçen gün kocası karısını yolun ortasında bıçaklıyor ama etraftakiler korkudan hiçbirşey yapmıyor.Allah korusun başıma böyle bişey gelse, yanımda herhangi bir silahvari bişey olsa ben acımam gebertirim bana bunu yapmaya kalkanları
sonrada az kalsın saldırılacakken bi bakmışsın içeri giren olmuşsun, bizdeki adalet sistemi maalesef bu !!!!Allah korusun başıma böyle bişey gelse, yanımda herhangi bir silahvari bişey olsa ben acımam gebertirim bana bunu yapmaya kalkanları
Kesinlikle doğru söylüyorsun.sonrada az kalsın saldırılacakken bi bakmışsın içeri giren olmuşsun, bizdeki adalet sistemi maalesef bu !!!!
e adam tcvz edememişki der çıkarlar işin içinden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya yok bunlar olduğu sürece bu tecavüz olayları bitmez.Eki Görüntüle 1415125 bu nasil bi zihniyet?
Allah korusun başıma böyle bişey gelse, yanımda herhangi bir silahvari bişey olsa ben acımam gebertirim bana bunu yapmaya kalkanları
ne tahriği yaaaa kapalıya çarşaflıya laf atılan memleket burası!!!!! bahane etmesinler mini eteğiEki Görüntüle 1415125 bu nasil bi zihniyet?
Ben ne diyeyim ki yansin yikilsin kül olsun bu ülke duzelmedi duzelmeyecekYa yok bunlar olduğu sürece bu tecavüz olayları bitmez.
Erkekler asıl kendi hemcinslerine dur diyecekler.
Onlar da savunacaklar kadınların haklarını, o zaman daha çok korkacaklar.
Ama yok, bu ülkede her erkek aynı kafayla bakmıyor.
Bazıları olaya başka biryerleriyle bakıyor..
Bahane aramak isteyen buluyor işte nasil bi dünya kiyamet alameti artik bunlar. Baba ogul ya baba oğul aklim almıyorne tahriği yaaaa kapalıya çarşaflıya laf atılan memleket burası!!!!! bahane etmesinler mini eteği
kesin tahrik ettin de derler ilavaten !!!!!!Kesinlikle doğru söylüyorsun.
Nefsi müdafa falan kabul edilmez eğer kadınsan...
canım bugün zahide yetişin programında yusuf kavaklı hoca vardı.erkeğin gözünün dışarıya kaymasından vs bahsediliyordu.hocanın kurduğu cümleyi tam olarak hatırlamıyorum ama "karısı kocasına sahip çıkacak süslenecek,yemek kokusu üzerine sinmeyecek erkeğinde gözü dışarıya çıkmaz o zaman" dedi.bu hocanın dediği aldatmayla ilgili ama demek istediğim erkekleri tecavüze,aldatmaya,tacize bu tip zihniyetler sokuyor.bi hoca çıkıp televizyonda böyle konuşunca kendini bilmez erkeklerde bundan cesaret alıyor.tacize uğrayan kadın suçlu durumuna düşüveriyor giyimi yüzünden.halbuki giyimle alakası yok.bu ülkede kadın olmak hem zor hem suç sankiEki Görüntüle 1415125 bu nasil bi zihniyet?