Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Allah korusun başıma böyle bişey gelse, yanımda herhangi bir silahvari bişey olsa ben acımam gebertirim bana bunu yapmaya kalkanları
Ben de bir an düşünmem, daha geçen gün kocası karısını yolun ortasında bıçaklıyor ama etraftakiler korkudan hiçbirşey yapmıyor.
Onlarca insan sadece izliyordu...

Allah korusun başıma böyle bişey gelse, yanımda herhangi bir silahvari bişey olsa ben acımam gebertirim bana bunu yapmaya kalkanları
sonrada az kalsın saldırılacakken bi bakmışsın içeri giren olmuşsun, bizdeki adalet sistemi maalesef bu !!!!
e adam tcvz edememişki der çıkarlar işin içinden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aynen bende yanimda bundan 5 yil once bile kesici aletler tasiyordum basima gelen seyler olmustu ve ucuz yirtmistim yirtmis olmama ragmen kafam allak bullak olmustu tecavuz magdurlarini dusunemiyorum bile ,boyle canindan olan kizlarimizda cok .. oyuzden bunlari hafife almayalim halada boş gezmem en azindan biber gazi bile olsa alın cunku bu olanlar bi anda yok olmayacak ardi kesilmeyecek bi sonraki kurban sen bende olabiliriz o anda savunmasiz olmayalim bu gercegi bu insanlik ayibini unutmayalım

Ben ne diyeyim ki yansin yikilsin kül olsun bu ülke duzelmedi duzelmeyecek

canım bugün zahide yetişin programında yusuf kavaklı hoca vardı.erkeğin gözünün dışarıya kaymasından vs bahsediliyordu.hocanın kurduğu cümleyi tam olarak hatırlamıyorum ama "karısı kocasına sahip çıkacak süslenecek,yemek kokusu üzerine sinmeyecek erkeğinde gözü dışarıya çıkmaz o zaman" dedi.bu hocanın dediği aldatmayla ilgili ama demek istediğim erkekleri tecavüze,aldatmaya,tacize bu tip zihniyetler sokuyor.bi hoca çıkıp televizyonda böyle konuşunca kendini bilmez erkeklerde bundan cesaret alıyor.tacize uğrayan kadın suçlu durumuna düşüveriyor giyimi yüzünden.halbuki giyimle alakası yok.bu ülkede kadın olmak hem zor hem suç sanki

Yanimizda silah da tasisak bicak da tasisak bana biri saldirsa ben kullanamazmisim gibi geliyor. Olaydan yirtinca hapse girerim cunku. Iki ucu b... Degnek ortasi da ishal derler ya. Orta kisim bu ulke. Qllah uclara kaydirmasin tutmak zorunda kalmayalim

Ben de haberlerde hala tecavuz konusunu duymadım..Sebebı yakında cıkar ama neden yaaa...Bu masum yavrunun ne parlak bır gelecegı olacaktı,ne kadar guzel masum..Sebebı ne..
İnsanlar azraıle dönustu kızdım öldurdum dıyorlar..Bız nasıl boyle bı ulkede yasıyoruz

Savunmasnda tecavüz etmek istediğini ama yapamayinca öldürmeye kalktigi söylediği yazıyordu ekside.

Allah gerçekten belasını versın bu ınsanların.Bunlar bırbırını tanıyan ınsanlar mı kızlar?O anda mı gelısmıs olay.Canım yaa Fılmler dızıler ekran o kadar kirlendı kı herşey mubah normal görulur oldu Offfff ve baba ogul ..O adamın karısı oglanın annesının durumu da fecı vahım ıgrenc...

Tecavüz edilmiş yazıyor heryerde, etmemiş olsa bile ne değişir, bence hiçbirşey.
Sadece cezalarında artı indirim olur.
Canlı yayında idam edilsin bunlar.
Videoları da tüm erkeklere dağıtılsın.
Bilinçli olanlar zaten oh deyip geçeceklerdir.
Bunun gibi adamlar ise oha deyip korkacaklardır.
Sözde kadınımıza kızımıza çok değer veren bir milletiz........

tecavüz etmiştir kesin ayı gibi pis sapık , 1 60 boyundaki minicik kız nasıl gücü yetsin dirensin ceza indirimi almak için yalan söylüyordur pislik ama ortaya çıkar nasıl olsa , sonu da münevverin katili gibi olur inşallah , gerçi onun da intihar ettiğine inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…