• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

siz şu çılgın çift değilmisiniz? nikahınızdı sanırım böyle bisikletle falan gitmişstiniz....

bayıldım yaaa.....resimler ne kadar orjinal ne kadar hoş....gelinliğine bittim zaten....çok şık çok klasss....asilll.....

ne diyimki başkaaaopuyorumnanaktan

MUTLULUKLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR hihoyyyt

Bitek şunu diyeceğim
maşallah allah nazardan korusun
ömür boyu mutlu etsin
maşallaahhhhhh

tek kelıme ıle harıka mukemmel yaa :))
mutluluklarrr
teşekkür ederim çok tatlısın :1hug:

çok tatlı çıkmışsınız canım ya
bu ne doğallık
herseyın çok guzel olmuş
rabbın bır yastıkta kocatsın

amin canım...
Şeniz çok teşekkürler Şeniz
bir ömür boyu mutluluklar....:nazar:

sağol kuzucum teşekkür ederim Şeniz

muhteşemmm yaaa çook tatlısınız maşallah :nazar:
bir ömür boyu mutluluklar dilerim
darısı başıma

darısı başına canımmm:1hug:
allah herkesn içine sindirsin Şeniz

siz şu çılgın çift değilmisiniz? nikahınızdı sanırım böyle bisikletle falan gitmişstiniz....

bayıldım yaaa.....resimler ne kadar orjinal ne kadar hoş....gelinliğine bittim zaten....çok şık çok klasss....asilll.....

ne diyimki başkaaaopuyorumnanaktan

MUTLULUKLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR hihoyyyt

evett onlar biziz... kaydirigubbakcemile3 tabi bu sefer daha usturuplu yaptık çılgınlıklarımızı kaydirigubbakcemile3
hele gelinliğimi beğenmene çok çok sevindim teşekkür ederim beyaz kelebekimm Şeniza.s.

Maşallh çok güzel gelin olmuşsun ya
bird ekareler inanılmaz güzel canım.

objektif yorumuna güvendiğim bir isim daha :1hug:
teşekkür ederim barzey Şeniz

Çok gÜzelsİnİz rabbİm mutluluĞunuzu bozmasın

amin canım allahım mutluluk dileyene misliyle versin inşallah :Saruboceq:

Bitek şunu diyeceğim
maşallah allah nazardan korusun
ömür boyu mutlu etsin
maşallaahhhhhh

çok çok teşekkür eder yüreğinizin kıyısından öperim Şeniz

pozlar netlik siz mükemmelsiniz. mutluluklar
:1hug: çok sağol canımm
tek kelime ile super.omur boyu mutluluklar diliyorum sizlere.

gerçek anlamda beğenilmesi ruhumu okşadı. neredeyse tüm KK beni tanıdı.
çok çok minnettarım tatlı sözlerinizeŞenizŞeniz

Harikasınız cnm tam senden beklediğim gibi herşey mükemmel resimler harika çok hoş çok güzel olmuşsun bir ömür mutluluklar dilerim:1hug::nazar:

canımmmmm çok güzel bunlar yaaaa bir ömür boyu mutluluklar.....

canım gerçektende diyecek söz kelime bulamıyorum o kadar güzel o kadar şahane bir gelin olmuşsunki gözlerimi senden alamadım allah mutluluğunuza mutluluk sevginize sevgi aşkınıza aşk katsın bu mutluluğunuz yıllarca sürsün yüzündeki o gülümseme hiç eksilmesin
uzun zamandır gördüğüm en güzel en tatlı en şirin gelin sin allah nazarlardan saklasın :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

süper mükemmel ben ki kabarık gelinlik seven biri olarak böyle güzel bi gelinliği bulmuş olan seni tebrik ediyorum allah mutluluğunu bozmasın diyor bu kadar özgün olmayı sanırım yetenek diyip bağrıma gömüyorum:) süpersin:D herşey mükemmel fotolara bayıldım katalog çekimi gibi.

çok çok güzel bir gelin olmuşsun

herşey çok farklı olmuş. ahh ahh bir daha mı düğün yapsam acaba çok özendim:sinifsinif:

Back