Daha çok yeniymiş cnm inş gebesindir. Pisikolojikte olabiliyo bu tarz şeyler kendini dinleme kafaya da takma oldu mu acaba olacakmı falan diye. adet gecikmesini beklemek en doğru seçenek ama biz yapamıyoruzkızlar merhaba ben yeni üye oldum ve 3 aydır sürekli bu sitede erken hamilelik belirtilerini okuyup kafayı yiyorum :) eşimle 3 aydır deniyoruz fakat hala bi gelişme yok. bu ayda yumurtlama günü ve öncesi günlerde birlikte olduk ve yumurtlama gününden bir yada iki gün sonra kasıklarımda inanılmaz bir ağrı başladı en fazla yarım dakika girip çıkıyor ama tek taraflı değil ve hergün ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ve göğüs uçlarım çok hassaslaştı sürekli yemek yeme isteği var başkada herhangi bir belirti yaşamıyorum adetime 6 gün kaldı olma hamile olma ihtimalim nedir beklemek inanın çok zor geliyor
Daha çok yeniymiş cnm inş gebesindir. Pisikolojikte olabiliyo bu tarz şeyler kendini dinleme kafaya da takma oldu mu acaba olacakmı falan diye. adet gecikmesini beklemek en doğru seçenek ama biz yapamıyoruz
2 senedir :)) ne kadarlık evlisin hiç doktora gittinmievet ya çok haklısın kuzum ama işte insan sabredemiyor bekleyemiyor baya sıkıntılı zamanlar bunlar sendemi bekliyosun
2 senelik evliyim bende 3 aydir deniyoruz bu 4. ay ama yaşim 30 o yuzden bu kadar kafaya taktim doktora daha once baska problemler icin gitmistim ne kist var nede herhangi bir problem cok sukur adetler duzenli oluyor hemen olur diye dusunmustum ama olmuyomus sen 2 senedir deniyosun ama neden olmuyo gittinmi doktora2 senedir :)) ne kadarlık evlisin hiç doktora gittinmi
Aynen sandığımız giib kolay olmuyomuş bu işler. Evet gittim herşeyi yaptırdım bi sorun yok ama olmuyo Allah vermeyince vermiyo sabırlı olmamız lazım :) en azından sorunun yokmuş onu düşün kafanı rahatlat. Ya sorun olsaydı onunla uğraşacaktın gidermek için ben öyle düşünüyorum bi nebze iyi geliyor2 senelik evliyim bende 3 aydir deniyoruz bu 4. ay ama yaşim 30 o yuzden bu kadar kafaya taktim doktora daha once baska problemler icin gitmistim ne kist var nede herhangi bir problem cok sukur adetler duzenli oluyor hemen olur diye dusunmustum ama olmuyomus sen 2 senedir deniyosun ama neden olmuyo gittinmi doktora
Canım birliktelikten 2 gün sonra çok erken o belirtiler ama ağrıların yumurtanın çatladığının göstergesi olabilir. Yani kaç gün geçti birliktelikten bilmiyorum ama eğer 10 günü geçtiyse yaptırabilirsin kan testi. yani yumurtlama olduğunu düşündüğünde en son ne zaman birliktelik oldu diyelim bugüne göre 12 gün önce o zaman yaptırabilirsin kan testi ama kesin sonuç vermeyebilir. En güzeli adet günü yaptırmak. İnşallah hamilesindir ( o erken belirtilerin hepsi biraz psikolojik biraz yumurtlama ile ilgili o kadar erken gebelik belirtisi olmuyor maalesef)kızlar merhaba ben yeni üye oldum ve 3 aydır sürekli bu sitede erken hamilelik belirtilerini okuyup kafayı yiyorum :) eşimle 3 aydır deniyoruz fakat hala bi gelişme yok. bu ayda yumurtlama günü ve öncesi günlerde birlikte olduk ve yumurtlama gününden bir yada iki gün sonra kasıklarımda inanılmaz bir ağrı başladı en fazla yarım dakika girip çıkıyor ama tek taraflı değil ve hergün ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ve göğüs uçlarım çok hassaslaştı sürekli yemek yeme isteği var başkada herhangi bir belirti yaşamıyorum adetime 6 gün kaldı olma hamile olma ihtimalim nedir beklemek inanın çok zor geliyor
Çatlama hızı filanda normal mi? Bende yumurtlama tembelliği vardı 2 ay klomen kullandım öyle kaldım hamile. Birde şey yapmıştım yani hani kalmasam da olur diyordum ama yine de insan dayanamıyor yumurtlama tarihimi bilmiyordum iç güdüsel birşey yaptım 2’sinde birlikte olduktan sonra tampon taktım 30-45 dakika çıkarmadımAynen sandığımız giib kolay olmuyomuş bu işler. Evet gittim herşeyi yaptırdım bi sorun yok ama olmuyo Allah vermeyince vermiyo sabırlı olmamız lazım :) en azından sorunun yokmuş onu düşün kafanı rahatlat. Ya sorun olsaydı onunla uğraşacaktın gidermek için ben öyle düşünüyorum bi nebze iyi geliyor
yumurtlama günü 13 üydü daha 12 gün olmamış dün dayanamadım test yaptım tabiki negatif bu kadar erken çıkmaz ama insan duramıyor :) 3 aydır ztn dediğin gibi psikolojik olarak belirtileri yaşıyorum çoğumuz öyleyiz inşşalh hepimizin olur böyle beklemek çok zorCanım birliktelikten 2 gün sonra çok erken o belirtiler ama ağrıların yumurtanın çatladığının göstergesi olabilir. Yani kaç gün geçti birliktelikten bilmiyorum ama eğer 10 günü geçtiyse yaptırabilirsin kan testi. yani yumurtlama olduğunu düşündüğünde en son ne zaman birliktelik oldu diyelim bugüne göre 12 gün önce o zaman yaptırabilirsin kan testi ama kesin sonuç vermeyebilir. En güzeli adet günü yaptırmak. İnşallah hamilesindir ( o erken belirtilerin hepsi biraz psikolojik biraz yumurtlama ile ilgili o kadar erken gebelik belirtisi olmuyor maalesef)
evet aynen ama çok şükür bişey olmadığnı biliyosun ama herşey normalken olmaması çok ilginç geliyor. bu arada mekkeden bir meyve getirmiş arkadsım 1 senedir olmuodu onunda bu ay onu suda kaynatıp içmişti bu ay hamile oldugunu öğrendi bu ayda olmassa öbür ay onu deneyecemAynen sandığımız giib kolay olmuyomuş bu işler. Evet gittim herşeyi yaptırdım bi sorun yok ama olmuyo Allah vermeyince vermiyo sabırlı olmamız lazım :) en azından sorunun yokmuş onu düşün kafanı rahatlat. Ya sorun olsaydı onunla uğraşacaktın gidermek için ben öyle düşünüyorum bi nebze iyi geliyor
Çatlama hızı filanda normal mi? Bende yumurtlama tembelliği vardı 2 ay klomen kullandım öyle kaldım hamile. Birde şey yapmıştım yani hani kalmasam da olur diyordum ama yine de insan dayanamıyor yumurtlama tarihimi bilmiyordum iç güdüsel birşey yaptım 2’sinde birlikte olduktan sonra tampon taktım 30-45 dakika çıkarmadımbence onun da faydası olmuş olabilir çünkü bir tane bile sperm dışarı çıkamadı :))) deneyebilirsin zararı olan bir durum değil 45 dakika sonra çıkarınca yine dışarı çıkıyor spermler zaten. Amaç içeride kalmaları ayak dikmene gerek kalmıyor ki o zaten bence manasız çünkü sperm her türlü çıkıyor
E2 ye bakmadı işte doktorum ona aklım takıldı regl olunca farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum tampon konusu bana göre değil fitil zor kullanıyorumÇatlama hızı filanda normal mi? Bende yumurtlama tembelliği vardı 2 ay klomen kullandım öyle kaldım hamile. Birde şey yapmıştım yani hani kalmasam da olur diyordum ama yine de insan dayanamıyor yumurtlama tarihimi bilmiyordum iç güdüsel birşey yaptım 2’sinde birlikte olduktan sonra tampon taktım 30-45 dakika çıkarmadımbence onun da faydası olmuş olabilir çünkü bir tane bile sperm dışarı çıkamadı :))) deneyebilirsin zararı olan bir durum değil 45 dakika sonra çıkarınca yine dışarı çıkıyor spermler zaten. Amaç içeride kalmaları ayak dikmene gerek kalmıyor ki o zaten bence manasız çünkü sperm her türlü çıkıyor
Onu görmüştüm forumda dememek istersim ama getirtecek kimse yok :/evet aynen ama çok şükür bişey olmadığnı biliyosun ama herşey normalken olmaması çok ilginç geliyor. bu arada mekkeden bir meyve getirmiş arkadsım 1 senedir olmuodu onunda bu ay onu suda kaynatıp içmişti bu ay hamile oldugunu öğrendi bu ayda olmassa öbür ay onu deneyecem
Onu görmüştüm forumda dememek istersim ama getirtecek kimse yok :/
İdrarda ilk önce negatifti sonra pozitif oldu pozitif olınca Hemen kan verdim 2.23 çıktı sonrada silikleşti idrardakiaynen sadece 3 tane gelmiş 2 sini yapmış ve o ay hamile kaldı bir tane kalmıştı onuda ben aldım ama bilmiyorum olmazsa yine olmaz bence ayrıca arı poleni çok iyi diye duydum her sabah eşinde sende yiyecekmişsin biz bu ay başlıcaz bakalım inşallah olur .. ilk negatif çıkıp sonra pozitif çıkması ilginç kan testi mi idrardamı
İdrarda ilk önce negatifti sonra pozitif oldu pozitif olınca Hemen kan verdim 2.23 çıktı sonrada silikleşti idrardaki
Evt 15.Gün oldum ama yoğun bi şekilde bütük parçalar halinde oldum doktora söyledim böyle adet oldum diye olur öyle normal dedi ama tatmin etmedi cevabıAllah Allah adet oldunmu peki
Evt 15.Gün oldum ama yoğun bi şekilde bütük parçalar halinde oldum doktora söyledim böyle adet oldum diye olur öyle normal dedi ama tatmin etmedi cevabı
Yok canımçok ilginç kist falanda yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?