Ben iki gün gecene kadar beklicem canim yaa 2 kere boş gebelik gecirdim hamile oldguma sevinemem kiiBnada aynıdını dedı cnm benımde 25 27!atası olmam lazım test ne zaman yapsakkı bılmıyom
Onasıloluyo cnm ya bende bılmıyom kı hamılemıyım degılmı ruyamda test yaparsam busefer ıkı cızgı gorcegımı gordm sanrm artık delırdımBen iki gün gecene kadar beklicem canim yaa 2 kere boş gebelik gecirdim hamile oldguma sevinemem kiisıkıntı stres boş gebelik olacaksa hic hamile olmiyim daha iyi (
Adetin gecikiyor evde test yapiyorsun hamilesin. Ilk hamilelik olunca herkese soyluyorsun. Doktora gidiyorsun hersey guzel 2 hafta sonra gel kalp atisini duyalim diyor. Tabi Sen hamilesin yaa iciyorsun havada. 2 hafta sonra gidiyorsun bebek falan yok hicc olusmamis. Ilk onemsemedim ogrenciydim o zaman ve herkes ilk gebelikti normal dedi. Aradan 2 yil gecti gene hamileydim. Ve gene aynisi oldu Rabbim o can I bi turlu nasip etmedi tabi testler yapildi daha yeni sonuclandi bu ay korunmadim artik. Bu sefer korkmuyorum ama allahin vardir bi bildigiOnasıloluyo cnm ya bende bılmıyom kı hamılemıyım degılmı ruyamda test yaparsam busefer ıkı cızgı gorcegımı gordm sanrm artık delırdım
Aallall cnm tabı bundads vardor bıhayır kosmet ıtestlerde bısey cıktımı sebebıAdetin gecikiyor evde test yapiyorsun hamilesin. Ilk hamilelik olunca herkese soyluyorsun. Doktora gidiyorsun hersey guzel 2 hafta sonra gel kalp atisini duyalim diyor. Tabi Sen hamilesin yaa iciyorsun havada. 2 hafta sonra gidiyorsun bebek falan yok hicc olusmamis. Ilk onemsemedim ogrenciydim o zaman ve herkes ilk gebelikti normal dedi. Aradan 2 yil gecti gene hamileydim. Ve gene aynisi oldu Rabbim o can I bi turlu nasip etmedi tabi testler yapildi daha yeni sonuclandi bu ay korunmadim artik. Bu sefer korkmuyorum ama allahin vardir bi bildigi
Hayir hic bir sey yok kan pihtisi falan olsa coxumu kolay. Allah dermansiz dert vermesin.Aallall cnm tabı bundads vardor bıhayır kosmet ıtestlerde bısey cıktımı sebebı
Denıceksın ozaman sıreklı cnm en kotu ıhtımal da tup bebek ıns normal olmustur bıseferHayir hic bir sey yok kan pihtisi falan olsa coxumu kolay. Allah dermansiz dert vermesin.
Evet doktor da atynisini soyluyor surekli dene diyor 2 kere kurtaj oldum ve bu da zararli vucuda. Bi arkaas 5 bos gebelikten sonra hamile kaldi. Saglam bi psikoloji gerek ve vurdumduymazlik:))Denıceksın ozaman sıreklı cnm en kotu ıhtımal da tup bebek ıns normal olmustur bısefer
Evet oyle olmak lazım aslında hıc takmamak lazım ruyama kdr gırdı dusunmekten olacaksam adetımı gununde olayım persembe varsa da tabı cıksın bıran onceEvet doktor da atynisini soyluyor surekli dene diyor 2 kere kurtaj oldum ve bu da zararli vucuda. Bi arkaas 5 bos gebelikten sonra hamile kaldi. Saglam bi psikoloji gerek ve vurdumduymazlik:))
Ben de heyecanlandim simdi 48 saat var:))Evet oyle olmak lazım aslında hıc takmamak lazım ruyama kdr gırdı dusunmekten olacaksam adetımı gununde olayım persembe varsa da tabı cıksın bıran once
Tabi senin icin benim daha 8 günüm var:)Evet oyle olmak lazım aslında hıc takmamak lazım ruyama kdr gırdı dusunmekten olacaksam adetımı gununde olayım persembe varsa da tabı cıksın bıran once
Bnm hıc heycanlı degışım heycanımın sondugı zamqnları cokngordum cnmTabi senin icin benim daha 8 günüm var:)
Ne zamandan beri deniyorsunuz?? Kayıp çok mu oldu?Bnm hıc heycanlı degışım heycanımın sondugı zamqnları cokngordum cnm
Yok cnm uc aydır daha hıc hamıle kalmadım allahın ıznıyle belırtı yasadıgım oldu ama pskolojıkNe zamandan beri deniyorsunuz?? Kayıp çok mu oldu?
Ooo daha çok erken sıkma canıni :)))Yok cnm uc aydır daha hıc hamıle kalmadım allahın ıznıyle belırtı yasadıgım oldu ama pskolojık
Evet cnm haklısın cok seneler deneyenler var allahın ıznıyle ına olur hepımızın bel kasık agrısı oluyo aradaOoo daha çok erken sıkma canıni :)))
Kasik agrim disinda hic bisey yok:))) bi de sivilce. Oyle sol kasikda degil sağ kasikta agri var :))))Evet cnm haklısın cok seneler deneyenler var allahın ıznıyle ına olur hepımızın bel kasık agrısı oluyo arada
Bel kasık agrm arttı adet olabılırımKasik agrim disinda hic bisey yok:))) bi de sivilce. Oyle sol kasikda degil sağ kasikta agri var :))))
Hayirlisi olsun kuzumBel kasık agrm arttı adet olabılırım
Daha gelen gıden bısey yok hayırlıso bakalmHayirlisi olsun kuzum
Canım bazen herşey normalken bile böyle oluyor. Ben 28 kasımda 2 gün kahve akıntı geçirdim adet tarihimdi 28 kasım.16 aralıkta tekrar adet oldum ne kist vardı ne enfeksiyon. Bazen oluyor öyle benim 28 kasımdan sonra göğüslerim çok şişti hamileyim sandım ama değildim bel ağrım çoktu filan test yaptır kan testiSancılarım belden vuruyor ara ara, hayatımda ilk defa böyle birsey oldu, kahve akıntı geliyor cok az, 28 gün olsa bugün olmam gerekirdi, 30 gün desem carsamba olmam lazım,
Persembe kan verdim orda çıkmazmiydi , kan idrar sorun yok gayet güzel dedi doktor,forumlari okuyrm adet bugün olmaliydim bel agrim cok 2 3 gün daha bekleyim, en son iliski 8 ocakta oldu 10 gün sonra kan testi yaptık onuda doktor ilk muayeneye gttgm icin yaptılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?