Gebeliğe Hazırlık Taze taze erken hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnada aynıdını dedı cnm benımde 25 27!atası olmam lazım test ne zaman yapsakkı bılmıyom
Ben iki gün gecene kadar beklicem canim yaa 2 kere boş gebelik gecirdim hamile oldguma sevinemem kii sıkıntı stres boş gebelik olacaksa hic hamile olmiyim daha iyi(

Ben iki gün gecene kadar beklicem canim yaa 2 kere boş gebelik gecirdim hamile oldguma sevinemem kii sıkıntı stres boş gebelik olacaksa hic hamile olmiyim daha iyi(
Onasıloluyo cnm ya bende bılmıyom kı hamılemıyım degılmı ruyamda test yaparsam busefer ıkı cızgı gorcegımı gordm sanrm artık delırdım

Onasıloluyo cnm ya bende bılmıyom kı hamılemıyım degılmı ruyamda test yaparsam busefer ıkı cızgı gorcegımı gordm sanrm artık delırdım
Adetin gecikiyor evde test yapiyorsun hamilesin. Ilk hamilelik olunca herkese soyluyorsun. Doktora gidiyorsun hersey guzel 2 hafta sonra gel kalp atisini duyalim diyor. Tabi Sen hamilesin yaa iciyorsun havada. 2 hafta sonra gidiyorsun bebek falan yok hicc olusmamis. Ilk onemsemedim ogrenciydim o zaman ve herkes ilk gebelikti normal dedi. Aradan 2 yil gecti gene hamileydim. Ve gene aynisi oldu Rabbim o can I bi turlu nasip etmedi tabi testler yapildi daha yeni sonuclandi bu ay korunmadim artik. Bu sefer korkmuyorum ama allahin vardir bi bildigi

Aallall cnm tabı bundads vardor bıhayır kosmet ıtestlerde bısey cıktımı sebebı

Denıceksın ozaman sıreklı cnm en kotu ıhtımal da tup bebek ıns normal olmustur bısefer
Evet doktor da atynisini soyluyor surekli dene diyor 2 kere kurtaj oldum ve bu da zararli vucuda. Bi arkaas 5 bos gebelikten sonra hamile kaldi. Saglam bi psikoloji gerek ve vurdumduymazlik:))

Evet doktor da atynisini soyluyor surekli dene diyor 2 kere kurtaj oldum ve bu da zararli vucuda. Bi arkaas 5 bos gebelikten sonra hamile kaldi. Saglam bi psikoloji gerek ve vurdumduymazlik:))
Evet oyle olmak lazım aslında hıc takmamak lazım ruyama kdr gırdı dusunmekten olacaksam adetımı gununde olayım persembe varsa da tabı cıksın bıran once

Canım bazen herşey normalken bile böyle oluyor. Ben 28 kasımda 2 gün kahve akıntı geçirdim adet tarihimdi 28 kasım.16 aralıkta tekrar adet oldum ne kist vardı ne enfeksiyon. Bazen oluyor öyle benim 28 kasımdan sonra göğüslerim çok şişti hamileyim sandım ama değildim bel ağrım çoktu filan test yaptır kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…