Gebeliğe Hazırlık Taze taze erken hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
Arkadaşlar öncelikle hala inanamıyorum sanki rüyaymış gibi sürekli sonuca bakıp duruyorum. Bat’ım 15-16 ocaktı. Benim adet öncesi sendromum hep aynıdır göğüslerim şişer kasıklarım ağrır belim ağrır mide bulantım olur. 31-32 günde bir adet olurum. Bu ay yine 1 hafta öncesinden göğüslerim şişti bel ağrım normalden fazla oldu normalde de aşırı idrara çıkan biriyimdir bu sefer sistit olmuşum gibi sürekli çişim varmış gibi hissediyordum hatta öyle olduğumu düşünüyordum. Gelelim kasık ağrılarına... benim sağ ve sol yumurtalığım aynı anda ağrırdı. Bu sefer farklı bir ağrıydı ve yoğunluk sol taraftaydı. Akıntım hiiiç olmadı. 15 ocakta idrar testi yaptım ve negatifti öyle silik filanda yoktu baya negatif. Bir kaç gündür baş dönmem ve mide bulantım vardı (çok hafif) Bugün kan testi yaptırdım ve değerim 141.7 çıktı. Başka topikte yazdım orda çok arkadaş sormuştu o yüzden başlık açtım. İsteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin allah. (Biz yumurtlama zamanını takip etmedik daha sonrasında baktım yumurtlamadan 1 gün önce 2 gün sonraya denk gelmiş en güzel formül rahat olmak) hepimizin sağlıklı bebekleri olsun. Dualarım sizlerle sizlerde benim ve bebeğim için dua edin oldu mu inşallah sağlıklıdır

Amin cnm allah gönlüne göre versin inşallah sağsağlim kucağına al bebeğini darısı başıma

Sadece yumurtlama döneminde mi oluyo onun dışında hamilelik olmuyor mu peki Allah saü sağlim kucağınıza almayı nasip etsin :)

Sadece yumurtlama döneminde mi oluyo onun dışında hamilelik olmuyor mu peki Allah saü sağlim kucağınıza almayı nasip etsin :)
Yumurtlama olmazsa gebelik olmuyor canım. Yani çatlaması lazım ki sperm içine girsin ve döllenebilsinler. Amin hepimize inşallah

Benim adetin bittiği gün oldu ama o zaman değildi galiba emin değilim süpheli kaldım o zaman olmadı demek ki canm

Amin cnm allah gönlüne göre versin inşallah sağsağlim kucağına al bebeğini darısı başıma
Aminn canım en kısa sürede sende yaşarsın umarım olması gereken zamanda oluyor. Hepimizin gönlüne göre olsun herşey

Benim adetin bittiği gün oldu ama o zaman değildi galiba emin değilim süpheli kaldım o zaman olmadı demek ki canm
Yani anlamanın bir yolu var mı bilmiyorum tek bildiğim doktora gidiyorsun ultrasonla takip ediyor. Ama şöyle birşey yapabilirsin istiyorsan eğer adetin bittiğinde (lekelenmenin bitmesini bekleme yanıltıcı olur) başla adetinden itibaren 14. Günü say iki gün öncesinde ol birde 14.günde ol sonra da adet gününden 14 ü çıkar o tarih kaça geliyorsa o günde birlikte ol 1-2 gün öncesi olur ama sonrasında olmanın bir faydası yok çünkü sperm 3 gün canlı kalabiliyor ama yumurtlama en fazla 24 saat sürüyor

Iloskodenn kac gun sonra belırtılerın oldu cnm

Canım anladığım kadarıyla yumurtlama tarihim ya 31 aralık ya 2 ocak belirtilerimde 12 ocakta başladı yani 10-12 gün sonra olmuş oluyor
Baya zaman gecmıs senın yaptınmı test bnm bel ve kasık agrm var sabahtan berı karnımın ıcınde degısık bı agrı nıye acaba ya

Baya zaman gecmıs senın yaptınmı test bnm bel ve kasık agrm var sabahtan berı karnımın ıcınde degısık bı agrı nıye acaba ya
Ben idrar testini kan vermeden 2 gün önce yaptım negatifti evirdim çevirim çizgi var mı diye 2.çizginin gölgesi bile yoktu sonra kan verdim pozitif çıktı. Karnım çok ağrıyor içim yanıyor gibi bence test yaptır canım ama kan testi yaptır. Bak sol kasığımda batma bıçak batıyor gibi oluyor orta tarafımda ince ince bir sızı ağrı (mekik çekersin kasların yanar ya öyle bir ağrı)

Eee sen hamılemısın yanı sımdı benımde belımın ortaso agrıyp ra sora kasık agrısı karnımda bı degısık agrı akıntımmvar sanırım bugunde sulu goguslere bakcam bıara

14. gun derken adet başlamanın uzerıne 14. gunumu sayıyoruz
ben, 14. gunu adet bittikten sonrakı 14. gun dıe bilirdm

Eee sen hamılemısın yanı sımdı benımde belımın ortaso agrıyp ra sora kasık agrısı karnımda bı degısık agrı akıntımmvar sanırım bugunde sulu goguslere bakcam bıara
Benim hiç akıntım olmadı canım doktora gittim değeri

Ya yazmadan göndermişim değerim 141.7 idi bugün 293 olmuş git baktır sende bence

14. gun derken adet başlamanın uzerıne 14. gunumu sayıyoruz
ben, 14. gunu adet bittikten sonrakı 14. gun dıe bilirdm
Hayır adet olduğun günden itibaren 14.gün sayılıyor yani 1 ocakta adet oldun 15 ocak yumurtlamış oluyorsun ama bu 28 günde bir olan biri için geçerli.. asıl bulma kaç güne bir adet oluyorsan ondan 14’ü çıkaracaksın ben 32 günde bir adet oluyorum 32-14= 18.günde yumurtlamış oluyorum

25 aralıkta ılk gun 3 gun surer 24 ocakta olmam gereklı 28 gunde bır oluyrm deılmı ben hesabı yanlısmı yapmısım hep ya

takvımım dıe program var ordan bakıorum ben adet bttkten sonrakı gun başlardm 14. gun dıe

25 aralıkta ılk gun 3 gun surer 24 ocakta olmam gereklı 28 gunde bır oluyrm deılmı ben hesabı yanlısmı yapmısım hep ya
Canım şöyle hesapla 25 aralıktan 24-25 ocağa 1 ay var yani 30-31 günde bir oluyorsun.. birde aslında hesaba çok takılmamak lazım işin keyfini çıkarmak lazım ben takvime dün hamile olduğumu öğrendiğimde baktım (ben gün gün cinsel ilişkiyi işaretliyorum) denk gelmiş oldu tam yumurtlama günümde olmamışız birlikte öncesi ve sonrası günlerde olmuşuz. Ayak dikme işlemini filanda yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…