Gebeliğe Hazırlık Taze taze erken hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
takvımım dıe program var ordan bakıorum ben adet bttkten sonrakı gun başlardm 14. gun dıe
Adetin ilk gününü baz alacaksın kırmızıları gördükten sonra 14 gün say ama bu 28 günde bir oluyorsan ama 30 ve üzeriyse 14 ü çıkarıp bulacaksın

Kozlar dr dan coktm rahım duvarı kalın dedı cok kafaya takıyosn dıye bıkızdı bana kan verdm yumurtlama ocın oda ıkı saat sonra cokcak ıste oyle

doktora gttm gayet guzel dedı degerlerın 28 gunde bır oluyrmuusm , bugun olmam lazım kan testını perşembe yaptrdm bişey cıkmadı belli olurmuydu acaba 3 gun onceden bellı olurmu kanda, kac gundur baya agrım var nerden oldu anlamadım testlerımde enfeksıyonda cıkmadı üşüttüm diyeyım

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

Cnım çıkabilir ama çok düşük çıkar ben adet günümde baktırdım 141 çıktı baktır sabah sağlık ocağında ver kan öğleden sonra çıkıyor haber et mutlaka

Kozlar dr dan coktm rahım duvarı kalın dedı cok kafaya takıyosn dıye bıkızdı bana kan verdm yumurtlama ocın oda ıkı saat sonra cokcak ıste oyle
Rahim duvarı kanamadan dolayı kalınlaşmıyor mu?yani adetin yaklaştığı için

Rahim duvarı kanamadan dolayı kalınlaşmıyor mu?yani adetin yaklaştığı için
Hem oyle hemde hamılelıktenkalınlasormıs Bebek tutunsun dıye kasıklarımda agrılar var suan goguslerm de sızlıyo

Hem oyle hemde hamılelıktenkalınlasormıs Bebek tutunsun dıye kasıklarımda agrılar var suan goguslerm de sızlıyo
Hamile misin? Östrojen yüksekliği yapar kalınlaşmayı o da gebelikte artar evet ama beraberinde kanama gerçekleşir aynı şey arkadaşımda oldu geçen hafta. Çok takma kafana canım sağlığın bozulmasın

Kosmet cnm bakcaz gorcez

Sancılarım belden vuruyor ara ara, hayatımda ilk defa böyle birsey oldu, kahve akıntı geliyor cok az, 28 gün olsa bugün olmam gerekirdi, 30 gün desem carsamba olmam lazım,
Persembe kan verdim orda çıkmazmiydi , kan idrar sorun yok gayet güzel dedi doktor,forumlari okuyrm adet bugün olmaliydim bel agrim cok 2 3 gün daha bekleyim, en son iliski 8 ocakta oldu 10 gün sonra kan testi yaptık onuda doktor ilk muayeneye gttgm icin yaptılar.

Bazen on gun sonra salgılanmaya baslarmıs beta degerın kac cıktıko cnm

Beta falan soylenmedi , öylesine ilk defa kontrol amacli gttm, değerlerde sorun yok dendi, hamilelik ile ilgili konuşmadık, acaba dedim 28 deilde 30 gunmu dongüm yada gec dollenme olabilirmi
Bikac gün bekleyim, bende gec döllenme olabilirmi diorum birazda bilgisizim bu konularda birseyler öğrenmeye caliisorum

Olabılır cnm suan bende beklıyorum zaman gecsın dıye kosmet bekle

18 ocakti gttgmde, kan ve idrar testi yapıldı, birkaçgün önce yumurtlamam oldugu soylendi ama malesef programdaki günle pek uymuyor gibi geldi , o günleri degerlendirmem gerekmezmiydi, bisey olsa kanda cikardi die düşünüyorum

Bnm yumulamada 16 sıydı hala beklıyorum belkı gec dollenmedır testte zaten cıkmaz suan bekle derım batını

Mrb. Ben de 19 ocak cuma gunu gittim başka bi sebepten dolayi gitmistim. Bir yumurtan catlamis rahim kalinlaşmis dedi . Normalde hamilelik beklemiyordum doktor oyle diyince umutlandim. 31 ocak adet tarihim gunler gecmek bilmiyor

Mrb. Ben de 19 ocak cuma gunu gittim başka bi sebepten dolayi gitmistim. Bir yumurtan catlamis rahim kalinlaşmis dedi . Normalde hamilelik beklemiyordum doktor oyle diyince umutlandim. 31 ocak adet tarihim gunler gecmek bilmiyor
Bnada aynıdını dedı cnm benımde 25 27!atası olmam lazım test ne zaman yapsakkı bılmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…