Aaa aşk olsunHemen gidip 1 kilo patates alıp , mutfağa girin bence . Beraber yarışalım
Çok teşekkür ederim bu arada beğenmenize sevindim .
Rabiacım çok çok teşekkür ederim
Göremiyorum seni artık hiç :26:
Benim civcivler kovalamalık değil yemelik
canim ben calisiyorum nete zamanim olmuyor bu aralar baya yogun calismaya basladimusandim
Ahhhh ausum yaktın beni...Patates krokete bayılırım, tavuk da severim çok...İkisi bir arada çok güzel bir kombinasyon olmuş, ellerine sağlık.Ama en çok beğendiğim civcivler oldu, benim de hemen yapmam lazım, bayıldım...:) Şimdi mutfak faresi biberon bu aç haliyle gidip baksın bakalım mutfağa, dişe dokunur bir şeyler var mı diye...
Bu yemeği yaptım bugün. Benim yaptığım yemeği bu tarifi bulan kişi görse intihar eder o derece kötü oldu
Tavuğu bile beceremedim bu nasıl bir beceriksizlikse artık
Bu yemeği yaptım bugün. Benim yaptığım yemeği bu tarifi bulan kişi görse intihar eder o derece kötü oldu
Tavuğu bile beceremedim bu nasıl bir beceriksizlikse artık
Olmayan kısmı neydi ki canım ?
Patates kroket kolay gözüküyor ama kıvamı tutmazsa kızarırken hayal kırıklığı olabilirAma tavukların nesini yapamadım yahu At tavaya sotele .
Tavukları nasıl becerdiysem yaktımAslında patatesin kıvamı tuttu ama kızartma kısmını beceremedim :26:
Mercani seni görünce bir yazayım dedim
Kilo almayayım diye yağını az tutmuş olabilir misin acaba ?
Yok bu aralar saldım kendimi yağdan tuzdan kısmıyorum
Kızartma kısmını beceremedim. Bir de şimdi farkettim kızartırken un sürmeyi unutmuşum
Yok bu aralar saldım kendimi yağdan tuzdan kısmıyorum
Kızartma kısmını beceremedim. Bir de şimdi farkettim kızartırken un sürmeyi unutmuşum
Çok çok leziz görünüyor kroketler , ellerine sağlık canım..
Şu küçük civcivleri de oğluşun afiyetle yemiştir eminim..)
Çok teşekkürler rüyabusecim
Evet civcivler ufaklıkla beraber gazabımıza uğradı o akşam
Ben de yapıcam bugün kızıma inşllh , civcivleri tabağa dizip küçük bir sürpriz yapim diyorum.Eminim benim ki de
Çok beğenicektir.
Oy verirken gerçekten zorlanıcaz yine , tekrardan ellerine sağlık..
Ellerine emeğine yüreğine sağlık bitanemmm harika görünüyorlarrr insan o civcivleri yemeye kıyamazyarışmada başarılar dilerim canımmm
Çok teşekkürlerPegasus patatesi serbest bırakıyor mu