Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdeeee Helinciğim bıraksa Canan Karatay ablamız yasakkkkkkk diyorrr![]()
Ellerine saglik cok lezzetli gozuyor yarin kesin deniceeem :)
Ooooo Karatay mı yapıyorsun , bende Helinin takımından mezunum , kaptan karataydan daha fenadır
Çok teşekkür ederim . Deneyin , umarım beğenirsiniz .![]()
Evet canım bundan sonra hep böyle besleneceğim inşşş çok faydasını gördümmHelinim bitanedir anlayışlı sevecen bi tek kanatrları eksik diyorum ben hep fenalığını hiç görmedimm bitanemiz bizim o
woooow yeni farkettim bu konuyuu
nefis olmuş ablacım hele o civcivleri söylemiyorum bile
neyse hatunlar yarışmanın birincisi belli olmuştur herkes dağılabilir![]()
Çok çok teşekkür ederim hazalcım , ne yalan söyleyeyim bu güzel sözler karşısında öyle bir müddet baktım ben şimdi ne cevap yazsam diye:26:
Birazda utandım galiba
Herkes harika tariflerle katıldı , eminim çok keyifli bir yarışma olacak .![]()
ahahahayy ablacım gerçekten çok şirinsin ya
namını çok duyuyordum kk'nin vazgeçilmez hatunlarından olmanı şimdi daha iyi anlıyorum![]()
![]()
kroketi hiç sevmem ama bu çok lezzetli görünüyorr yaaa nasıl da yiyesim geldi
ellerinize sağlık
Şirinim değil mi
Çok teşekkür ederim , sevmediğiniz bir şeyi canınız çektiyse ne mutlu bana![]()
ayrıca oğlunuz için hazırladığınız da süper olmuş :116:
Çok canım çekti şimdi anneme yaptırayım en kısa zamanda
Civcivleride canım çekti ama koca kız olduğum için yapmaz annem![]()
Ellerine sağlıkkkk yarışmada başarılar![]()
Teşekkürler
Canı çekene kargo servisi olsa keşkeCivcivler + 3 için , üst limit yok , bence onlardan da sen yapabilirsin .
Gunaydin,
Oyumu kullandim. Bir puan tavuklu oldugu icin kirdim (oy + 9 puan verdim), herkese basarilar. Tabi ki Aus'a daha fazla![]()
Sana ben özel olarak kıymalısını yapayım 10 puan 10 puan alayım senden , olmaz mı
Sağol canım teşekkürler![]()
Bende yalan yok. Tavuksuz yapsaysin 10 verebilirdim. Olabilir ayrintilari ben Turkiyeye gelince konusalim . Yesillenmissin hayirli olsun, bunak bir edimiz mi var artik. :)) Elimden cekecegin var artik.
![]()
Vay kk nın haline her şeyi birbirine karıştırabilirim her anGözlüklerim yoktu görememişim , alzheimer hapımı almadım idare edin derim artık
![]()