Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
:KK19::KK19::KK19::KK19:
Senin leopar kekten yaptım pişirme yağıdının azizliğine uğradım zor çıktı mecburen toplamak için krema süreceğim yoksa şekil daha iyi olmuştu:KK19:

Tüh ya yine mi olmadı:KK43: Darısı üçüncüye Nevoş.:KK52:Allahın hakkı üçtür:)

:KK19::KK19::KK19::KK19:
Senin leopar kekten yaptım pişirme yağıdının azizliğine uğradım zor çıktı mecburen toplamak için krema süreceğim yoksa şekil daha iyi olmuştu:KK19:

Nevreste bu sayfanın moderatörü sen misin acaba?
Ben tavuk yemeği ekledim ama bilgisayarım tek seferde 5 ten fazla resim yüklemedi,konuyu açar ikinci mesajda devam ederim diyordum ama şimdi moderatör onayından sonra konu gösterilecek diyor benim tarif yarım kaldı yani napıcam ben:KK9:

Son düzenleme:
Ben tavuk yemeği ekledim ama bilgisayarım tek seferde 5 ten fazla resim yüklemedi,konuyu açar ikinci mesajda devam ederim diyordum ama şimdi moderatör onayından sonra konu gösterilecek diyor benim tarif yarım kaldı yani napıcam ben:KK9:

Bence tamamlayıp tekrar gönderin.Ya da Kazen'e özel mesaj atın.Yarım tarifi açmaz zaten.

Evet benim canım:KK34:
Resimleri ekleyemediyseniz konu açılmaz veya açılır iptal olur:26:
Yeniden açmanız gerekir:KK31:

Selam kızlar :KK3:
Ben bu yarışmaya katılamayacağım herhalde iş yerinde de fotoğraflar yüklenmiyor painte aktardığım ve küçülttüğüm halde... Hep yükleme hatası veriyor:KK50:

Ben bu yarışmaya katılamayacağım herhalde iş yerinde de fotoğraflar yüklenmiyor painte aktardığım ve küçülttüğüm halde... Hep yükleme hatası veriyor:KK50:

Lilycim heyecan ile bekliyordum tarifini, nasıl bir hata alıyorsun acaba ? Belki bilgisayar ile arası iyi olan arkadaşlardan yardım gelir ..

:KK3::KK3::KK3:

$Gyfd.jpg

Tavuk yahni:KK56:

Canım resimlerin formatımı farklı acaba o yüzden de site reddediyor olabilir:26:
Ben kaç gündür senin tarifini bekliyordum:KK5:

:KK3::KK3::KK3::KK3: $image.jpg
Fırında yaptığımız bol keklikler tavuk but ablamın ellerine sağlık :KK16:
$image.jpg

Son düzenleme:
Ellerine sağlık canım:KK56::KK19:

Ellerinize sağlık Efser'cim :KK56::KK19:
Sağol canım evde tavuk yenmeyince kendimi ablamın yanında buldum çok lezzetli olmuştu özlemişim :KK16::KK56:

Bek sesiz kalmış buralar :KK5:misafirin varmış ellerine sağlık tatlım çok lezzetli görünüyor her şey :KK56:

X