• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Pizza isteyenler buyursun.:1:

JLdBYW.jpg

sağol canım iyiyim:16: rutin bebekli anne sabahı:16: sizleride görmek istiyorum yarişmada:16:

O da çok güzel bence.:nazar:Çocuğun kız mı erkek miydi canım.Kaç yaşında?

Ben bu sefer elektrik alamadım kategoriden.:27:Elektriksiz yapamıyorum bu işleri.:1:

Resim biraz büyük olmuş düzeltmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
O da çok güzel bence.:nazar:Çocuğun kız mı erkek miydi canım.Kaç yaşında?

Ben bu sefer elektrik alamadım kategoriden.:27:Elektriksiz yapamıyorum bu işleri.:1:

çok hoşşun:16: hııı elektirik yok diyosun mum ışığıdamı yok:16:olabilseydin sevinirdim canım:16: bizim 25 haftalık doğan su an iki buçuk yaşında yakışıklı bir oğlumuz var:16:tabiki doğru diyosun onunla sadece sabahlar değil bütün hayat güzel:16: seni çok tanımıyorum evli bekar bebek??

Tarifimi ekledim.Onaylandıktan sonra ortaya çıkacaktır..Umarım beğenirsiniz.Ben çoook seviyorum bu tarifi.Eşimde bayıldığı için sürekli yapıyoruz. :56::56:

Merakla bekliyorum tarifinizi.:56:

çok hoşşun:16: hııı elektirik yok diyosun mum ışığıdamı yok:16:olabilseydin sevinirdim canım:16: bizim 25 haftalık doğan su an iki buçuk yaşında yakışıklı bir oğlumuz var:16:tabiki doğru diyosun onunla sadece sabahlar değil bütün hayat güzel:16: seni çok tanımıyorum evli bekar bebek??

Mum da yok canım.:1:

Ama o şu an tam sevilmelik.:16:Yeğenimi hatırlıyorum o yaşlarda öpmek istemem yüzünden benden kaçıyordu.:1:Hiç affetmem öperim:)Ben bekarım canım.Samsun'dayım.

Merakla bekliyorum tarifinizi.:56:

Mum da yok canım.:1:

Ama o şu an tam sevilmelik.:16:Yeğenimi hatırlıyorum o yaşlarda öpmek istemem yüzünden benden kaçıyordu.:1:Hiç affetmem öperim:)Ben bekarım canım.Samsun'dayım.

Elektirikli başka tariflerde buluşmak dileğiyle:16: ah o yiğen sevgisi :16: bende çok severim yigenimi halasının bitanesı:16: bizimkide öyle canı istemezzse yüzünü saklıyo maymun:16: benım eşimin şehri orda üni gitmiş çok seviyo:16 biri nerelisın diyince samsunluyum diyo:16: ki kendisi yabancı:)))

Elektirikli başka tariflerde buluşmak dileğiyle:16: ah o yiğen sevgisi :16: bende çok severim yigenimi halasının bitanesı:16: bizimkide öyle canı istemezzse yüzünü saklıyo maymun:16: benım eşimin şehri orda üni gitmiş çok seviyo:16 biri nerelisın diyince samsunluyum diyo:16: ki kendisi yabancı:)))

Evet canım mutlaka buluşuruz başka bir tarifte.:38:Tabi seninle buluşmak benim için ne kadar hayırlı olur orası şüpheli.:60:Şaka bir yana çok marifetlisin.:34:

Demek eşin yabancı.Yabancı birinin burayı sevmesi de ayrı güzel.Gerçekten de güzel ama:)Hemşerime selamlar o zaman.:1:

Evet canım mutlaka buluşuruz başka bir tarifte.:38:Tabi seninle buluşmak benim için ne kadar hayırlı olur orası şüpheli.:60:Şaka bir yana çok marifetlisin.:34:

Demek eşin yabancı.Yabancı birinin burayı sevmesi de ayrı güzel.Gerçekten de güzel ama:)Hemşerime selamlar o zaman.:1:

tarif mi ekledin :23::23::23:

öyle hissettmim de :27::27::27:

kısmet bakalım :32::32::32::51:

Ben sizi takipteyim bu sefer:)

Kısmet dersin bir bakmışsın başkası kapmış.:27:Elini çabuk tut.

Selam hanımlar :3:
Ben dün tarif ekleyemedim resim yüklenmedi bir türlü hep hata verdi acaba kkda mı bir sorun var anlayamadım kızlar:44:

Selam canım.

Resimlerin büyükse ondan da olabilir.Küçültüp eklemeyi dene istersen.:34:

Ben sizi takipteyim bu sefer:)

Kısmet dersin bir bakmışsın başkası kapmış.:27:Elini çabuk tut.

Selam canım.

Resimlerin büyükse ondan da olabilir.Küçültüp eklemeyi dene istersen.:34:

kıskanırsın sonra ama :27::27:

yok kız yapıcam da uygun ortam bekliyorum evde :51::51::1:

Back