Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Ben sizi takipteyim bu sefer:)

Kısmet dersin bir bakmışsın başkası kapmış.:KK53:Elini çabuk tut.

Selam canım.

Resimlerin büyükse ondan da olabilir.Küçültüp eklemeyi dene istersen.:KK34:
nasıl olacak?
yani makineden pcye aktardım daha bir tane foto bile ekleyemedim:44:

nasıl olacak?

Paintte küçültebilirsin veya fotoğraf küçültme programı indirebilirsin canım.Photoscan diye bir program var basit.Hemen kuruluyor zaten.Bilmiyorum anlıyormusun bu işlerden ama.:26:

nasıl olacak?
Canım merhaba
Resimin üzerine tıklayıp açacaksın ,sonra AÇ yazıyor olması lazım ona tıklayıp- PAİNTi seçeceksin-Daha sonra YENİDEN BOYUTLANDIR deyip ordaki sayıyı 100 ise 70-80 yapacaksın-1000 ise 700-800
Tüm resimleri böyle düzenlemelisin:KK34:
Birde Google Chorme kullanmanı öneririm:KK34:
$1.jpg :nazar:

Paintte küçültebilirsin veya fotoğraf küçültme programı indirebilirsin canım.Photoscan diye bir program var basit.Hemen kuruluyor zaten.Bilmiyorum anlıyormusun bu işlerden ama.:26:

Tumblr hesabın varsa once oraya yukle sonra buraya kopyala yapıştır hem büyü görünür hem kolay :KK24:

Canım merhaba
Resimin üzerine tıklayıp açacaksın ,sonra AÇ yazıyor olması lazım ona tıklayıp- PAİNTi seçeceksin-Daha sonra YENİDEN BOYUTLANDIR deyip ordaki sayıyı 100 ise 70-80 yapacaksın-1000 ise 700-800
Tüm resimleri böyle düzenlemelisin:KK34:
Birde Google Chorme kullanmanı öneririm:KK34:
Eki Görüntüle 1059707 :nazar:
Kızlar teşekkür ederim hepinize önerilerinizi deneyeceğim uygun bir zamanda - pc yeni o yüzden bazı programlar eksik gidince bir bakayım - tumblr hesabım yok - painte bakarım pcde var mı diye- internet için de tarayıcı olarak chrome kullanıyorum zaten:KK34:

4. tarifimiz geldi:KK52::KK52:
hadi yaaa - hemen bakıyorum

Tarifimi ekledim onayda:KK56:Şimdi acil çıkmam lazım:KK55::KK54::KK54:
Nevoş tarif yayınlandıktan sonra 1-2 resim çok küçük biraz büyütebilir misin canım:KK34:
Programla düzenleme yaptım rbazı resimlere ama buraya ekleyince çok küçük göründüler gözüme:26:
İlgilenirsen mutlu olurum canım:KK19:

Nevoş tarif yayınlandıktan sonra 1-2 resim çok küçük biraz büyütebilir misin canım:KK34:
Programla düzenleme yaptım rbazı resimlere ama buraya ekleyince çok küçük göründüler gözüme:26:

5. tarif de senden geliyor yani:KK34:
Ellerine sağlık yarışmada başarılar...
:KK16::KK16::KK16:

Kızlar teşekkür ederim hepinize önerilerinizi deneyeceğim uygun bir zamanda - pc yeni o yüzden bazı programlar eksik gidince bir bakayım - tumblr hesabım yok - painte bakarım pcde var mı diye- internet için de tarayıcı olarak chrome kullanıyorum zaten:KK34:

hadi yaaa - hemen bakıyorum
Tamam canım bekliyoruz :KK34:Umarım sorun yaşamadan halledersin:KK19:

Ellerine sağlık canım:KK52:
Tamam canım düzeltebileceğim birşey varsa düzeltirim:KK34:

5. tarif de senden geliyor yani:KK34:
Ellerine sağlık yarışmada başarılar...
:KK16::KK16::KK16:

Sağol canım:KK54: Aceleye geldi umarım bir eksik yoktur:18:
Canım resim eklemede sorun olmuş, düzeldi mi...
Ben de paintle küçültüyorum,
düzenleme kısmından paintle açıp sadece farklı kaydet diyorum otomatik küçülüyor boyutu, bu şekilde de deneyebilirsin:KK34:

Tamam canım bekliyoruz :KK34:Umarım sorun yaşamadan halledersin:KK19:

Ellerine sağlık canım:KK52:
Tamam canım düzeltebileceğim birşey varsa düzeltirim:KK34:

Sağol canım:KK19: Zaten çok küçük olanlar belli bir kaç tane var onları düzeltebilirsen yeterli canım:KK54:

düzenleme kısmından paintle açıp sadece farklı kaydet diyorum otomatik küçülüyor boyutu, bu şekilde de deneyebilirsin:KK34:
teşekkür ederim ben de paintten nasıl yapılıyor diye bakayım istedim kızlar söylemişti diye - sen de belirtmişsin ve dediğin gibi resmin kapladığı alan yarıya düştü ama yine de sorun var bilemedim neden :44: yükleye bastığımda uzunca süre yüklüyor gibi bekliyor sonra da hata oluştu diyor :KK50: akşam tekrar deneyeceğim olmadı resimleri flashe aktarıp yarın iş yerindeyken eklerim acaba benim pcde mi sorun var diye düşünmeden edemedim :KK43:

teşekkür ederim ben de paintten nasıl yapılıyor diye bakayım istedim kızlar söylemişti diye - sen de belirtmişsin ve dediğin gibi resmin kapladığı alan yarıya düştü ama yine de sorun var bilemedim neden :44: yükleye bastığımda uzunca süre yüklüyor gibi bekliyor sonra da hata oluştu diyor :KK50: akşam tekrar deneyeceğim olmadı resimleri flashe aktarıp yarın iş yerindeyken eklerim acaba benim pcde mi sorun var diye düşünmeden edemedim :KK43:

Benim pc de bazen hata veriyor resim eklemek istediğim de, genelde net yavaşsa yapıyor...
Sıkıntı yapma canım, pc de sorun varsa iş yerinde eklersin:KK34:
Umarım sorun çözülür bu akşam hal olur, kolay gelsin:KK16:

Sağol canım:KK19: Zaten çok küçük olanlar belli bir kaç tane var onları düzeltebilirsen yeterli canım:KK54:

Canım resimleri silerek yeniden ekleyemiyoruz:26:Umarım çok küçültmemişsindir:KK34:

Canım resimleri silerek yeniden ekleyemiyoruz:26:Umarım çok küçültmemişsindir:KK34:

Canım hani kolaj yapıp bir kaç tane resmi bir araya getirip düzenliyoruz ya onun gibi yaptım,umarım düzelir:26:
Tek tek eklemek çok uzun sürüyor, ben de çözüm olarak bu şekil yaptım:kk77:

Canım hani kolaj yapıp bir kaç tane resmi bir araya getirip düzenliyoruz ya onun gibi yaptım,umarım düzelir:26:
Tek tek eklemek çok uzun sürüyor, ben de çözüm olarak bu şekil yaptım:kk77:

Tamam canım inşaallah istediğin gibi olmuştur.:KK34:Bazen ön izlemede küçük görünüp normalde büyük görünüyor:26:
Olmazsa değiştiririz:KK28:

X