- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
kıskanırsın sonra ama
yok kız yapıcam da uygun ortam bekliyorum evde
Ben kıskanmam.
Uygun ortam anneni evden postaladığın anki ortam mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıskanırsın sonra ama
yok kız yapıcam da uygun ortam bekliyorum evde
hem o hemde misafirler var yatılı onlar gidince yapiciiiim
nasıl olacak?Ben sizi takipteyim bu sefer:)
Kısmet dersin bir bakmışsın başkası kapmış.Elini çabuk tut.
Selam canım.
Resimlerin büyükse ondan da olabilir.Küçültüp eklemeyi dene istersen.
nasıl olacak?
yani makineden pcye aktardım daha bir tane foto bile ekleyemedim:44:
Tumblr hesabın varsa once oraya yukle sonra buraya kopyala yapıştır hem büyü görünür hem kolaynasıl olacak?
Canım merhabanasıl olacak?
Paintte küçültebilirsin veya fotoğraf küçültme programı indirebilirsin canım.Photoscan diye bir program var basit.Hemen kuruluyor zaten.Bilmiyorum anlıyormusun bu işlerden ama.:26:
Tumblr hesabın varsa once oraya yukle sonra buraya kopyala yapıştır hem büyü görünür hem kolay
Kızlar teşekkür ederim hepinize önerilerinizi deneyeceğim uygun bir zamanda - pc yeni o yüzden bazı programlar eksik gidince bir bakayım - tumblr hesabım yok - painte bakarım pcde var mı diye- internet için de tarayıcı olarak chrome kullanıyorum zatenCanım merhaba
Resimin üzerine tıklayıp açacaksın ,sonra AÇ yazıyor olması lazım ona tıklayıp- PAİNTi seçeceksin-Daha sonra YENİDEN BOYUTLANDIR deyip ordaki sayıyı 100 ise 70-80 yapacaksın-1000 ise 700-800
Tüm resimleri böyle düzenlemelisin
Birde Google Chorme kullanmanı öneririm
Eki Görüntüle 1059707
hadi yaaa - hemen bakıyorum4. tarifimiz geldi
Tarifimi ekledim onaydaŞimdi acil çıkmam lazım
Nevoş tarif yayınlandıktan sonra 1-2 resim çok küçük biraz büyütebilir misin canım
Programla düzenleme yaptım rbazı resimlere ama buraya ekleyince çok küçük göründüler gözüme:26:
İlgilenirsen mutlu olurum canım
Tamam canım bekliyoruz Umarım sorun yaşamadan halledersinKızlar teşekkür ederim hepinize önerilerinizi deneyeceğim uygun bir zamanda - pc yeni o yüzden bazı programlar eksik gidince bir bakayım - tumblr hesabım yok - painte bakarım pcde var mı diye- internet için de tarayıcı olarak chrome kullanıyorum zaten
hadi yaaa - hemen bakıyorum
Tarifimi ekledim onaydaŞimdi acil çıkmam lazım
Nevoş tarif yayınlandıktan sonra 1-2 resim çok küçük biraz büyütebilir misin canım
Programla düzenleme yaptım rbazı resimlere ama buraya ekleyince çok küçük göründüler gözüme:26:
İlgilenirsen mutlu olurum canım
5. tarif de senden geliyor yani
Ellerine sağlık yarışmada başarılar...
Tamam canım bekliyoruz Umarım sorun yaşamadan halledersin
Ellerine sağlık canım
Tamam canım düzeltebileceğim birşey varsa düzeltirim
teşekkür ederim ben de paintten nasıl yapılıyor diye bakayım istedim kızlar söylemişti diye - sen de belirtmişsin ve dediğin gibi resmin kapladığı alan yarıya düştü ama yine de sorun var bilemedim neden :44: yükleye bastığımda uzunca süre yüklüyor gibi bekliyor sonra da hata oluştu diyor akşam tekrar deneyeceğim olmadı resimleri flashe aktarıp yarın iş yerindeyken eklerim acaba benim pcde mi sorun var diye düşünmeden edemedimSağol canım Aceleye geldi umarım bir eksik yoktur:18:
Canım resim eklemede sorun olmuş, düzeldi mi...
Ben de paintle küçültüyorum,
düzenleme kısmından paintle açıp sadece farklı kaydet diyorum otomatik küçülüyor boyutu, bu şekilde de deneyebilirsin
teşekkür ederim ben de paintten nasıl yapılıyor diye bakayım istedim kızlar söylemişti diye - sen de belirtmişsin ve dediğin gibi resmin kapladığı alan yarıya düştü ama yine de sorun var bilemedim neden :44: yükleye bastığımda uzunca süre yüklüyor gibi bekliyor sonra da hata oluştu diyor akşam tekrar deneyeceğim olmadı resimleri flashe aktarıp yarın iş yerindeyken eklerim acaba benim pcde mi sorun var diye düşünmeden edemedim
Sağol canım Aceleye geldi umarım bir eksik yoktur:18:
Canım resim eklemede sorun olmuş, düzeldi mi...
Ben de paintle küçültüyorum,
düzenleme kısmından paintle açıp sadece farklı kaydet diyorum otomatik küçülüyor boyutu, bu şekilde de deneyebilirsin
Sağol canım Zaten çok küçük olanlar belli bir kaç tane var onları düzeltebilirsen yeterli canım
Canım resimleri silerek yeniden ekleyemiyoruz:26:Umarım çok küçültmemişsindir
Canım hani kolaj yapıp bir kaç tane resmi bir araya getirip düzenliyoruz ya onun gibi yaptım,umarım düzelir:26:
Tek tek eklemek çok uzun sürüyor, ben de çözüm olarak bu şekil yaptım