napcan ,napcan ??? söyle hadi söyleee ..yaparsın canım uygun zaman
söylemem ama güzel olacak diye umuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallahInşallah canım daim olur
tamam her daim hizmentinzdeyim efenim
uu bakıyorum
Inşallah canım daim olur
Hadi bekliyoruztamam her daim hizmentinzdeyim efenim
uu bakıyorum
Canım ben aldığım tavuğu, eti tek kullanımlık poşetlere koyuyorum..Buzluğa atıyorum3 Ay buzlukta saklayabiliyoruz
Ama aldığın zaman en fazla birgün alt rafta kalabilir hemen buzluğa atman gerekiyorAkşamdan çıkarıp ertesi gün kullanmak daha sağlıklı ve çözdürdüğün eti veya tavuğu tekrar buzluğa koyamıyoruz.Zehirlenme olabiliyor
İnşaallah
Hadi bekliyoruz
ben de poşete koyup hemen atıyom da tekrar da dondurmuyom ,Allahtan yapmamşım öldürcektim bizi ... sağol ablacım benim peki soslu tavuğu dondurucuya atabiliyor muyuz.... mangal için almıştık fazla olduğunu anlayınca bi kısmını attım dolaba orda duruyo kullanılır mı yanlış mı yaptım ? ayyy ölcez mi yoksa
Ben de yaptım oğlum çok beğendiolur canım senin yaptığın herşey çok hoş...
böcüklü pastan harikaydı ben de yaptım senden sonra kuzenim için şeker hamuru yerine başka çözümler buldumm baya hoş olmuştu :)))
hoşgeeeeldin miskamber
Aman canım dikkat et çok tehlikeli
Olur canım istediğin zaman çıkarıp kullanablirsin
Ben de yaptım oğlum çok beğendi
hoşbuldum dila nasılsın
inşallah ablacım...şaşmayacağım bi tarif daha.... anne usulü tavuk haşlama ,pirinç pilavı ve tavuk suyundan şehriye çorbası.... ahhhh ahhhh annemmm
ohh iyi bari bu pazar çıkarıp yapıyım sağol ablacım...
çok dikkat çekici oluyo yemeye doyamıyo çocuklar....
iyiyim miskamber.. çalışıyoz işte sen nasılsın epeydir görüşemedik.. herşey yolunda mı
Günaydın kızlar
Dilara yorumunu görünce yazayım dedim benim eklemeyi planladığım tarif de annemin deneme yanılma yoluyla yaptığı, tabir-i caizse uydurmasyon yemeği ama bizim evin yani ailemizin (şu an ayrı şehirlerdeyiz de) spesiyali.
Dün sırf eksik bir malzeme için çarşıya indim ama akşam yorgun olunca yapamadım Bu akşama inşallah - herşey hazır sadece benim hevesle yapmama kalıyor iş bakalım yeni tarif eklenecek mi bugün?
Afiyet olsun canım
Öyle çocuklar şaşırıyor
Ben kaçtım sonra görüşürüz
Miskamber
merhaba lily
harika bi efsanedir bizim için... çok güzel bi seçim olur benim de tavuk deyince ilk aklımıma gelen menüdür... ellerine sağlık canım benim sabırsızlıkla bekliyoruz büyük bi hevesle yaparsın artık
İnşallah Dilara - sen de ekle mutlaka - rakipler çoğaldıkça yarışmak daha zevkli olur sanırım şaka bir yana yeni ve farklı şeyler öğrenmek güzel birşey ve bence kazanılan en güzel şey de hem dostluklar hem de yeni tarifler
olur canım senin yaptığın herşey çok hoş...
böcüklü pastan harikaydı ben de yaptım senden sonra kuzenim için şeker hamuru yerine başka çözümler buldumm baya hoş olmuştu :)))