Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Canım aslında burdada toz bulutu var 2 gündür ben kendimi avutayım dedim bu resimlerle :KK5::KK9:
Ne haber :KK19:

Ooooh mis gibi :KK25:aklına çiçek böcek yerine suçuklu tost geldi :KK60:

evet yaa havalar soğuk sabahları çok üşüyorim :18::18:

evet öyle oldu sorma bütün oda koktu utandım zaten :KK17::KK17::KK9::KK9::KK9:

Yok o kadarda değil:KK9:
Ama isterseniz tavuk salatası yapabilirim:KK60:
:KK9::KK9:

olur ben çok severim bol mısırlı :KK56::KK56::KK9::KK9::KK9:
iyiyim eylülcüm sen? :KK16::KK16: çalışıyoruz işte yoğun tempo ... yemeklere bakıyım dedim dünya mutfağından başlamış menüler bende hangi ülkeden yapsam diye düşünüodum :KK53::KK53::KK53:

bende iyiyim canım :KK16::KK16:

hıı sorma valla sen osmanlı mutfağından yap :KK52::KK52: bende italyano :KK51::KK51::KK51::KK52:

Canım aslında burdada toz bulutu var 2 gündür ben kendimi avutayım dedim bu resimlerle :KK5::KK9:
Ne haber :KK19:

Ooooh mis gibi :KK25:aklına çiçek böcek yerine suçuklu tost geldi :KK60:

iyilik sağlık güzellik ablacım nolsun... sen de iyisindir umarım... :KK16: bahar gelse bi nasıl özledim güneşi çiçekleri... haftasonu dışarda kahvaltı yapmayı özledim :KK43: bu menülerin sonu ne olcak böyle ya ...''Eurovision chicken '' oldu burası :KK52::KK52::KK52: yapanların eline sağlık çok hoş görünüolar takılıom kızmasınlar sakın :KK6:

ooo mamaaamiaaa eylüüülll okey anlaştık :KK33: ben hürremin sevdiği bıldırcın yemeğinden yapsam olmaz mı o da tavuğun küçüğü sayılır :KK9::KK9::KK9: Osmanlı yemeği sonuçta :KK70:

koskoca osmanlı tavuklu bir yemek yapamamış mı yoksa :KK60:

olur anlaştık tavuklu pizza yapayım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK12:

Beni yarışmaya girmem için ısrar edenlere senin profilinin linkini vereceğim :KK20:şevkimi Eylül kırdı diyeceğim:KK43:Yoksa ben çok istemiştim:KK60:

vuuu adres verir gibi hemiii :KK60:

aa üstüme iyilik sağlık sen zaten diyet yemekleri yarışmasına katılmıycak mıydın :96::131::131::KK1::KK1::KK1:

ya cidden bak aklıma takıldı hiç Osmanlı yemeklerinde tabuk var mııı? ben bu soruyu nevreste ye soruyorum sayın protokol ??? öle bi yemek var mı varsa ben Osmanlı mutfağından katılcam da :KK53::KK53::KK53:

neden beni alıntılayıp nevresteye soruyorsun :KK15::KK15::KK52::KK52:

bence vardır yaa olmaz mııı :KK55::KK55:

gugli amcaya sor :KK60:

Son düzenleyen: Moderatör:
:44:Yok olmaz:63:Ben diyet yemekleri kategorisini bekleyeceğim:21:O zamana kadar diyet biterse şansınıza küsün:KK60:
Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin :KK19::KK9:
evet yaa havalar soğuk sabahları çok üşüyorim :18::18:

evet öyle oldu sorma bütün oda koktu utandım zaten :KK17::KK17::KK9::KK9::KK9:
Boş ver hiç yememiş gibi davran :KK12::KK19:

iyilik sağlık güzellik ablacım nolsun... sen de iyisindir umarım... :KK16: bahar gelse bi nasıl özledim güneşi çiçekleri... haftasonu dışarda kahvaltı yapmayı özledim :KK43: bu menülerin sonu ne olcak böyle ya ...''Eurovision chicken '' oldu burası :KK52::KK52::KK52: yapanların eline sağlık çok hoş görünüolar takılıom kızmasınlar sakın :KK6:

Bende :KK31:evet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde :KK56:sen katılmıyorsun :KK34:

Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin :KK19::KK9:

Boş ver hiç yememiş gibi davran :KK12::KK19:

Bende :KK31:evet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde :KK56:sen katılmıyorsun :KK34:
öyle davrandım havasız oldu galiba biraz cam açalım dedim :KK60::KK19:
eylülll patron geldi neye uğradığımı şaşırdım kafa karıştı :KK52::KK52::KK52: bilen cevaplasın canım işteee :KK23:

ahahaah :KK9::KK9:

bak buldum bilem :KK76::KK76:

[

Son düzenleyen: Moderatör:
ya cidden bak aklıma takıldı hiç Osmanlı yemeklerinde tabuk var mııı? ben bu soruyu nevreste ye soruyorum sayın protokol ??? öle bi yemek var mı varsa ben Osmanlı mutfağından katılcam da :KK53::KK53::KK53:

Günaydın canım nasılsın:KK54:
Olmaz olur mu Osmanlı Mutfağında da tavuğun önemli bir yeri vardı:KK56:
Tavuk çorbaları, yemekleri yapılırdı..
Mesela çerkez tavuğu Osmanlı mutfağına ait bir tariftir:KK9:

X