- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
nasılsın canımmm
haşlanmış tavuk mu sadece kuru kuru
iyiyim eylülcüm sen? çalışıyoruz işte yoğun tempo ... yemeklere bakıyım dedim dünya mutfağından başlamış menüler bende hangi ülkeden yapsam diye düşünüodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın canımmm
haşlanmış tavuk mu sadece kuru kuru
Canım aslında burdada toz bulutu var 2 gündür ben kendimi avutayım dedim bu resimlerle
Ne haber
Ooooh mis gibi aklına çiçek böcek yerine suçuklu tost geldi
ama beni m çok canım çekiyor
Sen diyet tarifle katıl olmamıBen yaptığım tavuğu topiğime eklerim
Banada güvenmeyin diyete başladım öyle süslü püslü tavuk yapamam
Yok o kadarda değil
Ama isterseniz tavuk salatası yapabilirim
iyiyim eylülcüm sen? çalışıyoruz işte yoğun tempo ... yemeklere bakıyım dedim dünya mutfağından başlamış menüler bende hangi ülkeden yapsam diye düşünüodum
:44:Yok olmazBen diyet yemekleri kategorisini bekleyeceğimO zamana kadar diyet biterse şansınıza küsünSen diyet tarifle katıl olmamı
Canım aslında burdada toz bulutu var 2 gündür ben kendimi avutayım dedim bu resimlerle
Ne haber
Ooooh mis gibi aklına çiçek böcek yerine suçuklu tost geldi
olur ben çok severim bol mısırlı
bende iyiyim canım
hıı sorma valla sen osmanlı mutfağından yap bende italyano
olur ben çok severim bol mısırlı
bende iyiyim canım
hıı sorma valla sen osmanlı mutfağından yap bende italyano
ne tesadüfBenim de
Benim diyetimde mısır yokSen mısır koymadığım için puan vermezsinEn iyisi katılmayayım
ooo mamaaamiaaa eylüüülll okey anlaştık ben hürremin sevdiği bıldırcın yemeğinden yapsam olmaz mı o da tavuğun küçüğü sayılır Osmanlı yemeği sonuçta
Beni yarışmaya girmem için ısrar edenlere senin profilinin linkini vereceğim şevkimi Eylül kırdı diyeceğimYoksa ben çok istemiştimne tesadüf
aaa evet valla vermem 0 point mısırsız salata olmaz
koskoca osmanlı tavuklu bir yemek yapamamış mı yoksa
olur anlaştık tavuklu pizza yapayım
Beni yarışmaya girmem için ısrar edenlere senin profilinin linkini vereceğim şevkimi Eylül kırdı diyeceğimYoksa ben çok istemiştim
ya cidden bak aklıma takıldı hiç Osmanlı yemeklerinde tabuk var mııı? ben bu soruyu nevreste ye soruyorum sayın protokol ??? öle bi yemek var mı varsa ben Osmanlı mutfağından katılcam da
Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin:44:Yok olmazBen diyet yemekleri kategorisini bekleyeceğimO zamana kadar diyet biterse şansınıza küsün
Boş ver hiç yememiş gibi davranevet yaa havalar soğuk sabahları çok üşüyorim :18::18:
evet öyle oldu sorma bütün oda koktu utandım zaten
iyilik sağlık güzellik ablacım nolsun... sen de iyisindir umarım... bahar gelse bi nasıl özledim güneşi çiçekleri... haftasonu dışarda kahvaltı yapmayı özledim bu menülerin sonu ne olcak böyle ya ...''Eurovision chicken '' oldu burası yapanların eline sağlık çok hoş görünüolar takılıom kızmasınlar sakın
neden beni alıntılayıp nevresteye soruyorsun
bence vardır yaa olmaz mııı
gugli amcaya sor
öyle davrandım havasız oldu galiba biraz cam açalım dedimBirlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin
Boş ver hiç yememiş gibi davran
Bende evet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde sen katılmıyorsun
eylülll patron geldi neye uğradığımı şaşırdım kafa karıştı bilen cevaplasın canım işteee
Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin
Boş ver hiç yememiş gibi davran
Bende evet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde sen katılmıyorsun
ya cidden bak aklıma takıldı hiç Osmanlı yemeklerinde tabuk var mııı? ben bu soruyu nevreste ye soruyorum sayın protokol ??? öle bi yemek var mı varsa ben Osmanlı mutfağından katılcam da