• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Canım aslında burdada toz bulutu var 2 gündür ben kendimi avutayım dedim bu resimlerle :5::9:
Ne haber :38:

Ooooh mis gibi :25:aklına çiçek böcek yerine suçuklu tost geldi :60:

evet yaa havalar soğuk sabahları çok üşüyorim :18::18:

evet öyle oldu sorma bütün oda koktu utandım zaten :17::17::9::9::9:

Yok o kadarda değil:9:
Ama isterseniz tavuk salatası yapabilirim:60:
:9::9:

olur ben çok severim bol mısırlı :56::56::9::9::9:
iyiyim eylülcüm sen? :16::16: çalışıyoruz işte yoğun tempo ... yemeklere bakıyım dedim dünya mutfağından başlamış menüler bende hangi ülkeden yapsam diye düşünüodum :27::27::27:

bende iyiyim canım :16::16:

hıı sorma valla sen osmanlı mutfağından yap :52::52: bende italyano :51::51::51::52:

Canım aslında burdada toz bulutu var 2 gündür ben kendimi avutayım dedim bu resimlerle :5::9:
Ne haber :38:

Ooooh mis gibi :25:aklına çiçek böcek yerine suçuklu tost geldi :60:

iyilik sağlık güzellik ablacım nolsun... sen de iyisindir umarım... :16: bahar gelse bi nasıl özledim güneşi çiçekleri... haftasonu dışarda kahvaltı yapmayı özledim :43: bu menülerin sonu ne olcak böyle ya ...''Eurovision chicken '' oldu burası :52::52::52: yapanların eline sağlık çok hoş görünüolar takılıom kızmasınlar sakın :6:

:9::9:

olur ben çok severim bol mısırlı :56::56::9::9::9:

bende iyiyim canım :16::16:

hıı sorma valla sen osmanlı mutfağından yap :52::52: bende italyano :51::51::51::52:

ooo mamaaamiaaa eylüüülll okey anlaştık :33: ben hürremin sevdiği bıldırcın yemeğinden yapsam olmaz mı o da tavuğun küçüğü sayılır :9::9::9: Osmanlı yemeği sonuçta :D

ooo mamaaamiaaa eylüüülll okey anlaştık :33: ben hürremin sevdiği bıldırcın yemeğinden yapsam olmaz mı o da tavuğun küçüğü sayılır :9::9::9: Osmanlı yemeği sonuçta :D

koskoca osmanlı tavuklu bir yemek yapamamış mı yoksa :60:

olur anlaştık tavuklu pizza yapayım :9::9::9::9::12:

koskoca osmanlı tavuklu bir yemek yapamamış mı yoksa :60:

olur anlaştık tavuklu pizza yapayım :9::9::9::9::12:

ya cidden bak aklıma takıldı hiç Osmanlı yemeklerinde tabuk var mııı? ben bu soruyu nevreste ye soruyorum sayın protokol ??? öle bi yemek var mı varsa ben Osmanlı mutfağından katılcam da :27::27::27:

Beni yarışmaya girmem için ısrar edenlere senin profilinin linkini vereceğim :20:şevkimi Eylül kırdı diyeceğim:43:Yoksa ben çok istemiştim:60:

vuuu adres verir gibi hemiii :60:

aa üstüme iyilik sağlık sen zaten diyet yemekleri yarışmasına katılmıycak mıydın :96::131::131::1::1::1:

ya cidden bak aklıma takıldı hiç Osmanlı yemeklerinde tabuk var mııı? ben bu soruyu nevreste ye soruyorum sayın protokol ??? öle bi yemek var mı varsa ben Osmanlı mutfağından katılcam da :27::27::27:

neden beni alıntılayıp nevresteye soruyorsun :15::15::52::52:

bence vardır yaa olmaz mııı :55::55:

gugli amcaya sor :60:

Son düzenleyen: Moderatör:
:44:Yok olmaz:63:Ben diyet yemekleri kategorisini bekleyeceğim:21:O zamana kadar diyet biterse şansınıza küsün:60:
Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin :29::9:
evet yaa havalar soğuk sabahları çok üşüyorim :18::18:

evet öyle oldu sorma bütün oda koktu utandım zaten :17::17::9::9::9:
Boş ver hiç yememiş gibi davran :12::29:

iyilik sağlık güzellik ablacım nolsun... sen de iyisindir umarım... :16: bahar gelse bi nasıl özledim güneşi çiçekleri... haftasonu dışarda kahvaltı yapmayı özledim :43: bu menülerin sonu ne olcak böyle ya ...''Eurovision chicken '' oldu burası :52::52::52: yapanların eline sağlık çok hoş görünüolar takılıom kızmasınlar sakın :6:

Bende :31:evet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde :56:sen katılmıyorsun :34:

Bende :31:evet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde :56:sen katılmıyorsun :34:
öyle davrandım havasız oldu galiba biraz cam açalım dedim :60::38:
eylülll patron geldi neye uğradığımı şaşırdım kafa karıştı :52::52::52: bilen cevaplasın canım işteee :23:

ahahaah :9::9:

bak buldum bilem :32::32:

[

Son düzenleyen: Moderatör:

efser abla bi ülke var biliyonmu tavuklu cart curt diye yemekleri var ben de ondan düşünüom :52:

Günaydın canım nasılsın:54:
Olmaz olur mu Osmanlı Mutfağında da tavuğun önemli bir yeri vardı:56:
Tavuk çorbaları, yemekleri yapılırdı..
Mesela çerkez tavuğu Osmanlı mutfağına ait bir tariftir:9:

Back