Çok şanslıymışBen benimkini paşa olarak aldım, ben almasaydım da evde kalırdı kesin.![]()

Ben bazı şeyleri yapamıyormuş gibi davranıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şanslıymışBen benimkini paşa olarak aldım, ben almasaydım da evde kalırdı kesin.![]()
Akıllıca hareket, ben ipleri eline bırakmıyorumÇok şanslıymış
Ben bazı şeyleri yapamıyormuş gibi davranıyorum![]()
İyi yapıyorsunAkıllıca hareket, ben ipleri eline bırakmıyorum![]()
Bizim burada kilo ile kanat ,pirzola ızgara satılıyor.Orada yok mu?Mangal pisliği de olmuyor hemGünaydınn .
Mangal dıye dıye canımı mangal çektiniz.
Hasta sonuda full doluyuz
Hafta içi kandırmma lazım eşimi![]()
Bizim kadınımız sırtında cepheye mermi de taşır, çocukta yapar, kariyer de yapar .mangal da yakarMangal yakan bayan var mıdır![]()
Biz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Bizim kadınımız sırtında cepheye mermi de taşır, çocukta yapar, kariyer de yapar .mangal da yakar![]()
Her şeye mâna arayan bir eşin mi var, deynebim?Biz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan
![]()
Var ama ben öyle sevmıyorum :/ Onlar bana kokuyo gibi gelıyo yaa.Bizim burada kilo ile kanat ,pirzola ızgara satılıyor.Orada yok mu?Mangal pisliği de olmuyor hem![]()
Aman aman demem öyle benım gibi delidir. Eleştirildin mi yeme o zaman der . Karısına çekmişBiz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan
![]()
Biz de annem yapar babam yapınca dışı kömür içi çiğ olur nasıl yapıyorsaBiz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan
![]()
O zaman mangalı sana bırakıyoruzBizim kadınımız sırtında cepheye mermi de taşır, çocukta yapar, kariyer de yapar .mangal da yakar![]()
Yakında doğuracak olmasaydım size mangalda kül bırakmazdımO zaman mangalı sana bırakıyoruzAma tüm detayları isteriz
Mangal nasıl yapılır,hangi aşamada etler pişirilir vs
Ben yakmamEşim zaten herşeyi üstüme attı .Oda onun olsun
Bak abla nasihati ben ettim siz etmeyin
Şu erkekleri tembel alıştırmayın
![]()
Çok haklısın ama geçen gün baktım aç kalacaz, mecbur devreye ben girdimO zaman mangalı sana bırakıyoruzAma tüm detayları isteriz
Mangal nasıl yapılır,hangi aşamada etler pişirilir vs
Ben yakmamEşim zaten herşeyi üstüme attı .Oda onun olsun
Bak abla nasihati ben ettim siz etmeyin
Şu erkekleri tembel alıştırmayın
![]()
Haklıısn canım takılıyorumYakında doğuracak olmasaydım size mangalda kül bırakmazdım![]()
Bilerek üstümüze atıyorlarÇok haklısın ama geçen gün baktım aç kalacaz, mecbur devreye ben girdim![]()
AmiiinHaklıısn canım takılıyorumAz kaldı sahiden
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()