- 8 Haziran 2013
- 57.020
- 151.454
- 898
Allah kolaylik versin canımSelamlar :)
Bugün pistte bende varım inşallah
Bir yandan örgü diğer yandan ütü öteki yanda yarışma haydi bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylik versin canımSelamlar :)
Canim haber veririm yazin pek tavuk yapmiyorum ama deneyecegimevlaefe sen ne yapacaksın bana bildirmedin.Sonra bize sürpriz yapma
Ben senin yerinde olsam, yapmazdım. C A N O ipi göğüsledi şimdiden.Selamlar :)
orası hiç belli olmazBen senin yerinde olsam, yapmazdım. C A N O ipi göğüsledi şimdiden.
Göreceyukorası hiç belli olmaz
Tamam canım bekliyorum.Sensiz olmazCanim haber veririm yazin pek tavuk yapmiyorum ama deneyecegim
Tarifimden emin değilim netleşsin katılacağım inşaallah.Olmadı tüm tavuk kızartırım
Yok benim eşim bu işin uzmanıdır.Eline su dökememBiz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan
Hiç bana böyle demiyorsun.Sensiz olmaz
Aslında bizde onlara kusur bulmalıyız.Ama üstüme kalır diye korkuyorumHer şeye mâna arayan bir eşin mi var, deynebim?
Nevreste nin de neden mangalı eşine bıraktığını, şimdi daha iyi anlamış oldum.
O çok hevesli sık sık katılıyorAma sen artık öyle değildinHiç bana böyle demiyorsun
Benimki de uzmandır.Yok benim eşim bu işin uzmanıdır.Eline su dökemem
Üstüme sonradan kalması daha kötü benim için.Aslında bizde onlara kusur bulmalıyız.Ama üstüme kalır diye korkuyorum
DiyısıııınnnnBen senin yerinde olsam, yapmazdım. C A N O ipi göğüsledi şimdiden.
Ben mangal yakıldığı zaman sadece közlenmiş sebzeleri soyup salata yaparım başka türlü kimse benim yerimden oynatamazÜstüne birde semaverde çay yaparBenimki de uzmandır.
“Yasmin onu getir, hanım bunu getir, şunu tutsana, bunu yellesene, sen yanımda dur.”
Böyle geliştiği için olaylar, hiç sinir krizine giremem.
Sen elini kolunu herşeyini kaptırmışsınÜstüme sonradan kalması daha kötü benim için.
Hadi akşam tarifini görmeyi bekliyorum. 5 aydır ”tavıkta tavık”dedin.Diyısıııınnnn
Rakip lazım ona yapmalıyım
Ama iddialı geliyor.Haberiniz olsunHadi akşam tarifini görmeyi bekliyorum. 5 aydır ”tavıkta tavık”dedin.
Neden pikniğe gitmiyorum sanıyorsun ancak topluca plan yapılırsa gidiyorum, onda da sadece hanımlar sofraya girişiyoruz.Sen elini kolunu herşeyini kaptırmışsın