• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Ciddi ciddi komşu bari olaydık :KK51:
Eşinin hiç izni falan yokmu canım benim :KK15: :KK15:
Arada izne geliyo tabi kuzum,25 gun once 10 günlüğüne izne gelmişti gitti.insallah temmuz sonu gibi yine cikacak

Amiiin nevosum dua ederim tabi etmem mi hic.bi sıkıntın mi var yoksa,hicbirsryden haberim yok gene sanki
Yok canım çok şükür herşey yolunda:KK200:Ama bizim yıllardır çıkmayan bir tayinimiz var:KK48:Haftaya belli olabilir.Ama çıksın mı istiyorum çıkmasın mı bilmiyorum:deli:Hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun diye hep dua ediyorum.Sen de benim için hayırlısını istersen mutlu olurum.Senin duan kabul olur:KK200:

Arada izne geliyo tabi kuzum,25 gun once 10 günlüğüne izne gelmişti gitti.insallah temmuz sonu gibi yine cikacak
2 günlük izinler de yakında açılacak canım yer değişimi olsun sağlıkla inş. Belki seninle aynı Mahallede otururoruz farkında mısın

Yok canım çok şükür herşey yolunda:KK200:Ama bizim yıllardır çıkmayan bir tayinimiz var:KK48:Haftaya belli olabilir.Ama çıksın mı istiyorum çıkmasın mı bilmiyorum:deli:Hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun diye hep dua ediyorum.Sen de benim için hayırlısını istersen mutlu olurum.Senin duan kabul olur:KK200:
Tabikide dua ederim,her gun dua ederim canim nevom❤❤ rabbim hakkınızda en hayırlı olan ne ise onu nasip etsin insaAllah.gittiginiz yerlerde huzur mutluluk nasip etsin.kaza bela vermesin insallah.hep boyle dua edicem hic merak etme sen ❤❤

2 günlük izinler de yakında açılacak canım yer değişimi olsun sağlıkla inş. Belki seninle aynı Mahallede otururoruz farkında mısın
2 günlük izinler derken canim?benim haberim yok böyle birseyden.siz hangi mahallede oturuyorsunuz?

Banyo yapmak için 2 gün İskenderuna çıkıyorlar ya onu diyorum. Tugayın olduğu mahalle
Ondan haberim yoktu canim ama doğrudur.bende andera parkin ustundeyim

Tabikide dua ederim,her gun dua ederim canim nevom❤❤ rabbim hakkınızda en hayırlı olan ne ise onu nasip etsin insaAllah.gittiginiz yerlerde huzur mutluluk nasip etsin.kaza bela vermesin insallah.hep boyle dua edicem hic merak etme sen ❤❤
Allah razı olsun canım kardeşim:KK74:
Rabbim huzur,sağlık versin gerisi geliyor:KK74:

Allah razı olsun canım kardeşim:KK74:
Rabbim huzur,sağlık versin gerisi geliyor:KK74:
Allah senden de razi olsun cicegim,icini ferah tut sen.hic merak etme.cok öpüyorum dualarim seninle.iyi geceler melisamin minnos teyzesiiiiiiii :KK74::KK74::KK36:

Back