- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Arada izne geliyo tabi kuzum,25 gun once 10 günlüğüne izne gelmişti gitti.insallah temmuz sonu gibi yine cikacakCiddi ciddi komşu bari olaydık
Eşinin hiç izni falan yokmu canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada izne geliyo tabi kuzum,25 gun once 10 günlüğüne izne gelmişti gitti.insallah temmuz sonu gibi yine cikacakCiddi ciddi komşu bari olaydık
Eşinin hiç izni falan yokmu canım benim
Yok canım çok şükür herşey yolundaAma bizim yıllardır çıkmayan bir tayinimiz varHaftaya belli olabilir.Ama çıksın mı istiyorum çıkmasın mı bilmiyorumHakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun diye hep dua ediyorum.Sen de benim için hayırlısını istersen mutlu olurum.Senin duan kabul olurAmiiin nevosum dua ederim tabi etmem mi hic.bi sıkıntın mi var yoksa,hicbirsryden haberim yok gene sanki
2 günlük izinler de yakında açılacak canım yer değişimi olsun sağlıkla inş. Belki seninle aynı Mahallede otururoruz farkında mısınArada izne geliyo tabi kuzum,25 gun once 10 günlüğüne izne gelmişti gitti.insallah temmuz sonu gibi yine cikacak
Tabikide dua ederim,her gun dua ederim canim nevom❤❤ rabbim hakkınızda en hayırlı olan ne ise onu nasip etsin insaAllah.gittiginiz yerlerde huzur mutluluk nasip etsin.kaza bela vermesin insallah.hep boyle dua edicem hic merak etme sen ❤❤Yok canım çok şükür herşey yolundaAma bizim yıllardır çıkmayan bir tayinimiz varHaftaya belli olabilir.Ama çıksın mı istiyorum çıkmasın mı bilmiyorumHakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun diye hep dua ediyorum.Sen de benim için hayırlısını istersen mutlu olurum.Senin duan kabul olur
2 günlük izinler derken canim?benim haberim yok böyle birseyden.siz hangi mahallede oturuyorsunuz?2 günlük izinler de yakında açılacak canım yer değişimi olsun sağlıkla inş. Belki seninle aynı Mahallede otururoruz farkında mısın
Banyo yapmak için 2 gün İskenderuna çıkıyorlar ya onu diyorum. Tugayın olduğu mahalle2 günlük izinler derken canim?benim haberim yok böyle birseyden.siz hangi mahallede oturuyorsunuz?
İnşallah Rabbim tez zamanda temelli kavuştursunArada izne geliyo tabi kuzum,25 gun once 10 günlüğüne izne gelmişti gitti.insallah temmuz sonu gibi yine cikacak
Ondan haberim yoktu canim ama doğrudur.bende andera parkin ustundeyimBanyo yapmak için 2 gün İskenderuna çıkıyorlar ya onu diyorum. Tugayın olduğu mahalle
Amiiiin canimin iciİnşallah Rabbim tez zamanda temelli kavuştursun
Anladım belki ben karıştırdım izin işini boşver .Ondan haberim yoktu canim ama doğrudur.bende andera parkin ustundeyim
Allah razı olsun canım kardeşimTabikide dua ederim,her gun dua ederim canim nevom❤❤ rabbim hakkınızda en hayırlı olan ne ise onu nasip etsin insaAllah.gittiginiz yerlerde huzur mutluluk nasip etsin.kaza bela vermesin insallah.hep boyle dua edicem hic merak etme sen ❤❤
Allah senden de razi olsun cicegim,icini ferah tut sen.hic merak etme.cok öpüyorum dualarim seninle.iyi geceler melisamin minnos teyzesiiiiiiiiAllah razı olsun canım kardeşim
Rabbim huzur,sağlık versin gerisi geliyor
Teşekkür ederim canımAllah'a emanet olunHayırlı gecelerAllah senden de razi olsun cicegim,icini ferah tut sen.hic merak etme.cok öpüyorum dualarim seninle.iyi geceler melisamin minnos teyzesiiiiiiii
Hayırlı gecelerHayırlı geceler canımlar Allaha emanet olun