• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Ben mangal yakıldığı zaman sadece közlenmiş sebzeleri soyup salata yaparım başka türlü kimse benim yerimden oynatamaz:KK70:Üstüne birde semaverde çay yapar:KK45:

Nevoşşşşşşşşşş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

O çok hevesli sık sık katılıyor:ıslık:Ama sen artık öyle değildin:KK53:
Yoksa ben senin tariflerine bayılıyorum.Bunu sende çok iyi biliyorsun:KK19:
Kendine güzel bir tarif bulman lazım:KK73:
Evet diyete girmiştim:KK45:
Sağlıklı tarifler öğrendim yaparım inşallah:KK15:

Neden pikniğe gitmiyorum sanıyorsun:KK70::KK70: ancak topluca plan yapılırsa gidiyorum, onda da sadece hanımlar sofraya girişiyoruz.:KK70::KK70:

Çok üşengeç bir herife sahibim, düşman başına:KK66:
Ama gezelim diyeyim yeter ki, fîzana götürür.:KK30:
Maşallah canım size:nazar:
Hepsi farklı yapacak birşey yok.:KK53:

Ablam hoşgelsin sefalar getirdin:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ablam kzıın doğum yaptı mı:anneadayı::nazar:Nasılsın:KK200:

Hoş gördüm nevoşum sağol,yok yapmadıda çok az kaldı doğuma pazar günü gidiyorum..
Cumarteside ankara'da nişan var ertesi günü gideceğim :anne:
Ben iyiyim sağol sen nasılsın,bu sene tayin durumlarınız nasıl çıktımı bari..

Aynen canım benim, Rabbim herkesin yuvasına dirlik düzen, huzur versin. Gerisi fasafiso.:KK19:
Aynen canım sonana kadar katılıyorum.Ama yapı olarak herşeyi kendim yapmak isteyen,yapacağım şeyin güzel olması için çabalayan daha doğrusu mükemmeliyetçi bir yapım var.Bu da zamanla hayatımdaki herşeyi üstüme almama sebep oldu.Elleme ben yaparım gibi:KK11::KK70:Ama bazı şeyleri yapmıyorum banane:70:

Hoş gördüm nevoşum sağol,yok yapmadıda çok az kaldı doğuma pazar günü gidiyorum..
Hayırlı haberlerle inşallah hemşerimmm :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıkla kucağına alır inşaallah:nazar:
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar:KK60:Hayırdır nişan kimin:KK45:
İyiyim ablam çok şükür ben de ailemin yanındaydım yeni geldim.Çocuklar kursa falan gidiyor.Onları getir götür uğraşıyorum.
Yok ablam henüz belli değilEn Büyük TÜRKİYEAma bu yılda pek ümitli değilim.Bizi göndermiyorlar.Arkadaşlarım toplu dualar okuyorlar:KK70:Diyorum yeter bırakın gideyim sizin yüzünüzden gidemiyorum:KK70:

Aynen canım sonana kadar katılıyorum.Ama yapı olarak herşeyi kendim yapmak isteyen,yapacağım şeyin güzel olması için çabalayan daha doğrusu mükemmeliyetçi bir yapım var.Bu da zamanla hayatımdaki herşeyi üstüme almama sebep oldu.Elleme ben yaparım gibi:KK11::KK70:Ama bazı şeyleri yapmıyorum banane:KK70:
Sanırım aynı karaktere sahibiz Nevoşum.:KK19:

Back