- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
İddiam olmasa dermiydimHadi akşam tarifini görmeyi bekliyorum. 5 aydır ”tavıkta tavık”dedin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İddiam olmasa dermiydimHadi akşam tarifini görmeyi bekliyorum. 5 aydır ”tavıkta tavık”dedin.
Ben mangal yakıldığı zaman sadece közlenmiş sebzeleri soyup salata yaparım başka türlü kimse benim yerimden oynatamazÜstüne birde semaverde çay yapar
Tavıkları pişirmiş misen?İddiam olmasa dermiydim
Evet diyete girmiştimO çok hevesli sık sık katılıyorAma sen artık öyle değildin
Yoksa ben senin tariflerine bayılıyorum.Bunu sende çok iyi biliyorsun
Kendine güzel bir tarif bulman lazım
Hoş geldin ablam, tatlı ananiş.Nevoşşşşşşşşşş
Maşallah canım sizeNeden pikniğe gitmiyorum sanıyorsun ancak topluca plan yapılırsa gidiyorum, onda da sadece hanımlar sofraya girişiyoruz.
Çok üşengeç bir herife sahibim, düşman başına
Ama gezelim diyeyim yeter ki, fîzana götürür.
Bitmeyen diyet yapmışlarEvla'da diyetteEvet diyete girmiştim
Sağlıklı tarifler öğrendim yaparım inşallah
Ablam hoşgelsin sefalar getirdinNevoşşşşşşşşşş
Aynen canım benim, Rabbim herkesin yuvasına dirlik düzen, huzur versin. Gerisi fasafiso.Maşallah canım size
Hepsi farklı yapacak birşey yok.
Hoş geldin ablam, tatlı ananiş.
Buralarda göremeyince, torun geldi sandım.
Tamam inşallahBitmeyen diyet yapmışlarEvla'da diyette
O zaman bundan sonra bekliyorum
Ayyy, hadi sağlıkla gelsin inşallah.Hoş gördüm sağol,az kaldı doğuma pazar günü gidiyırum kısmetse..
Ablam hoşgelsin sefalar getirdin
Ablam kzıın doğum yaptı mıNasılsın
Aynen canım sonana kadar katılıyorum.Ama yapı olarak herşeyi kendim yapmak isteyen,yapacağım şeyin güzel olması için çabalayan daha doğrusu mükemmeliyetçi bir yapım var.Bu da zamanla hayatımdaki herşeyi üstüme almama sebep oldu.Elleme ben yaparım gibiAma bazı şeyleri yapmıyorum bananeAynen canım benim, Rabbim herkesin yuvasına dirlik düzen, huzur versin. Gerisi fasafiso.
Ayyy, hadi sağlıkla gelsin inşallah.
Hayırlı haberlerle inşallah hemşerimmmHoş gördüm nevoşum sağol,yok yapmadıda çok az kaldı doğuma pazar günü gidiyorum..
Cumarteside ankara'da nişan var ertesi günü gideceğim
Ben iyiyim sağol sen nasılsın,bu sene tayin durumlarınız nasıl çıktımı bari..
Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıkla kucağına alır inşaallahHoş gördüm nevoşum sağol,yok yapmadıda çok az kaldı doğuma pazar günü gidiyorum..
Cumarteside ankara'da nişan var ertesi günü gideceğim
Ben iyiyim sağol sen nasılsın,bu sene tayin durumlarınız nasıl çıktımı bari..
Tamam inşallah
Sanırım aynı karaktere sahibiz Nevoşum.Aynen canım sonana kadar katılıyorum.Ama yapı olarak herşeyi kendim yapmak isteyen,yapacağım şeyin güzel olması için çabalayan daha doğrusu mükemmeliyetçi bir yapım var.Bu da zamanla hayatımdaki herşeyi üstüme almama sebep oldu.Elleme ben yaparım gibiAma bazı şeyleri yapmıyorum banane
Hoşgeldin canımHayırlı haberlerle inşallah hemşerimmm