- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylik versin, canları sağolsun da, çamaşır yıkanır :)Bir sürü bir sürü işim var allahım eşim tugaydaki eski odasında dolabını boşaltmış yine bir çöp poşeti kıyafet geldi kızlar hiç ardı arkası kesilmiyor allahım 1 haftadır 50 makina çamaşır yıkandı bu evde skandalllll
Aynen öyle buna şükürAllah kolaylik versin, canları sağolsun da, çamaşır yıkanır :)
Bu bölümdeki kategorilere girin ve sabit konulara bakınKizlar eski yarismalardaki yemek tariflerine hangi topikten ulasabilirim bulamadım da..
Mangal yakan bayan var mıdırBu kategoride mangal bekliyorum. İnşaallah yapılır
Ben varım, gecende eşim ben oğlum pikniğe gittik, ben yaktim, koz hazır hale geldi, eline maşayı aldı, ben pisiririm dediMangal yakan bayan var mıdır
Zahmet etmişBen varım, gecende eşim ben oğlum pikniğe gittik, ben yaktim, koz hazır hale geldi, eline maşayı aldı, ben pisiririm dedi
Sorma, resimlerde de mangal başında kendileri var gören onu yapmış zannederZahmet etmiş
VardurMangal yakan bayan var mıdır
Hayatta dokunmam mangalaOnuda onlar yapsın.Sorma, resimlerde de mangal başında kendileri var gören onu yapmış zanneder
Sen yapmasan şaşardımVardur
Kazen müsait olmayabilirForuma geldiğinde onaylar:)Benim Tarif hala açılmadı bu arada
Anlamıyor mangaldan, eli kömür karası olurHayatta dokunmam mangalaOnuda onlar yapsın.
Ben olsam vermezdim eline maşayı
AnladımKazen müsait olmayabilirForuma geldiğinde onaylar:)
Sen de anlamasaydın keşke(anlamıyormuş gibi yapsaydın)Mecburen öğrenirdiAnlamıyor mangaldan, eli kömür karası olur
Anladım
Ben benimkini paşa olarak aldım, ben almasaydım da evde kalırdı kesin.Sen yapmasan şaşardım