• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Günaydınn .
Mangal dıye dıye canımı mangal çektiniz.
Hasta sonuda full doluyuz :olamaz:
Hafta içi kandırmma lazım eşimi :işsiz:
Bizim burada kilo ile kanat ,pirzola ızgara satılıyor.Orada yok mu?Mangal pisliği de olmuyor hem:KK45:

Bizim kadınımız sırtında cepheye mermi de taşır, çocukta yapar, kariyer de yapar .mangal da yakarEn Büyük TÜRKİYE:cool:
Biz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.:KK53:Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan :KK53:

Biz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.:KK53:Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan :KK53:
Biz de annem yapar babam yapınca dışı kömür içi çiğ olur nasıl yapıyorsa:olamaz:

Bizim kadınımız sırtında cepheye mermi de taşır, çocukta yapar, kariyer de yapar .mangal da yakarEn Büyük TÜRKİYE:cool:
O zaman mangalı sana bırakıyoruz:KK45:Ama tüm detayları isteriz:KK45:Mangal nasıl yapılır,hangi aşamada etler pişirilir vs:ıslık:
Ben yakmam :-)Eşim zaten herşeyi üstüme attı .Oda onun olsun:-)Bak abla nasihati ben ettim siz etmeyin:KK70:Şu erkekleri tembel alıştırmayın:KK53:

O zaman mangalı sana bırakıyoruz:KK45:Ama tüm detayları isteriz:KK45:Mangal nasıl yapılır,hangi aşamada etler pişirilir vs:ıslık:
Ben yakmam :-)Eşim zaten herşeyi üstüme attı .Oda onun olsun:-)Bak abla nasihati ben ettim siz etmeyin:KK70:Şu erkekleri tembel alıştırmayın:KK53:
Yakında doğuracak olmasaydım size mangalda kül bırakmazdım :deli:

Çok haklısın ama geçen gün baktım aç kalacaz, mecbur devreye ben girdim:olamaz:

Back