Çok şanslıymışBen benimkini paşa olarak aldım, ben almasaydım da evde kalırdı kesin.
Ben bazı şeyleri yapamıyormuş gibi davranıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şanslıymışBen benimkini paşa olarak aldım, ben almasaydım da evde kalırdı kesin.
Akıllıca hareket, ben ipleri eline bırakmıyorumÇok şanslıymış
Ben bazı şeyleri yapamıyormuş gibi davranıyorum
İyi yapıyorsunİpleri verince ucu kaçıyorAkıllıca hareket, ben ipleri eline bırakmıyorum
Bizim burada kilo ile kanat ,pirzola ızgara satılıyor.Orada yok mu?Mangal pisliği de olmuyor hemGünaydınn .
Mangal dıye dıye canımı mangal çektiniz.
Hasta sonuda full doluyuz
Hafta içi kandırmma lazım eşimi
Bizim kadınımız sırtında cepheye mermi de taşır, çocukta yapar, kariyer de yapar .mangal da yakarMangal yakan bayan var mıdır
Biz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falanBizim kadınımız sırtında cepheye mermi de taşır, çocukta yapar, kariyer de yapar .mangal da yakar
Her şeye mâna arayan bir eşin mi var, deynebim?Biz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan
Var ama ben öyle sevmıyorum :/ Onlar bana kokuyo gibi gelıyo yaa.Bizim burada kilo ile kanat ,pirzola ızgara satılıyor.Orada yok mu?Mangal pisliği de olmuyor hem
Aman aman demem öyle benım gibi delidir. Eleştirildin mi yeme o zaman der . Karısına çekmişBiz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan
Biz de annem yapar babam yapınca dışı kömür içi çiğ olur nasıl yapıyorsaBiz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan
O zaman mangalı sana bırakıyoruzAma tüm detayları isterizMangal nasıl yapılır,hangi aşamada etler pişirilir vsBizim kadınımız sırtında cepheye mermi de taşır, çocukta yapar, kariyer de yapar .mangal da yakar
Yakında doğuracak olmasaydım size mangalda kül bırakmazdımO zaman mangalı sana bırakıyoruzAma tüm detayları isterizMangal nasıl yapılır,hangi aşamada etler pişirilir vs
Ben yakmam Eşim zaten herşeyi üstüme attı .Oda onun olsunBak abla nasihati ben ettim siz etmeyinŞu erkekleri tembel alıştırmayın
Çok haklısın ama geçen gün baktım aç kalacaz, mecbur devreye ben girdimO zaman mangalı sana bırakıyoruzAma tüm detayları isterizMangal nasıl yapılır,hangi aşamada etler pişirilir vs
Ben yakmam Eşim zaten herşeyi üstüme attı .Oda onun olsunBak abla nasihati ben ettim siz etmeyinŞu erkekleri tembel alıştırmayın
Haklıısn canım takılıyorumAz kaldı sahidenRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYakında doğuracak olmasaydım size mangalda kül bırakmazdım
Bilerek üstümüze atıyorlarÇok haklısın ama geçen gün baktım aç kalacaz, mecbur devreye ben girdim
AmiiinHaklıısn canım takılıyorumAz kaldı sahidenRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin