• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Ben de pro üyeyim aslında ama Editör olunca görünmüyor:KK45:
Canım ben gönüllü Editörüm:KK66:Tabi ben gönüllü olmam yeterli değil.Bunu Kazen ve Mune uygun buldular ve 5.5 yıldır forumda editörlük yapıyorum.Bu bölüm dışında başka bölümlerdede editörüm ama ben en çok burayı seviyorum.Yarışma benim için çok kıymetli:KK51:Yani sahipleniyorum diyeyim:-)Ben de guru üyeyim:-)
Cok iyisiniz cok basarilisiniz gorevinizde. Tebrik ederim. Nevoşum.. gerci bana demedin nevos diyebilirsin diye ama benim icimden geldi canim.:KK74::rolleyes:

Cok iyisiniz cok basarilisiniz gorevinizde. Tebrik ederim. Nevoşum.. gerci bana demedin nevos diyebilirsin diye ama benim icimden geldi canim.:KK74::rolleyes:
Teşekkür ederim canım:KK19:Aşkolsun söylemme gerekiyor mu;)İstediğin gibi hitap edebilirsin.Resmiyete gerek yok:KK19:

He seviyorum kizlari da Azerbaycanlilarin Türkçesi sesleri cok hosuma gidir, ondan katildim aralarina
Gozunden de bisiy kacmiyor canimm:KK8:
Ben has Ankaralıyım. Sen nerelisin?
Azerbaycan Türkleri de Türkiye Türklerini seviyor :KK68:

Bizim tavık güzeli nerede:deli:
leylmira leylmira :işsiz:Tavık tavık dedi:skandal:Bıraktı gitti:sinirli:
Ablacım selam
Ankaradayım halen, oğlum egzama oldu 1 haftadır onunla uğraşıyorum ve yeğenime ablama istedikleri oyuncakları örmekle meşgulüm pek tlfla işim olmuyor :KK43:

Kusura bakmayın lütfen :KK15:

Ablacım selam
Ankaradayım halen, oğlum egzama oldu 1 haftadır onunla uğraşıyorum ve yeğenime ablama istedikleri oyuncakları örmekle meşgulüm pek tlfla işim olmuyor :KK43:

Çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce düzelir paşa. :dua:

İnşallah canım amin
Varmı bildiğiniz egzamaya iyi gelecek bişeyler :KK43:
Bende de vardı, geçti şükür.. kaç sene çektim, soğuk deterjan istemiyor. Vazelin fayda eder, sürekli nemli tutman lazım canım. Olmazsa bi cildiyeye getir. Fazla ilerlemesin.

Ablacım selam

Geçmişler olsun canım benim.

Ablacım selam

Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileştir bi an önce doktora gidin belki krem filan verir

Ablacım selam

Çok geçmiş olsunnnnnnnnn

Back